ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 249 نخست 1234567122252102 ... آخرین
نمایش نتایج: از 16 به 30 از 3725
  1. #16
    Sonami021
    كوچولو رسمي
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    March 2007
    محل سکونت
    سیدخندان تهران
    نوشته ها
    9,439
    4,074
    5,562

    پیش فرض

    نگاهی به تغذیه صحیح در ماه مبارك رمضان

    نگاهی به تغذیه صحیح در ماه مبارك رمضان


    تحقیقات فراوانی در ۳۰ سال اخیر درباره آثار روزه بر جسم صورت گرفته كه ثابت كرده است روزه داری صحیح كه با كاهش مصرف غذا همراه است،ثمراتی چون كم شدن چربی های ذخیره، كم شدن میزان چربی خون و كلسترول و فعال شدن سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارد.

    البته به شرطی كه برنامه غذایی منظمی برای افطار و سحر تنظیم شود.
    درماه مبارك رمضان ۳۰درصد كمتر بخورید
    دكتر مسعود كیمیاگر، متخصص تغذیه، درگفت و گو با «ایران» درباره برنامه غذایی منظم ماه مبارك رمضان می گوید:
    «باید توجه داشت كه در ماه مبارك رمضان در مجموع نسبت به ماه های دیگر باید ۳۰ درصد كمتر غذا بخوریم تا فواید روزه و قصد اصلی آن محقق شود. از این طریق هم احساس گرسنگان به ما دست می دهد و هم وعده غذایی كه از آن پرهیز می كنیم در اختیار نیازمندان قرار می گیرد. كمتر غذاخوردن موجب می شود تا ماده غذایی بیشتری برای سایر افراد فراهم و فشار به محیط زیست كمتر شود.»
    ● سحری را هرگز فراموش نكنید
    دكتر كیمیاگر با تأكید بر این كه غذای ماه رمضان حتماً در دو وعده افطار و سحری خورده شود، می گوید:
    «افطار و شام را نیز با هم در یك وعده غذایی قرار دهید.
    به دلیل این كه افطار خیلی گرسنه اید بهتر است حجم غذایی كه می خورید كاهش دهید و شام را نیز با فاصله و جدای از افطار بخورید.
    حتماً روزه خود را با یك مایع ولرم و گرم مانند چای، شیر ، آب جوش، سوپ یا آش باز كنید.البته به شرطی كه غلظت آش همانند سوپ بوده و سفت و شفته نباشد.»
    وی با تأكید بر این كه خوردن سحر بخصوص برای نوجوانان و جوانان واجب است ، تأكید می كند:«هرگز بدون سحری روزه نگیرید. سحر را همانند صبحانه ای كامل یا ناهاری متوسط بخورید و برای این كه در طول روز كمتر احساس تشنگی كنید حتماً در سحری از سبزیجات، كاهو، كلم، گوجه، خیار و نان سبوسدار، بیشتر استفاده كنید و درعوض پلو، ماكارونیو مواد نشاسته ای كمتری بخورید. البته حتماً میوه را در برنامه غذایی سحر خود بگنجانید.»
    ● چه كسانی روه نگیرند
    دكتر كیمیاگر می گوید:«بیماران دیابتی نوع یك كه انسولین مصرف می كنند، افرادی كه در ساعات خاص دارو می خورند ، زنان شیرده،زنان باردار (پس از ۴ ماهگی)، افراد دارای مشكلات اعصاب و روان ،سالمندان ناتوان و افرادی كه نباید خون و ادرار آنها غلیظ شود،از جمله افرادی هستند كه از روزه گرفتن منع شده اند.»
    وی می گوید:

    «زنان شیردهی كه شیرخوار آنها تغذیه كمكی دارد می توانند با خوردن آب كافی و تأمین نیاز بدن خود، روزه بگیرند.
    همچنین بیماران دیابتی نوع ۲ كه قندخون آنهاكنترل شده است، مادران بارداری كه از برنامه غذایی خوبی برخوردار بوده اند پس از ۴ ماهگی و سالمندانی كه توان لازم را دارند می توانند روزه بگیرند.»
    این متخصص تغذیه با بیان این كه بازده كاری افرادی كه سحری نمی خورند از ساعت ۱۱ به بعد پائین می آید، توضیح می دهد:

    «سردرد و سرگیجه روزه دار به علت افت قندخون اوست. این افراد باید حجم غذای خود را هنگام سحر بیشتر كرده و از مواد قندی بیشتری استفاده كنند اما اگر این سردرد و سرگیجه به حدی است كه مخل كار و آموختن افراد و پرخاشگری آنها می شود، بایدحتماً به پزشك مراجعه كنند.»
    وی درباره «علت گر گرفتگی» عده ای قبل از خوردن افطار می گوید:«هورمون انسولین و قندخون روزه دار كم و تجزیه چربی ها بیشتر می شود.افرادی كه قبل از افطار دچار گرگرفتگی می شوند باید سوخت و ساز متابولیسم چربی خود را بررسی كنند شاید یكی ازعلت های این امر نخوردن سحری باشد.»
    دكتر محمدمهدی اصفهانی، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران نیز درباره خواص روزه داری برای سلامت بدن توضیح می دهد:

    «اگرچه در طول سال چربی ها در نقاط خاصی از بدن جمع می شوند اما در هنگام روزه داری این چربی ها به صورت یكنواخت می سوزند. البته ممكن است در ساعات اولیه روزه داری مقدار قندخون كاهش پیدا كند اما بدن به سرعت قند ذخیره ای یعنی گلیكوژن كبد و عضلات را آزاد كرده و مانع كاهش شدید قندخون می شود.»
    وی می گوید:«خوراك اصلی سلول های مغز، گلوكز یا قندخون است، در طول روزه داری بدن سعی می كند برای مصرف مغز گلوكز كافی را نگه داشته و بیشتر از سوخت چربی ها استفاده كند. بعضی تحقیقات نشان می دهد در هنگام روزه داری كلسترول خوب خون یعنی hdl افزایش و كلسترول بد خون یعنی ldl كاهش می یابد.»
    دكتر اصفهانی می افزاید:«دركوتاه ترین روزها روزه داران ۱۱ و در درازترین روزها ۱۷ ساعت ازخوردن و آشامیدن امساك می كنند و اگر برنامه ریزی صحیح تغذیه ای داشته باشند، به سادگی می توانند رمضان و روزه داری خوبی را پشت سر بگذارند. بنابراین توصیه می شود در این زمان مقدار دریافت غذای بدن خود را نسبت به سایر ایام سال كاهش دهند.

    كاهش حدود ۲۰درصد از كالری مصرفی برای بیشتر مردم به هنگام روزه داری سودمند است. البته این مقدار كاهش برای نوجوانان در حال رشد توصیه نمی شود. به گفته وی بهتر است هنگام افطار جداً از بازكردن روزه با آب سرد آن هم به مقدار زیاد پرهیز شود.

    همچنین از آنجا كه آشامیدن آب بین غذا و به مقدار زیاد موجب رقیق شدن شیره گوارش و اختلال در هضم غذا می شود باید از این موضوع نیز بشدت پرهیز كرد.
    عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران مصرف سبزیجات تازه و ضدعفونی شده را در افطار سودمند می داند و می گوید:
    «سبزیجات علاوه بر ویتامین های مختلف ، الیاف گیاهی (فیبر) فراوانی دارند و مصرف آنها به پیشگیری از یبوست كمك می كند.اما چون ممكن است سبزیجات خام سبب تشنگی شوند، توصیه می شود روزه داران، هنگام سحر به جای سبزیجات از میوه استفاده كنند.»
    وی می افزاید:«به جوانان توصیه می شود حداقل یك لیوان شیر یا معادل آن ماست را در برنامه افطار و سحر خود قرار دهند و از گوشت، پنیر و تخم مرغ نیز استفاده كنند. نوجوانان همچنین باید ۷ ساعت خواب آرام داشته باشند تا هنگام سحر بتوانند نشاط خود را حفظ كنند.»
    دكتر اصفهانی توضیح می دهد: «برای جلوگیری از یبوست به دلیل كم شدن مصرف آب در ماه رمضان، حتماً از سبزیجات پخته و خام، میوه ، خورشت های آلو و كرفس و میوه ها استفاده و چای پررنگ را از برنامه غذایی خود حذف كنید. همچنین از مصرف تنقلات در حجم زیادپرهیز كرده و به مقدار خیلی كم از زولبیا و بامیه قناعت كنید.»
    وی تأكید می كند:«حتماً بعد از صرف سحری و خواندن نماز صبح قدری بیدار بمانید و مشغول دعا یا مطالعه شویدو اگر احتیاج به استراحت دارید، بعد از طلوع آفتاب كمی بخوابید.»
    روزگار شنگولی جوانیم را برد.
    نه صدایشرا نازک کرده بود، نه دستانش را آردی!!
    ازکجا باید ،به گرگ بودنش شک میکردم...!!

  2. #17
    Sonami021
    كوچولو رسمي
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    March 2007
    محل سکونت
    سیدخندان تهران
    نوشته ها
    9,439
    4,074
    5,562

    پیش فرض

    [SIZE=3:96335fa575]توصیه های تغذیه ای به دختران در ماه مبارک رمضان برای روزه گرفتن [/SIZE]
    [SIZE=3:96335fa575]دختران درسنين نوجواني و جواني در معرض خطر کمبود آهن و ابتلاء به کم خوني فقر آهن قرار دارند، لذا مي بايست هر هفته يک عدد قرص آهن (فروسولفات) مصرف کنند.[/SIZE]
    تغذيه صحيح در ماه رمضان براي روزه داران
    ۱- در ماه مبارک رمضان استفاده از برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلي غذايي (نان و غلات، ميوه ها و سبزيها، گوشت و حبوبات و تخم مرغ و شير و لبنيات) به منظور حفظ سلامتي بدن و تامين انرژي و نيازهاي تغذيه اي بدن، توصيه مي گردد.
    ۲- افراد روزه دار همانند زماني که روزه دار نيستند بايد سه وعده غذا بخورند که اين وعده ها شامل سحر، افطار و شام مي باشد.
    ۳- در هنگام افطار از غذاهاي سبک و مختصر که شامل گروههاي غذايي شير و لبنيات (مانند شير، ماست و پنير)، ميوه ها و سبزيها و نان و غلات (مانند برنج و نان) مي باشد. استفاده کنيد.
    ۴- استفاده از مواد غذايي که تامين کننده قند خون باشند مانند خرما و آب ميوه طبيعي به خصوص در هنگام افطار بسيار مويد است
    ۵- استفاده از مواد آبکي مانند سوپ و آش و همچنين مايعات به هنگام افطار و سحر موجب حفظ تعادل آب و املاح فرد روزه دارمي گردد.
    ۶- پس از افطار و تا قبل از خواب مايعات به خصوص آب بنوشيد که کم آبي بدنتان جبران شود.
    ۷- از مصرف مواد غذايي که غلظت بالاي قند دارند مانند شربتهاي بسيار شيرين اجتناب کنيد.
    ۸- در هنگام سحر و افطار از مصرف قهوه و نوشابه هاي گاز دارد خودداري کنيد. زيرا مصرف بيش از حد اين مواد موجب دفع بيش از حد آب از بدن و سبب کم آبي در هنگام روزه داري مي شود.
    ۹- براي تامين ويتامينها و املاح مورد نياز بدن در هنگام افطار و سحر از ميوه ها و سبزيها استفاده کنيد. همچنين مصرف اين گروه غذايي (ميوه ها و سبزيها) به دليل داشتن فيبر، از يبوست در فرد روزه دار جلوگيري مي کند.
    ۱۰- در طول روزه داري دستگاه گوارش و ساير دستگاههايي که به نحوي در هضم و جذب مواد غذايي دخالت دارند، استراحت کرده و بعد از روزه داري به نحو بهتري اعمال خود را انجام مي دهند.
    ۱۱- جوانان روزه دار بايد سعي کنند هر روز در هنگام سحر و افطار از هر ۴ گروه اصلي غذايي يعني نان و غلات، شير و لبنيات، گوشت و تخم مرغ و حبوبات و گروه ميوه ها و سبزيها استفاده کنند که در ساعات مطالعه از تمرکز حواس بهتري برخوردار باشند.
    ۱۲- افراط در مصرف انواع شيرينها در هنگام افطار چاقي و اضافه وزن را به دنبال دارد.
    مصرف چه موادي براي دختران نوجوان سودمندتر است؟
    بايد توجه داشت که تغذيه مناسب اين گروه از بدو تولد در خصوص تغذيه دختران لازم به ذکر است که تغذيه مناسب اين گروه از بدو تولد و در سنين رشد و بلوغ عامل مهمي در تامين سلامت آنان به عنوان مادران آينده است لذا به کيفيت و کميت تغذيه آنان بايد توجه کرد.
    دختران نوجوان و جوان خصوصا در سنين بلوغ در معرض خطر کمبود آهن و ابتلاء به کم خوني فقر آهن مي باشند لذا مصرف انواع غذاهاي حاوي آهن مانند گوشت قرمز، ماهي، تخم مرغ، سبزي جعفري، عدس و لوبيا توصيه مي شود.
    مصرف موادي که ويتامينc بالايي دارند، مانند انواع مرکبات، گوجه فرنگي، کاهو، کلم، فلفل سبز دلمه اي و سبزي خوردن همراه يا بعد از غذا باعث افزايش جذب آهن غذاها مي شود.
    جذب آهن غلات و حبوبات جوانه زده تقريبا دو برابر مي باشد.
    در صورت استفاده از سويا اگر مقدار کمي گوشت به آن اضافه شود سبب افزايش جذب آهن آن مي شود. بهتر است دختران در سنين بلوغ هر هفته يک عدد قرص آهن (به مدت ۱۷ تا ۲۰ هفته) در طول يکسال مصرف کنند.
    مصرف قرص آهن (فروسولفات) در اين دوران علاوه بر پيشگيري از کم خوني فقر آهن به پيشرفت تحصيلي آنان نيز کمک مي کند.
    بهتر است براي کاهش عوارض جانبي ناشي از مصرف قرص آهن مانند درد معده، تهوع، اسهال يا يبوست قرص را بعد از غذا يا شب قبل از خواب ميل کنند.
    انواع خشکبار مانند برگه هلو، آلو، زردآلو، توت خشک، انجير خشک، کشمش و خرما نيز منابع خوبي از آهن هستند و دانش آموزان خصوصا دختران مي توانند از اين تنقلات به عنوان ميان وعده بجاي تنقلات کم ارزش مانند پفک، چيپس، نوشابه و شکلات استفاده کنند.
    اما در مورد اينکه مصرف چه موادي و رعايت چه نکاتي براي رشد دختران سودمند است بايد بگويم براي رسيدن به حداکثر پتانسيل رشد و نمو و قد مطلوب، داشتن تغذيه صحيح، خواب مناسب و کافي و منظم (در ساعات مشخص)، فعاليت فيزيکي کافي، جلوگيري از چاقي و زندگي در محيط مناسب از نظر رواني اجتماعي موثر است.
    پيروي از رژيم غذايي متنوع و مناسب اثر مثبتي بر افزايش و جهش رشد در دختران سنين بلوغ دارد. پس از پايان رشد طولي صفحات رشد استخوانها بسته مي شود. تبليغات زيادي در خصوص افزايش قد در سن بلوغ يا حتي بعد از آن يعني در سنين بزرگسالي وجود دارد که هيچکدام از آنها ارزش علمي يا عملي ندارند.
    همچنين به مصرف صبحانه کافي در همه روزها براي دانش آموزان عزيز تاکيد مي شود. مصرف صبحانه کامل سبب سلامت و افزايش قدرت يادگيري در سر کلاس مي شود. تجربه نشان داده است دانش آموزاني که صبحانه کافي ميل نمي کنند يا اصلا صبحانه نمي خورند در سر کلاس تمرکز کافي روي درس ندارند و قدرت يادگيري آنان نيز کاهش مي يابد.
    به خانواده هاي عزيز توصيه مي شود با صرف صبحانه در کنار يکديگر محيطي شاد و دلچسب براي کودکان و نوجوانان خود فراهم نمايند تا اين عزيزان با ميل و رغبت بيشتري به صرف صبحانه بپردازند و همواره از اين وعده غذايي خاطره خوشي را در ذهن داشته باشند.
    همچنين به مصرف انواع لبنيات در سنين کودکي و نوجواني خصوصا در دخترخانمها تاکيد مي شود. مصرف روزانه حدود سه واحد از غذاهاي اين گروه، مي تواند کلسيم مورد نياز براي رشد و استحکام استخواها و سلامت دندانها و پوست و ناخن را تامين کند.
    هر واحد لبنيات معادل يک ليوان (۲۵۰ ميلي ليتر) شير يا حدود سه چهارم ليوان ماست يا يک قالب ۶۰-۴۵ گرمي پنير يا ۲ ليوان دوغ يا يک ليوان کشک با غلظت متوسط است.
    مصرف کافي لبنيات در دختر خانمها از ابتلاي آنان به پوکي استخوان در سنين بالاتر پيشگيري مي کند مخصوصا تا سن ۳۰ سالگي که استخوانهاي بدن ذخيره کلسيم خود را افزايش مي دهند و هرچه ذخاير استخوان تا قبل از اين سن بيشتر باشد ابتلا به پوکي و شکستگي هاي استخوان در سنين سالمندي به تعويق مي افتد.
    لازم به تاکيد است که شيوع پوکي استخوان در خانمها سه برابر آقايان است.
    به طور کلي در مورد تغذيه بانوان بايد بگويم، ضمن تاکيد مجدد به مصرف کافي لبنيات درخانمها و مصرف منابع غني آهن به داشتن فعاليت بدني منظم و روزانه در خانمها تاکيد مي شود.
    البته مصرف انواع ميوه و سبزي در روز سبب افزايش سطح ايمني بدن شده و بدن را از ابتلا به انواع بيماريهاي مزمن، افزايش چربي و قند خون و افزايش فشار خون محافظت مي کند.
    مصرف دارو برای کاهش وزن
    در خصوص رژيمهاي غذايي براي کاهش وزن، موکدا توصيه مي شود از اينگونه رژيمهاي غذايي منحصرا با مراجعه به مشاورين محترم تغذيه و رژيم درماني پيروي شود و از مراجعه به افرادي که بدون تخصص و تجربه لازم مبادرت به ارائه رژيم هاي غذايي متعدد مي نمايند خودداري نمايند.
    پيروي از رژيم غذايي و برنامه غذايي نادرست، بدن را با کمبود انواع ويتامين و املاح و مواد ضروري براي بدن مواجه مي کند و با ايجاد عدم تعادل در دريافت انرژي فرد را مستعد سوء تغذيه و تضعيف سيستم دفاعي بدن و در نتيجه ابتلاء به انواع بيماريها مي نمايد.
    توصيه هایی براي تغذيه مناسب :
    ۱- روزانه تغذيه اي متنوع و متعادل داشته باشيد. از همه گروههاي غذايي به مقدار لازم و کافي مصرف کنيد.
    ۲- براي پيشگيري از افزايش کلسترول بد خون، از روغنهاي گياهي مانند روغن زيتون و روغن آفتابگردان براي طبخ و روغن مخصوص سرخ کردني براي سرخ کردن مواد غذايي به جاي روغن حيواني و روغن جامد استفاده کنيد.
    ۳- مصرف ميوه ها و سبزيها سبب کاهش سطح کلسترول خون شده و مصرف منظم و روزانه آنها در تنظيم قند خون و پيشگيري ازسرطان روده بزرگ نيز کمک مي کند.
    ۴- از مصرف غذاهاي شور، پرچرب و خيلي شيرين خودداري کنيد.
    ۵- با جايگزين هاي مواد غذايي در هر گروه غذايي آشنا شويد و در صورت عدم دسترسي به يک غذا از انواع ديگر مواد غذايي آن گروه استفاده کنيد. به طور مثال تخم مرغ يک ماده غذايي بسيار پرارزش و کامل است که از جايگزين هاي گوشت و مرغ محسوب مي شود و در صورت سلامت کامل مي توان ۴ الي ۵ عدد تخم مرغ درهفته مصرف کرد. در فشار خون بالا، چربي خون بالا، بيماريهاي قلبي عروقي يا سابقه خانوادگي اين بيماريها بايد مصرف آن را به حداکثر ۳ عدد در هفته محدود کرد.
    ۶- سعي کنيد همواره از نمک يددار تصفيه شده استفاده کنيد. به مصرف نمک از نوع تصفيه شده خصوصا در بيماران مبتلا به بيماريهاي کليوي تاکيد مي شود.
    ۷- از نان تهيه شده بدون جوش شيرين استفاده نماييد.
    مصرف بلندمدت جوش شيرين در نان سبب ابتلا به کم خوني مي گردد.
    ۸- از مصرف نوشابه هاي گازدار خودداري کنيد. از عوارض مصرف اين نوشيدني مي توان به پوکي استخوان و چاقي خصوصا در نوجوانان و جوانان اشاره کرد.
    ۹- تا حد امکان مصرف مواد غذايي خانگي را جايگزين مواد غذايي آماده مانند سوسيس و کالباس نماييد.
    ۱۰- تنقلات سالم را جايگزن چيپس و پفک و يخمک در ميان وعده هاي غذايي کودکان خود نماييد. انواع ساندويچ هاي نان و پنير و گردو، نان و تخم مرغ، شير و کيک، انواع ميوه، انواع خشکبار از تنقلات سالم و با ارزش غذايي بالا مي باشند.
  3. #18
    Sonami021
    كوچولو رسمي
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    March 2007
    محل سکونت
    سیدخندان تهران
    نوشته ها
    9,439
    4,074
    5,562

    پیش فرض

    [SIZE=3:da1abcf4a2]روزه گرفتن بدون خوردن سحری [/SIZE]
    [SIZE=3:da1abcf4a2]متاسفانه بعضي به دليل اينكه هنگام سحر احساس گرسنگي نمي كنند، سحري را جدي نمي گيرند و اين مساله مي تواند از نظر جسمي مشكلات غير قابل جبراني را به وجود آورد. [/SIZE]
    غذای سحر ی بايد غذاي كاملي مصرف شود و در واقع وعده نهاد بايد در ماه مبارك رمضان براي سحر در نظر گرفته شود.
    غذاهاي كم چربي، انواع و اقسام سبزي ها وميوه ها را براي وعده سحري توصيه می شود.
    بین افطار و شام دو ساعت فاصله بگذارید
    به دليل اينكه در طول روز دستگاه گوارشي فعاليتش كم مي شود، در هنگام افطار غذاي سبكي مثل نان و پنير و خرما تناول شود و يكي، دو ساعت بعد افطاري مفصل تري خورده شود.
    روزه در ماه مبارك رمضان علاوه بر اينكه عبادت محسوب مي شود به كاهش وزن و كاهش بسياري از بيماري ها كمك مي كند
  4. #19
    Picker
    کوچولو رسمی
    کوچولو تازه فعال

    تاریخ عضویت
    March 2007
    محل سکونت
    کوچه پایینی ...
    نوشته ها
    756
    104
    152

    پیش فرض حقایقی در خصوص نوشیدن آب

    .:: حقايق سودمندي در خصوص نوشيدن آب ::.





    به طور متوسط هر انساني به نوشيدن هشت ليوان آب در شبانه روز احتياج دارد، يعني حدود دو ليتر آب آشاميدني، با اين حال،* افرادي كه اضافه وزن دارند به ازاي هر 5/12 كيلو اضافه وزن احتياج به نوشيدن يك ليوان آب اضافي دارند. اگر شما ورزش مي* كنيد، يا يك روز گرم و خشك تابستان را بيشتر زير نور خورشيد پشت سر مي *گذاريد ميزان مصرف آب نيز بايد به تناسب افزايش يابد.
    آب نوشيدني شما بهتر است، خنك باشد چون آب خنك بهتر جذب سيستم مي* شود تا آب گرم و شايد به همين دليل است كه همه ما نوشيدن آب خنك را ترجيح مي *دهيم. همچنين شواهدي وجود دارد كه اثبات مي *كند، نوشيدن آب خنك در واقع به سوخت و سوز كالري*ها هم كمك مي* كند.

    بيست نكته* براي حصول اطمينان از نوشيدن هشت ليوان آب در هر روز :
    گاهي نوشيدن 8 ليوان آب در هر روز برايمان به چالشي واقعي تبديل مي* شود. در اينجا بيست نكته در اختيارتان قرار مي* دهيم كه رسيدن شما به آن هدف متعالي زيستي را آسان*تر كند! بسياري از متخصصين زيبايي مي* گويند: نوشيدن آب مورد نياز بدنتان ارزان*ترين *و سريع*ترين راه زيبايي و خوش تيپ*تر شدن است! اين گفته بايد انگيزه كافي براي ما جهت نوشيدن آب ايجاد نمايد!

    1. با يكي از همكارانتان شرط ببنديد كه كدام يك از شما در يك روز كاري مي *تواند آب بيشتري بنوشد.

    2. در هر مقطعي از روز كه تغيير فعاليت مي *دهيد، يك ليوان بزرگ آب خنك نوش جان كنيد. مثلا در شروع روز درست پس از برخواستن از خواب، درست پيش از ترك منزل براي رفتن به محل كار، وقتي در اداره پشت ميز كارتان نشسته ايد و غيره.

    3. كار را براي خودتان ساده كنيد: هميشه يك شيشه پلاستيكي پر از آب پاكيزه و خنك روي ميزتان داشته باشيد و در طول روز هميشه به سراغ آن برويد.

    4. وقتي آب ميوه مي* خوريد (آب سيب، آب انگور، آب پرتقال) نصف ليوانتان را با آب خالص پُر كنيد.

    5. وقتي خيلي هوس خوردن غذاهاي غير مغذي كرديد، بلافاصله پس از صرف آن يك ليوان آب بنوشيد!

    6. در ساعات اداري رأس هر ساعت يك ليوان آب بنوشيد. با پايان ساعت اداري شما آب مورد نياز روزانه بدنتان را تأمين كرده*ايد.

    7. به جاي چاي يا قهوه يك ليوان آب گرم با يك قاشق عسل حل شده در آن نوش جان كنيد.

    8. مادام كه سر كار هستيد يك ليوان بزرگ پر از يخ در دسترس داشته باشيد و همواره آن را از آب خوري اداره پر كنيد. كلمه كليدي "نوشيدن با ني" است چون در آن صورت هر بار مقدار بيشتري آب مي *نوشيد و در مجموع بهتر آب بدنتان را تأمين مي *كنيد.

    9. تكه*هاي كوچك ليمو ترش، پرتقال و ديگر مركبات را در فريزر منجمد كنيد و از آنها به جاي تكه*هاي يخ استفاده كنيد. آب خنك شده با آنها نشاط آورتر است و ضمناً قدري ميوه مصرف كرده*ايد.

    10. پس از هر بار توالت رفتن، براي تنظيم بهتر سيستم گوارشي تان يك ليوان آب بنوشيد.

    11. پيش از نوشيدن نوشيدني*هاي گازدار، سه يا چهار ليوان آب خالص گوارا استفاده كنيد. خواهيد ديد ديگر يا ميلي به صرف نوشيدني گازدار نخواهيد داشت و يا با نوشيدن نصف قوطي، از مصرف بقيه آن* صرف نظر خواهيد كرد.

    12. دو برابر ميزان مصرف چربي*ها آب بنوشيد. مثلا اينگونه اراده كنيد كه من هنگام خوردن غذايي كه 10 گرم چربي دارد 20 اونس آب مي* نوشم.

    13. با هر وعده غذا دو ليوان پر از آب بنوشيد، يكي قبل و يكي بعد از غذا، همچنين پيش از هر خوراكي وسط روز، يا عصر، يك ليوان آب بنوشيد تا ميل به پُرخوري بين وعده*هاي اصلي غذا پيدا نكنيد.

    14. هميشه يك بطري قابل پر كردن مجدد همراه داشته باشيد و در اوقات بيكاري در صف بانك هنگامي كه در اتوبوس يا مترو هستيد، و...آب بنوشيد.

    15. يك ليوان زيباي لب طلائي تهيه كنيد و از شير آب آن را پر كنيد و با لذت بنوشيد.

    16. بلافاصله پس از آرايش كردن دو ليوان آب بنوشيد.

    17. يك شيشه دو ليتري آب با خود به اداره ببريد و سعي كنيد پيش از پايان كار آن را تمام كنيد. اگر نتوانستيد اين كار را بكنيد، در ترافيك در راه منزل آن را بنوشيد. اين درست مثل شركت در يك مسابقه است.

    18. هميشه در هنگام تماشاي تلويزيون، شستشوي رخت*ها،* شام پختن *و غيره يك بطري بزرگ آب در دسترس داشته باشيد.

    19. به برنامه محافظت از پوست خود نوشيدن دو ليوان آب را بيفزاييد. ليوان آب را بنوشيد، پوست را تميز كنيد، آن را مرطوب نماييد و غيره،* و بعد دوباره آب بنوشيد.

    20. آبتان را از يك پيمانه مدرج شيشه*اي پيركس بنوشيد. اين راه خوبي است براي اندازه*گيري ميزان آب مصرفي تان در روز.



    خورشید سوزان است...سایه بانت جای دارد؟!!
  5. #20
    Picker
    کوچولو رسمی
    کوچولو تازه فعال

    تاریخ عضویت
    March 2007
    محل سکونت
    کوچه پایینی ...
    نوشته ها
    756
    104
    152

    پیش فرض نکاتی برای داشتن یک پوست زیبا

    .:: نکاتي مهم براي داشتن يک پوست زيبا ::.




    - تا آنجا که ميتوانيد از استرس دوري کنيد.
    ۲- زير آفتاب زياد نمانيد و از کرمهاي ضد آفتاب استفاده کنيد.
    ۳- سيگار نکشيد چون سيگار خودش پوست را خراب ميکند.
    ۴- آب زياد بنوشيد.
    ۵- خوابتان کافي باشد.
    ۶- توجه کنيد که پوستتان را خوب تميز کنيد.
    ۷- سبزيجات و ميوه جات را به وفور استفاده کنيد.

    چگونه ميتوان کبودي زير چشم را کم کرد؟
    کبودي زير چشم مشکلي است که اکثر خانمها با آن مواجه هستند. کبودي و پف زير چشم اکثر به خاطر استرس، بيخوابي و گاهي اوقات هم ارثي است. اين کبودي در حقيقت ناشي از جريان خون زياد در مويرگهاي اين قسمت از صورت است که ناشي از مشکلاتي است که در بالا گفته شد. براي رفع اين کبودي و ورم، بايد از کرم هاي زير چشمي استفاده کنيد که منشا گياهي و دريايي داشته باشند تا اين رگها را آرامش داده و حالت مرطوب کنندگي هم داشته باشند. اين کرم را صبح و شب با ضربه هاي آرام به زير چشم خود بماليد تا اين جريان خون را هماهنگ کرده و جلوي تورم را بگيرد.

    [SIZE=3:640c2982cf]
    Erfan Picker
    [/SIZE]



    خورشید سوزان است...سایه بانت جای دارد؟!!
  6. #21
    love-kh

     

    پیشکسوت کوچولو
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    .B.C
    نوشته ها
    6,445
    1,787
    1,294

    پیش فرض

    خواب رفتگي يا paresthesia احساس سوزش و خارشي ناخوشايند همراه با سوزن سوزن شدن عضو خواب رفته است كه غالبا در دست و پا ايجاد ميشود. دليل معمول بروز چنين حالتي نشستن، تكيه كردن يا خوابيدن بر روي عضو است به طوريكه فشاري مداوم بر اعصاب اين عضو وارد شده يا جريان خون در اين منطقه مختل شود.
    تغيير حالت دادن و خارج كردن عضو خواب رفته از حالت فشرده، معمولا اين حالت را از بين ميبرد. اما با برداشته شدن فشار و با برقرار شدن پيام رساني اعصاب به مغز و نخاع، ابتدا حالت بي حسي جاي خود را به درد و سوزش داده و سپس از بين ميرود. در بعضي از موارد خواب رفتگي در اثر آسيب ديدگي عصب يا اختلالات خاصي در سيستم عصبي ايجاد ميشود. اگر شما غالبا و يا به مدتهاي طولاني دچار خواب رفتگي اعضا ميشويد، حتما به پزشك مراجعه كنيد.
    علائم
    علائم خواب رفتگي كه معمولا در دست و پا رخ ميدهد عبارتند از :
    • در ابتدا عضو دچار بي حسي و سنگيني ميشود
    • پوست عضو خواب رفته سوزن سوزن شده و به خارش مي افتد
    • اين عوارض پس از بازگشت بدن به حالت عادي، در عرض چند دقيقه برطرف ميشود
    تعدادي از دلايل عمده
    • وارد شدن فشار بر روي عصب
    • كاهش مقدار خون موجود در عضو
    • آسيب ديدگي عصب
    • تنفس سريع (نفس نفس زدن)
    • متاثر شدن اعصاب از ماده اي سمي، مانند الكل يا سرب
    • عارضه جانبي بعضي از داروها
    • ديابت (بيماري قند)
    • تصلب بافتهاي عصبي يا multiple sclerosis
    • كم كاري تيروئيد
    • سكته ناقص
    • سكته
    خواب رفتگي بر اثر فشار
    اطلاعات دريافت شده از محيط، توسط اعصاب پيراموني بدن به مغز و نخاع فرستاده ميشود. هنگامي كه يك عصب حسي به دليل قرار گرفتن در يك حالت تنگ و ناراحت تحت فشار قرار گيرد، از كارايي آن كاسته ميشود. اگر اين فشار ادامه يابد، عضو درگير دچار خواب رفتگي ميشود، به اين معنا كه پيامهاي حسي قطع ميشوند.
    به محض آنكه فشار از عصب برداشته شود، كار خود را از سر ميگيرد. حالت ناخوشايند سوزن سوزن شدن، در اثر فرستاده شدن ناگهاني پيامهاي متعدد درد از عصب به مغز است. اعصاب ديگري كه در اين وضعيت تحت فشار قرار گرفته بودند، از جمله عصبهاي تشخيص دهنده دما، براي بازگشت به حالت اوليه به زمان بيشتري نياز دارند.
    فشردگي شديد عصب
    رگهاي عصبي نيز ميتوانند در اثر گير افتادن ميان استخوانها يا بافتهاي ديگر تحت فشار شديد قرار بگيرند. براي مثال :
    • سندرم تونل مچ دست - عصب اصلي دست از ميان حلقه اي متشكل از استخوانهاي مچ ميگذرد. وجود تاندونهايي كه غشايي ملتهب و متورم داشته باشند، فضاي اين تونل را تنگ كرده و عصب را به شدت فشار ميدهند. نشانه هاي اين مشكل شامل حالت خواب رفتگي، درد و ضعف دست است.
    • آسيب ديدگي ريشه عصب گردن- اعصاب گردن از درون سوراخهاي كوچك موجود در ميان مهره ها خارج ميشوند.فضاي اين سوراخها ميتواند در اثر التهاب، آسيب دبدگي يا رشد بيش از حد بافت استخواني، كوچك شود و در نتيجه عصبي كه از آن عبور ميكند به شدت تحت فشار قرار ميگيرد. در اين حالت احساس خواب رفتگي در گردن ايجاد شده و موجب بروز درد جابجا شده در بازوها ميشود.
    • سياتيك - عصب سياتيك، عصب اصلي پا است كه به صورت چهار شاخه عصبي از ميان مهره هاي بخش پاييني ستون مهره ها خارج ميشود. هر مهره توسط ديسك هايي غضروفي محافظت ميشود. افتادگي يا جابجايي اين ديسك موجب برآمدگي در مسير عصب و فشردگي آن ميشود، اين حالت علاوه بر ايجاد احساس خواب رفتگي در محل، ميتواند موجب بروز درد جابجا شده در پا شود.
    التهاب عصبي
    التهاب عصبي يا ورم رشته هاي عصبي، دلايل متعددي دارد كه رايج ترين آنها از اين قرارند :
    • الكل - مصرف مداوم و بيش از حد الكل ميتواند موجب مسموميت اعصاب شده و وضعيتي را به وجود آورد كه پريفرال نوروپاتي peripheral neuropathy (بيماري اعصاب پيراموني) نام دارد و بارزترين نشانه آن خواب رفتگي در اعضا است.
    • سندروم گيلين بري (Guillain-Barre) - حالتي كه به احتمال فراوان در اثر عفونت ويروسي ايجاد ميشود و اعصاب پيراموني را تحت تاثير قرار داده، موجب درد و بي حسي در عضو ميشود.
    • كم خوني خطرناك (Pernicious anemia) - كاهش يا عدم كارايي ويتامين B12 موجب كند شدن روند توليد گلبول قرمز شده و عملكرد نخاع را تحت الشعاع قرار ميدهد.
    بيماري عصب
    علامت مشخصه بيماري عصب يا نوروپاتي، عدم وجود رابطه اطلاعاتي حسي بين عصب و مغز است كه در اثر آسيب ديدگي عصب حسي ايجاد ميشود.براي مثال، شخص دچار نوروپاتي ممكن است درد را در حد معمول آن حس نكند و يا اصلا احساس درد نداشته باشد. شرايطي كه ميتوانند موجب بروز چنين آسيبهايي شوند از اين قرارند :
    • قطع شدن نخاع
    • بيماري قند
    • نوروپاتي حسي ارثي
    • قرار گرفتن در معرض داروهاي خاص يا فلزات سنگيني چون سرب
    • مصرف مداوم و بيش از حد الكل
    پيگيري پزشكي
    بروز هر از گاه حالت خواب رفتگي، مورد نگران كننده اي نيست. اما خواب رفتگي مزمن ميتواند نشانه يك مشكل اساسي باشد. اگر بيش از حد يا در فواصل كوتاه دچار خواب رفتگي اعضا ميشود، به پزشك مراجعه كرده و از او بخواهيد تا از شما يك معاينه كامل به عمل آورد.
    روشهاي درمان
    درمان خواب رفتگي ارتباط مستقيمي با دليل بروز آن دارد و در هر مورد متفاوت است. براي مثال، سندرم تونل مچ دست، با مصرف داروهاي ضد التهاب و ادرار آور، استراحت و بستن مچ با نوارهاي كشي مخصوص بهبود ميابد. مشكل عصبي كه در ميان استخوان يا بافتهاي ديگر فشرده شده باشد ممكن است با فيزيوتراپي برطرف شود يا براي رفع آن به جراحي نياز باشد. شرايط نامحسوسي چون بيماري قند، بايد به طور جدي و با دقت كنترل شود تا مشكلات جانبي اين بيماري كاهش يابند. نشانه هاي التهاب عصبي و آسيب ديدگي عصب كه در اثر مصرف الكل بروز ميكنند نيز، معمولا با عدم مصرف الكل، بهبود خواهد يافت.

    اميدوارم كه استفاده كرده باشيد
    قرارمان فصل انگور
    شراب که شدم
    تو جام بیاور
    من جان...
    ________________________________
  7. #22
    reza1362
    معاون بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    12,356
    7,798
    4,885

    پیش فرض تمشک بخورید سرطان نگیرید !!

    [SIZE=3:ae66f0b72e]تمشك بخوريد سرطان نگيريد !!
    آنتی اکسیدانی ده برابر گوجه!!
    [/SIZE]


    مزه شیرین و كمی*ترش، بافت نرم و آب شدنی تمشک در دهان، هر كسی را از خوردن آن به وجد می*آورد. انواع مختلف تمشك بیشتر در شمال ایران كشت می*شوند. تمشك معروف به میوه توده*ای است زیرا جزء میوه*های تخم دار ریز به نام میوه*های آلو مانند هستند كه به دور یك سوراخ مركزی گرد هم چیده شده*اند. شكل آن نشان می*دهد كه به راحتی در دهان آب می*شود. مزه *ان شیرین همراه با كمی*ترشی است. اگر چه بیشتر انواع تمشك به رنگ صورتی و قرمز است ولی تنوع رنگی تمشك به رنگهای سیاه، بنفش، نارنجی، زرد و سفید است.

    [SIZE=3:ae66f0b72e]تاریخچه[/SIZE]

    تاریخچه تمشك به زمان ما قبل تاریخ می*رسد. چنین تصور می*رود كه تمشك از آسیای شرقی سرچشمه می*گیرد. همچنین بعضی از گونه*های آن بومی* نیمكره غربی است. مسافران یا حیواناتی كه* از این مناطق عبور می*كردند آن را به نقاط دیگر انتقال داده*اند. تمشك وحشی نیز به*این صورت در نقاط مختلف جهان گسترده شده *است. بر اساس نوشته*ای در یك كتاب انگلیسی در سال 1548 درباره داروهای گیاهی، تا آن زمان تمشك كشت نمی*شده*است. از قرن 19 به بعد این میوه در اروپا و آمریكای شمالی كشت شده و انواع مختلف آن مثل loganberry و boysenberry پدید آمده*است. در حال حاضر تولیدكنندگان تجاری تمشك روسیه، لهستان، یوگسلاوی، آلمان، شیلی و ایالات متحده* هستند.

    [SIZE=3:ae66f0b72e]فواید تمشك[/SIZE]
    تمشك قرمز منبع بسیار خوبی از مكملهای غذایی به نام اسید الاژیك است. این ماده در تمشكهایی یافت می*شود كه*از گروه مواد مغذی گیاهی به نام tannins می*باشد، كه تولید كننده یك پروتئین موثر در فعالیت آنتی اكسیدانتی این میوه*های دانه*دار است.

    [SIZE=3:ae66f0b72e]مواد موجود در 100 گرم تمشک[/SIZE]

    منگنز => 1.24 میلی گرم

    ویتامین سي => 30.76 میلی گرم

    فیبر => 8.34 گرم

    فولات=> 31.98 میکروگرم

    ویتامین B2(ریبوفلاوین)=> 0.12 میلی گرم

    منیزیم=> 22.14 میلی گرم

    ویتامین B3(نیاسین)=> 1.10 میلی گرم

    پتاسیم=> 186.96 میلی گرم

    امگا 3=> 0.12 گرم

    مس=> 0.10 میلی گرم



    [SIZE=3:ae66f0b72e]م[/SIZE][SIZE=3:ae66f0b72e]واد مغذی گیاهی محافظی علیه *اكسیدانت، میكروب و سرطان[/SIZE]

    تمشك بعنوان یك میوه حاوی اسیدالاژیك، از آسیب*های ناخواسته به غشاهای سلول و دیگر ساختارها در بدن با خنثی كردن رادیكالهای آزاد، جلوگیری می*كند. اسیدالاژیك تنها ماده مغذی گیاهی موجود در تمشك نیست، فلاونوئید نیز از دیگر تركیبات موجود در تمشك است. در اینجا مواد اصلی، quercetin keampferol, و مولكولهایی با پایه سیانیدین (cyaniding) به نام Cyanidin-3- glucosylrutin هستند.

    مولكولهای فلاونوئید باعنوان anthocyanins طبقه*بندی می*شوند و آنها متعلق به گروهی از مواد هستند كه به تمشك رنگ قرمز تیره می*دهند.

    Anthocyanins تمشك، خاصیت آنتی اكسیدانتی منحصر به فرد و همچنین خاصیت ضدمیكروبی از قبیل قابلیت جلوگیری از رشد بیش از حد یك باكتری و قارچ در بدن دارد.

    همچنین طبق تحقیقاتی که صورت گرفته تمشك خاصیت ضدسرطانی نیز دارد. بر اساس تحقیقی روی حیوانات، تمشك قادر به جلوگیری از تكثیر سلول سرطانی و ایجاد غده در قسمتهای مختلف می*باشد. آنتی اكسیدانت منحصر به فرد تمشك، مصونیت بسیاری فراهم می*سازد. تمشك تقریباً 50 درصد فعالیت آنتی اكسیدانتی بیشتری نسبت به توت فرنگی، سه برابر كیوی و 10 برابر گوجه دارد.

    بیشترین مقدار آنتی اكسیدانت تمشك ellagitannins است كه گروهی از تركیباتی است كه مختص تمشك می*باشد و فعالیت ضدسرطانی دارد. 20 درصد كل مقدار آنتی اكسیدانت تمشك، ویتامین c است كه حدود 30 میلی گرم در 100 گرم (5/3 اونس) میوه*است. Anthocyanins تمشك، بخصوص سیاندین و pelagonidin glycosides ، 25 درصد آن را شامل می*شوند. موضوع دیگر اینكه فریز كردن و ذخیره*سازی تمشك روی فعالیت آنتی اكسیدانتی آن تأثیر نمی*گذارد، اگر چه فریز كردن، مقدار ویتامین C را نصف می*كند.


    [SIZE=3:ae66f0b72e]آنتی اكسیدانت به*همراه مواد معدنی و ویتامین[/SIZE]

    به غیر از مواد مغذی گیاهی، تمشك سرشار از مواد مغذی مرسوم، كه عمدتاً آنتی اكسیدانت و گروه ویتامین B است می*باشد. در درجه بندی سیستم غذایی، تمشك منبع بسیار خوبی از منگنز و ویتامین C است، دو آنتی اكسیدانت مهم كه *از بدن در برابر آسیبهای مربوط به*اكسیژن دفاع می*كنند. تمشك همچنین منبع بسیار خوبی از ریبوفلاوین، فولات، نیاسین، منیزیم، پتاسیم و مس است. ویتامین B و مواد معدنی تمشك نیز از بهترین فیبرهای غذایی هستند. تركیب این مواد مغذی، تمشك را یكی از بهترین میوه*هایی می*سازد كه روی قندخون اثر می*گذارد.

    تمشك، تمشك سیاه و انگور موسكایی همچنین مانع از فعالیت آنزیمهای metalloproteinase می*شوند. این آنزیمها نقش بسیار مهمی* در پیشرفت سرطان دارند.


    [SIZE=3:ae66f0b72e]چگونه ذخیره و انتخاب كنیم.[/SIZE]

    چون تمشك خیلی زود فاسد می*شود، تمشكهایی را بخرید كه كاملاً رسیده نباشند. آنهایی را انتخاب كنید كه سفت، گرد و پررنگ هستند. اگر تمشك هایی را می*خرید كه در ظرف بسته*بندی شده*اند، مطمئن شوید كه *آنها را محكم بسته*بندی نكرده باشند چون باعث خراب و له شدن تمشك*ها می*شود و رطوبت یا خرابی به ظرف نرسیده باشد. فصل تمشك از اواسط تابستان تا اوایل پاییز است. تمشك میوه*ای است كه زود خراب می*شود بنابراین نیاز به مراقبت بیشتر دارد. قبل از اینكه آن را در یخچال نگهداری كنید، ابتدا تمشكهای خراب و له شده را بردارید تا میوه*های دیگر را خراب نكند. تمشكهای نشسته را در همان ظرفی كه *آن را خریداری كرده*اید بگذارید یا اینكه روی یك بشقاب حوله كاغذی گذاشته و تمشكها را روی آن ریخته سپس با یك روكش پلاستیكی آن را بپوشانید. تمشك، یك یا دو روز در یخچال تازه می*ماند. تمشك را در دمای اتاق یا در معرض نور آفتاب به مدت طولانی قرار ندهید چون باعث خرابی آنها می*شود.
    تمشك به راحتی فریز می*شود. آنها را با فشار آب كم در ظرفشویی بشویید تا شكل خود را از دست ندهند. سپس آنها را روی كف دست خود گذاشته و با حوله كاغذی خشك كنید. آنها را روی یك ظرف صاف یا روی كاغذ مخصوص شیرینی در یك ردیف بگذارید و در فریزر قرار دهید. وقتی كه كاملاً یخ زدند آنها را در یك كیسه پلاستیكی گذاشته دوباره در فریزر بگذارید. در این صورت می*توانید آنها را تا یك سال ذخیره كنید. برای جلوگیری از تغییر رنگ آنها چند قطره لیموترش روی آنها بریزید.
    اگر یک روز از زندگی من باقی مانده باشد

    از هر جای دنیا چمدان کوچکم را می بندم راه می افتم

    ایستگاه به ایستگاه…

    مرز به مرز…

    پیدایت می کنم ، کنارت می نشینم

    بهت میگم تا بی نهایت دوستت دارم…



    من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت،
    من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد،
    زیرا شادمانی او شادمانی من است.

    کوروش بزرگ
  8. #23
    reza1362
    معاون بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    12,356
    7,798
    4,885

    پیش فرض

    [SIZE=3:31288632e7]كراك چیست؟[/SIZE]



    كراك (Crack) ماده ایست محرك كه از تصفیه كوكائین به دست میاد و به اشكال مختلف مصرف میشه ؛اما کراکی که در ایران وجود داره از مشتقات هروئینه البته در صورتی که بصورت علمی تولید بشه! كراك ماده*ای بی*بوست، مصرفش خیلی راحته و با یه فندك هر جایی كه باشی می*تونی مصرف كنی، درست برخلاف تریاك و یا هروئین ؛

    [SIZE=3:31288632e7]اثرات مخرب مصرف كراك :[/SIZE]

    اعتیاد به كراك باعث از بین رفتن درد ، استرس ، اضطراب و احساس سرخوشى و همینطور تحرك زیاد میشه ؛ افرادی كه به این ماده اعتیاد پیدا میكنن بعد از مدتی اثرات كراك در اونها





    همچنین اثرات دیگه ای كه مصرف بلند مدت این ماده بجا میذاره اینهاست:

    از بین رفتن اشتها، كاهش شدید وزن، شكنندگى پوست، پیرى زودرس، افزایش فشار خون و ترشح هیستامین كه باعث خارش در فرد میشه؛ كراك شدیدا باعث خواب آلودگی یا به قول خودمون " چرت " میشه ؛ مصرف این ماده اگه بصورت كوتاه مدت ولی مداوم باشه اثرات مخرب جبران ناپذیری روی بدن فرد مصرف كننده میذاره مثل : عفونت اعضای داخلی بدن ، پوسیدگی دندونها ، سرطان حنجره و ریه و نابودی كبد

    بطور كلی تمام اجزائیكه تحت تاثیر مستقیم كراك هستن ذره ذره نابود شده و می پوسن ؛ در بعضی افراد معتاد به كراك، عفونت به حدیه كه اجزای بدنشون از هم جدا می شه و گوشت عفونت پیدا میكنه و به قول معروف "كرم" میزنه؛ حتما شنیدین بعضی از معتادین به كراك وقتی میمیرن اونها رو غسل نمیدن چون هنگام شستشو اجزای بدنشون از هم جدا میشه ؛ نمیدونم این مساله تا چه حد درسته اما شنیدم مصرف چهار روز كراك باعث مى*شه كه تاثیرش به مدت چند سال باقى بمونه و موجب اختلالات حركتی و تضعیف حس بینایى و لامسه بشه






    [SIZE=3:31288632e7]اثرات كوتاه مدت مصرف کراک:[/SIZE]


    معمولا بعداز مصرف كراك، احساس افزایش انرژی و سرخوشی زیاد به انسان دست میده، ضربان قلب بالا میره، درجه حرارت بدن زیاد میشه، فشار خون افزایش پیدا میكنه، همینطور رنگ پریدگی، كاهش شدید اشتها ولرزش به خصوص در دست ها بوجود میاد، اما این ماده تاثیر خیلی بدی روی چشمها داره تا جاییكه در بعضی موارد به انحراف مردمك یا " لوچی كاذب " منجر میشه (البته این حالت موقتیه و با ترك مواد از بین میره)؛


    [SIZE=3:31288632e7]اثرات دراز مدت مصرف کراک:[/SIZE]

    كاهش شدید وزن بدن، یبوست، بی خوابی شبانه، ضعف جنسی، رنگ پریدگی، تعریق شدید، سردرد، لرزش دست ها، پریدن عضلات، آب ریزش دائمی بینی، اضطراب و بیقراری شدید، گیجی، رفتار تهاجمی، افسردگی و حتی تمایل به خود كشی از اثرات بلند مدت مصرف این ماده ست؛

    [SIZE=3:31288632e7]تاثیر مصرف كراك روی فرد :[/SIZE]

    [SIZE=3:31288632e7]* توجه داشته باشید كه مصرف حتی یک بار کراک اعتیادآوره[/SIZE]

    کراک بر خلاف هروئین، تریاک، حشیش و… بدون بوست و مصرفش خیلی ساده ست و به وسایل زیادی نیاز نداره و میشه در چند دقیقه اونو مصرف كرد؛ بنابراین جاسازی اون خیلی ساده ست و پیدا كردنش برای خانواده*ها راحت نیست؛ چیزی شبیه یه تکه گچ از دیوار کنده*شده كه توجه هیچکس رو جلب نمی*كنه؛



    [SIZE=3:31288632e7]نشانه های فرد معتاد به کراک:[/SIZE]

    بعد از تمام شدن آثار نشئگی اثرات زیر ظاهر میشه:
    نگرانی و بیقراری شدید برای تهیه دوباره كراك
    سر درد وافسردگی شدید

    از بین رفتن شدید انرژی بدنی و بی اشتهایی

    داشتن حس نفرت نسبت به خود


    [SIZE=3:31288632e7]عوارض اجتماعی مصرف کراک:[/SIZE]

    معمولا افراد معتاد - به هر نوع ماده مخدر- ، مواد رو از راههای خلاف تهیه میكنن اما دراین مورد - مصرف كراك - فرد به دلیل توهمات زیاد و حالت هذیانی، حتی دست به كارهایی مثل دزدی و گدایی میزنه و بكلی گذشته اش رو فراموش میكنه در حالی كه ممكنه فردی بسیار آبرومند و متشخص بوده باشه؛
    اگر یک روز از زندگی من باقی مانده باشد

    از هر جای دنیا چمدان کوچکم را می بندم راه می افتم

    ایستگاه به ایستگاه…

    مرز به مرز…

    پیدایت می کنم ، کنارت می نشینم

    بهت میگم تا بی نهایت دوستت دارم…



    من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت،
    من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد،
    زیرا شادمانی او شادمانی من است.

    کوروش بزرگ
  9. #24
    SARA_MEMOL
    کوچولو رسمی
    کوچولووو فعال
    تاریخ عضویت
    April 2008
    محل سکونت
    تهران پارس
    نوشته ها
    1,456
    0
    9

    پیش فرض

    راز رنگ سبز یا آبی در لباس جراحان چیست ؟

    جراحان در قدیم لباس سفید می**پوشیدند که رنگ پاکی است. اما بر اساس مقاله*ای که در یکی از شماره*های نشریه Today’s Surgical Nurse در سال 1998، در اوائل قرن بیستم یک دکتر مشهور رنگ لباسش را به سبز تغییر داد، چرا که تصور می*کرد این رنگ برای چشمان جراح راحت*تر است. گرچه مشکل است که این نظر را تایید کرد که لباس*های سبز به این دلیل رایج شده**اند، اما رنگ سبز يا آبي ممکن است به خصوص از این لحاظ مناسب باشد که به پزشكان کمک می*کند در اتاق عمل بهتر ببینند، زیرا رنگ متضاد یا مکمل رنگ قرمز به حساب می*آید.

    رنگ آبي يا سبز به دو دلیل به دید بهتر جراحان کمک می*کند :

    - اول اینکه نگاه کردن به رنگ آبی یا سبز می تواند دید دکتر از اشیای قرمز از جمله احشای خون*آلود را تقویت کند. مغز رنگ*ها را نسبت به یکدیگر تفسیر می*کند. اگر جراح به چیزی خیره شود، که به رنگ قرمز یا صورتی باشد، حساسیتش را نسبت به آنها از دست می*دهد. در واقع پیام*های مربوط به رنگ قرمز در مغز محو می*شود، که می**تواند باعث شود پزشک تفاوت*های ظریف رنگ* اجزای بدن را به درستی نبیند. نگاه کردن گاه به گاه به چیزی سبزرنگ می*تواند چشم*ها را به تغییرات در رنگ قرمز حساس*تر کند.

    - دوم اینکه چنین تمرکز شدید و مداومی بر روی رنگ*های قرمز ممکن است باعث توهمات بینایی سبز رنگ روی سطوح سفیدرنگ شود که حواس جراح را پرت می*کند. این شبح*های سبزرنگ در صورتی که نگاه جراح از بافت*های قرمز بدن به چیزی سفید رنگ مانند پارچه*های تخت یا لباس سفید متخصص بیهوشی بیفتد، ممکن است ظاهر شوند.

    یک شبح سبزرنگ از احشای قرمز بیمار ممکن است روی پس*زمینه سفید ظاهر شود. جراح به هر جا که نگاه کند، این تصویر پریشان* کننده مانند نقاط نورانی شناوری که پس از فلاش زدن دوربین جلوی چشمان شما ظاهر می*شود، دید او را دنبال می*کند. (after effect illusion)

    این پدیده به این علت رخ می*دهد که نور سفید حاوی همه رنگ*های رنگین*کمان از جمله سبز و قرمز است. اما از آنجا که همانطور که در بالا گفته شد، دید جراح حساسیتش را به رنگ قرمز از دست داده است، بنابراین مغز پیام*های دریافتی را به رنگ سبز تفسیر می*کند. اما اگر دکتر به پارچه*های سبز یا آبی به جای سفید نگاه کند، این اشباح سبزرنگ با رنگ سبز مخلوط می*شوند، و حواس او را پرت نمی*کنند. بنابراین به نظر می*رسد که رنگ سبز برای دکترها بهترین رنگ باشد و دليلي موجه تر براي استفاده از اين رنگ بنظر نمي رسد.
    زندگی کوتاه است
    اما
    طولانی ترین چیزیست
    که
    در دست انسانهاست
  10. #25
    elaheyenaz_nr

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    January 2008
    محل سکونت
    پیش الهه ها
    نوشته ها
    2,185
    10
    108

    پیش فرض

    [SIZE=3:ac6f928f9a]7 توصیه برای سرما نخوردن[/SIZE]

    با وزیدن اولین باد سرد سیستم ایمنی بدن آماده می*شود تا با سرماخوردگی مقابله کند اما سرما با خود افسردگی را هم به دنبال می*آورد و همین افسردگی قدرت دفاعی بدن را کاهش می*دهد ...
    برای آنکه بدنتان را در برابر هر نوع بیماری در فصل زمستان مصون نگاه دارید به این هفت توصیه عمل کنید:

    1 میوه و سبزی فراموش نشود. انتخاب یک رژیم غذایی سالم، متنوع و متعادل بهترین راه برای قوی نگاه داشتن سیستم ایمنی بدن است. طی فصل*های سرد سال خوردن میوه و انواع سبزی را فراموش نکنید حتی می*توانید برخی سبزی*ها مانند هویج و کلم سوپ نیز درست کنید.

    2 خوب بخوابید. برای سالم بودن باید به اندازه کافی بخوابید. در فصل سرد بهتر است شب*ها زودتر بخوابید تا صبح سرحال*تر باشید.

    3 به اندازه لباس بپوشید. اغلب با وزش اولین باد سرد تا می*توانیم لباس می*پوشیم تا خود را گرم نگه داریم اما کارشناسان معتقدند که باید به اندازه و درست لباس پوشید. در رابطه با گرم کردن بیش از حد خانه یا اتاق کار نیز دقت کنید زیرا گرمای بیش از حد هم رخوت می*آورد و هم می*تواند سبب بیمار شدن شما در صورت خروج از محل شود.

    4 به قوانین زمستان احترام بگذارید. برای آنکه ویروس آنفلوآنزا به سراغتان نیاید مرتب دستان خود را پیش از غذا خوردن و پس از رفتن به دست*شویی، یا دست دادن به دیگران بشویید. هر بار که آب بینی*تان را می*گیرید، دستمال آلوده را درون سطل آشغال بیندازید.

    5 به طور مرتب ورزش کنید. یک فعالیت مرتب بدنی سیستم ایمنی را تقویت کرده و در ضمن می*توانید با شرایط استرس*زا بهتر مقابله کنید.

    6 مراقب پوست*تان باشید. سرما سبب خشک شدن پوست می*شود. همیشه از کرم*های مرطوب*کننده به ویژه کرم بچه یا روغن بچه استفاده کنید.

    7 در صورت لزوم واکسن آنفلوآنزا بزنید. در صورتی که سیستم ایمنی بدنتان ضعیف است حتما واکسن آنفلوآنزا را از یاد نبرید. در صورتی که سن شما بالای 65 سال است یا دچار نوعی بیماری طولانی*مدت شده*اید حتما این واکسن را بزنید. تزریق آن از دو ماهگی به بعد برای تمامی افراد آزاد است
    دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم
    من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم
    ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد
    با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم
  11. #26
    elaheyenaz_nr

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    January 2008
    محل سکونت
    پیش الهه ها
    نوشته ها
    2,185
    10
    108

    پیش فرض

    [SIZE=3:52c3b01637]خوراکی*های آرام بخش[/SIZE]

    این روزها دیگر استرس با زندگی بسیاری از ما عجین شده و کمتر کسی را می*توان یافت که نه تنها در طول هفته بلکه هر روز (البته در مقادیر متفاوت)، آن را تجربه نکند. اما آیا می*دانید با به*کارگیری روش*هایی می*توان تاثیر این استرس*ها را بر زندگی به حداقل رساند؟
    شاید باورتان نشود اگر بگوییم، مطالعات نشان داده*اند، برخی مواد غذایی تاثیر نامطلوبی بر مغز و خلق و خوی ما دارند و بهتر است در صورت مواجهه هر روزه*مان با انواع استرس*ها، از آنها کمتر استفاده کنیم.
    به طور مثال، مصرف مقدار زیاد شکلات به محض از بین رفتن تاثیر موقت و کوتاه مدت شکر و کافئین ممکن است شما را کسل کند و یا مصرف بیش از اندازه چیپس*های شور باعث از دست رفتن آب بدن و مغزتان شود و خستگی را برایتان به ارمغان آورد و آخر اینکه وعده*های غذایی پرچرب، هورمون استرس را افزایش داده و آنها را در سطح بالایی نگه می*دارد. مشکل این است که*این خوراکی*ها درست همان مواد غذایی هستند که دقیقا در زمان نامناسبی به سراغشان می*رویم، چون به جای آرامش بخشیدن، تنش ناشی از کار یا زندگی روزانه را تشدید می*کنند.
    دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم
    من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم
    ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد
    با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم
  12. #27
    elaheyenaz_nr

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    January 2008
    محل سکونت
    پیش الهه ها
    نوشته ها
    2,185
    10
    108

    پیش فرض

    [SIZE=3:4adcfb4e20]استرس چاقی می*آورد[/SIZE]


    استرس شدید حتی ممکن است آسیب تغذیه*ای جدی بر جای بگذارد و اثرات حاد و خطرناکی را به بار آورد. هورمون*هایی که در واکنش به استرس آزاد می*شوند با کاستن از مقدار سروتونین که هورمون آرام بخش است، نیاز بدن به کربوهیدرات را افزایش می*دهد كه البته افزایش مصرف این گروه غذایی چاقی و اضافه وزن را برای مصرف كننده به همراه
    می*آورد. به *این ترتیب، در شرایط پرتنش، خودداری از خوردن تنقلات برای تسکین استرس دشوار می*شود اما پاداش پیگیری جدی مصرف مواد غذایی مغذی، کم چرب، کم شیرین و کم کافئین، آرامش خواهد بود.
    لازم است در همین*جا اضافه كنیم كه مصرف مواد غذایی مانند شیرگرم، سینه مرغ و فیله گوسفند به دلیل تریپتوفان فراوانی كه دارند برای ایجاد آرامش در افرادی كه بیشتر در محیط*های استرس*زا قرار می*گیرند، توصیه می*شود زیرا این اسید آمینه (واحد تشكیل*دهنده پروتئین*ها) موجب تولید سروتونین یا همان هورمون آرامش بخش می*شود.
    دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم
    من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم
    ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد
    با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم
  13. #28
    elaheyenaz_nr

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    January 2008
    محل سکونت
    پیش الهه ها
    نوشته ها
    2,185
    10
    108

    پیش فرض

    [SIZE=3:71a9501ed0]ویتامین گروه B، ویتامین ضد استرس[/SIZE]

    آماندا گری، یکی از محققان در پروژه «غذا و خلق» که برای بهبود خلق*وخو تغییر رژیم غذایی را بر دارو مقدم می*شمارد، می*گوید: «باوجود شواهدی که نشان* می*دهد مکمل*های غذایی در تسکین نشانه*های بیماری و بهبود سلامت موثر هستند، این روش*ها در جایگاه جایگزین یا مکمل باقی می*مانند». با وجود این در پژوهش کیفی که هم اکنون در جریان است، به طور جدی این موضوع بررسی می*شود که غذایی که مصرف می*کنیم چه تاثیری بر ترکیب شیمیایی بدن می*گذارد.
    اکنون می*دانیم هورمون*های استرس مانند کورتیزول، ویتامین*های بدن را که برای کمک به بروز پاسخ*های استرس شناخته شده مصرف می*کنند. به *این ترتیب، در مواقعی که درگیر فعالیت*های اضطراب*زا هستیم به ویتامین*های گروه B بیشتر نیاز داریم. این ویتامین*ها به حفاظت از اعصاب و سلول*های مغزی کمک می*کند. همچنین از ویتامین*های گروه B برای تبدیل غذا به انرژی در بدن استفاده می*شود. به*این ترتیب اگر خوراکی*های پرکالری که در مواقع بروز استرس مصرف می*شوند، به طور مرتب دریافت شوند، مشکل مضاعفی برای بدن به وجودمی*آید؛ زیرا در بدن به سرعت سوخته و موجب کمبود مواد مغذی می*شوند که برای مقابله با استرس ضروری هستند به طور مثال، حتی کمبود جزیی ویتامین*های گروه B مثلا ناشی از چند روز مصرف زیاد چیپس و نوشابه*های گازدار، دستگاه عصبی را متاثر و اثر استرس را تشدید می*کنند. از این رو، خوردن مواد غذایی که منبع این ویتامین*ها هستند مانند غلات تصفیه نشده، سبزی*های برگ سبز و انواع گوشت*ها و شیر البته از نوع کم چرب به عنوان یک عادت غذایی مناسب توصیه می*شود.
    در آخر نیز یکی از آرامش بخش*ترین سبزی*ها در مواقع استرس را به شما معرفی می*کنیم و آن کرفس است. این سبزی دارای گروهی از ترکیبات به نام فیتالیدها بوده که مدر (ادرار آور) است و برای سیستم عصبی مرکزی یک آرامش*بخش و ضدتشنج به حساب می*آید به *این دلیل از قدیم از سوی گیاه شناسان مصرف این سبزی به عنوان یک عادت غذایی آرام*بخش گزارش شده است و امروزه *این اثر به دنبال تحقیقات پی در پی به اثبات رسیده است
    دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم
    من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم
    ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد
    با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم
  14. #29
    elaheyenaz_nr

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    January 2008
    محل سکونت
    پیش الهه ها
    نوشته ها
    2,185
    10
    108

    پیش فرض

    [SIZE=3:e0faecafb5]کمتر قهوه بنوشید[/SIZE]

    همه ما می*دانیم که رعایت اعتدال در نوشیدن قهوه یك اصل است، زیرا دریافت بالای كافیین
    بی*قراری، تعریق زیاد، بی*خوابی و افزایش ضربان قلب را به همراه دارد. حتی دیده شده، نوشیدن مقادیر بالای قهوه دم كرده میزان كلسترول خون را نیز بیشتر می*كند. از این رو، توصیه می*شود كه بیش از 3 تا 4 فنجان قهوه نوشیده نشود.
    به علاوه، در دوران بارداری باید از نوشیدن بیش از اندازه آن خودداری كرد و نباید آن را به بیش از 5 فنجان رساند. زیرا مطالعات نشان داده*اند، نوشیدن 4 تا 7 فنجان* (در افراد با حساسیت*های مختلف) به میزان 80 درصد احتمال مرده*زایی را در خانم*های باردار بالا برده و اگر این فنجان*ها به 8 یا بیشتر نیز برسد، این احتمال به 300 درصد خواهد رسید. جالب است بدانید كه كافیین بالا این عوارض را به طور مستقیم به دنبال خواهد داشت. از این رو، متخصصان تغذیه اعلام كرده*اند، دریافت 300 میلی گرم كافیین كه برابر نوشیدن سه یا چهار فنجان قهوه در روز است، برای مادر و جنین مشكلی را ایجاد نخواهد كرد.
    دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم
    من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم
    ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد
    با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم
  15. #30
    elaheyenaz_nr

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    January 2008
    محل سکونت
    پیش الهه ها
    نوشته ها
    2,185
    10
    108

    پیش فرض

    [SIZE=3:6ea2b70204]
    نتایج یک پژوهش تازه
    [/SIZE]


    در پروژه*ای به نام پروژه غذا و خلق که یک گروه پژوهشی از محققان تغذیه در انگلستان به انجام رسانده*اند، مواد غذایی استرس*زا و مواد غذایی پشتیبان شناسایی شده*اند، به عبارت ساده*تر در این تحقیق، غذاهایی که استرس را از درون تشدید می*کنند و غذاهایی که به افراد تحت استرس کمک می*کنند، گزارش شده*اند. اطلاعات به دست آمده بر اساس تجارب شخصی 200 فرد تحت بررسی تهیه شده است. حدود 90 درصد افراد بررسی شده گزارش داده*اند که سلامت روان آنها با تغییراتی که در رژیم غذایی*شان داده بودند، بهبود چشمگیری پیدا کرده است. این شرکت کنندگان گزارش دادند که کاهش مصرف یا حذف «خوراکی*های استرس*زا» مانند شکر 80 درصد، کافئین 79 درصد، الکل 55 درصد و شکلات 53 درصد بیشترین تاثیر مثبت را بر بهداشت روان آنها داشته است. در عوض، خوردن مقادیر بیشتری از «خوراکی*های پشتیبان» مانند آب 80 درصد، سبزیجات 78 درصد، میوه 72 درصد و ماهی چرب 52 درصد بسیار مفید بوده است. علاوه بر موارد یاد شده، در این پژوهش چند راهکار تغذیه*ای نیز بیان شده است، به *این ترتیب که خوردن منظم وعده*های غذایی، مصرف میان وعده*های مغذی و در اولویت قرار دادن وعده*های اصلی غذایی نیز در کنار توجه به مصرف خوراکی*های پشتیبان بسیار کارساز است.[size=12:6ea2b70204] [/SIZE]
    دورم ز تو ای خسته خوبان چه نویسم
    من مرغ اسیرم به عزیزم چه نویسم
    ترسم که قلم شعله کشد صفحه بسوزد
    با آن دل گریان به عزیزم چه نویسم
صفحه 2 از 249 نخست 1234567122252102 ... آخرین
نمایش نتایج: از 16 به 30 از 3725

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •