ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 104 از 104 نخست ... 454849499100101102103104
نمایش نتایج: از 1,546 به 1,550 از 1550
  1. #1
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    Feed Add ♋● انــجــمــن طـرفـداران آشـپـزی ●♋




    در این تاپیک میتوانید دستورِ پخت ِ انواع ِ غذاها ( ایرانی - خارجی ) ، دسرها و ... قرار بدید .


    نــکــتـه : حتماً اسم غذا یا دسر یا هر چیزی که میخواید دستورِ پختش رو بزارید رو بنویسید .



    ***



    همچنین قوانینی هم داره که با رعایت این قوانین تاپیک زیباتر و منظم تر می شه !


    دوستان پست هاتون دارای فونت ، رنگ ، ... و غیره باشه

    همچنین پست های تکراری حذف می شود

    پست ها را وسط قرار دهید

    و مطالبی که مرتبط با موضوع تاپیک نیست لطفا قرار ندین !


    ممنون از فعالیت شما در این تایپیک

    موفق باشید .



    ویرایش توسط MELINA : 2014.03.04 در ساعت 23:26
  2. 2
  3. #1546
    خورشید خانوم
    کوچولو در حال تلاش فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2015
    محل سکونت
    آسمون
    نوشته ها
    293
    99
    142

    پیش فرض

    سوپ عدس قرمز و هويج رژيمی

    سوپ عدس قرمز و هویج یک سوپ کاملاً گیاهی است. این سوپ به دلیل داشتن عدس منبع سرشار پروتئین گیاهی محسوب می شود. مواد اولیه ای که در ادامه آمده اند به اندازه ی یک وعده هستند پس می توانید با دو برابر کردن آنها مقدار بیشتری سوپ تهیه کرده و آن را برای وعده ی بعد در فریزر نگه دارید.

    مواد لازم:

    پیاز سفید 1 عدد نازک حلقه شده
    روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
    سیر 3 حبه ورقه شده
    هویج 2 عدد پوست پاک شده و چهارگوش خرد شده
    عدس قرمز 85 گرم
    عصاره سبزیجات 1 عدد خرد شده
    جعفری چند شاخه خرد شده (2 قاشق غذاخوری) به اضافه چند برگ اضافه

    طرز تهیه:

    پیاز ها را نازک حلقه کنید و بگذارید آب جوش بیاید. روغن را در یک تابه ی متوسط حرارت دهید، پیاز را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید و در این حین سیر و هویج را خرد کنید. آنها را هم به تابه اضافه کنید و کمی روی شعله تفت دهید.
    1 لیتر آب جوش را داخل قابلمه بریزید. عدس و عصاره سبزیجات را هم اضافه کنید و هم بزنید و سپس در تابه را بگذارید و 15 دقیقه تا عدس ها نرم شوند بپزید. از روی شعله بردارید و جعفری خرد شده را بریزید و هم بزنید. با ملاقه داخل کاسه بکشید و با برگ های جعفری تزئین کنید.
    رفتی و او را به جای من تو کردی انتخاب ...

    بعد تو بر هیچ یاری دل نمی بندم .... همین.

    علی نگارنده
  4. #1547
    saita

     

    پیشکسوت کوچولو
    كوچولو ماندگار(آخر کوچولو)

    تاریخ عضویت
    March 2008
    محل سکونت
    هر کجا باشم آسمان مال من است
    نوشته ها
    32,406
    6,747
    9,061

    پیش فرض


    کوکو سبزی با حلقه های نان باگت


    مواد لازم:
    تخم مرغ = سه عدد
    نا ن باگت= به تعداد
    سبزی کوکو = یک کیلو
    نمک و فلفل و زردچو به = به میزان لازم


    طرز تهیه:

    اندازه های این غذا بسته به تعداد نفرات متفاوت است بنابراین اندازه داده نشد
    تنها نکته مهم این است مواد کوکو سبزی نباید شل باشد .

    سبزی و تخم مرغ را مخلوط کرده نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم

    نان باگت را حلقه حلقه کرده و درون ان را خالی می کنیم
    در ماهی تابه روغن می ریزیم
    و حلقه های نان را در ان می چینیم و درون حلقه ها مواد کوکو می ریزیم
    بعد از این که یک طرف سرخ شد طرف دیگر را سرخ می کنیم..



    عشق یعنی منو دخترم مثل هم لباس بپوشیم ...
    باباش تا چشمش بهمون بیفته بگه: ای جووووونم.. تو رو خدا دخترامو ببین ...
    حالا اول کدومتونو ببوسم؟!
    ما هم یه چشمک به هم بزنیم و دوتایی بپریم بغلش ...


  5. #1548
    saita

     

    پیشکسوت کوچولو
    كوچولو ماندگار(آخر کوچولو)

    تاریخ عضویت
    March 2008
    محل سکونت
    هر کجا باشم آسمان مال من است
    نوشته ها
    32,406
    6,747
    9,061

    پیش فرض


    کوکو ذرت

    مواد لازم برای شش تا هشت نفر:

    ▪ شش تا ۱۰ عدد تخم مرغ
    ▪ دو تا سه فنجان پنیر چدار
    ▪ شش لایه نان خرد شده
    ▪ دو فنجان شیر
    ▪ نمک و فلفل
    ▪ یک فنجان ذرت
    ▪ نصف فنجان کلم بروکلی خرد شده
    ▪ نصف فنجان قارچ خرد شده
    ▪ یک فنجان نان خرد شده
    ▪ یک قاشق مرباخوری ریحان یا آویشن

    طرز تهیه:

    در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را شکسته و کاملاً هم بزنید و سپس آن را با شیر و پنیر به خوبی مخلوط کنید.
    سپس نان را اضافه کرده و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
    سپس قارچ، کلم بروکلی و ذرت را اضافه کرده و هم بزنید.
    ته ظرفی را چرب کرده و این مخلوط را درآن بریزید و آویشن یا ریحان روی آن بپاشید.
    ظرف را برای پنج دقیقه درون فر قراردهید.
    می توانید مواد را درون تابه ای نسوز ریخته و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را سرخ کنید و سپس مانند پیتزا آن را برش دهید.



    عشق یعنی منو دخترم مثل هم لباس بپوشیم ...
    باباش تا چشمش بهمون بیفته بگه: ای جووووونم.. تو رو خدا دخترامو ببین ...
    حالا اول کدومتونو ببوسم؟!
    ما هم یه چشمک به هم بزنیم و دوتایی بپریم بغلش ...


  6. #1549
    هانيه
    مدیر طنز و فال و SMS

     

    کادر مدیریتی
    تاریخ عضویت
    February 2012
    محل سکونت
    زير ســايـه خـُـ♥ــدا
    نوشته ها
    22,315
    13,505
    13,670

    پیش فرض

    طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی





    اگر از غذای ناهار یا از شب قبل کمی اسپاگتی باقیمانده است، با آن یک غذای خوشمزه و هیجان انگیز درست کنید؛ غذایی که با یک چشم بر هم زدن آماده می شود.
    مواد لازم برای رول بادمجان و اسپاگتی : برای 4 نفر
    بادمجان بزرگ 2 عدد
    اسپاگتی پخته 2 پیمانه
    سس قرمز 1/2 و 1 پیمانه
    روغن به میزان لازم
    پنیر پارمسان رنده شده 1 پیمانه
    جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
    ریحان خرد شده 1 قاشق سوپخوری
    روغن زیتون مقداری


    طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی :
    بادمجان*ها را خوب بشویید، سپس با یک چاقوی تمیز پوست روی بادمجان را بگیرید. سر بادمجان را جدا کنید. حالا بادمجان را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.

    مقداری روغن داخل یک تابه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا ورقه های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید. دقت کنید که دو طرف ورقه ها باید خوب سرخ شوند.

    فر را با دمای 180 درجه سانتی*گراد روشن کنید. در یک ظرف اسپاگتی پخته را با سس قرمز مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید.

    حال رول*ها را آماده کنید، بدین صورت که روی هر کدام از تکه*های بادمجان مقداری اسپاگتی بریزید، سپس روی آنها 1 قاشق سوپخوری پنیر رنده شده بریزید. بادمجان*ها را به دقت لوله کنید. به کمک خلال دندان رول ها را محکم کنید. رول ها را داخل سینی فر بچینید. مقداری پنیر روی هرکدام از رول ها بریزید. سینی را به مدت 5 تا 8 دقیقه داخل فر قرار دهید.

    بعد از آنکه رول ها را از فر درآوردید، مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و با جعفری و ریحان تازه سرو کنید.
    منبع : مجله آشپزی مثبت /



    .
    .
    .
    غصه نخور دیوونه
    کی دیده شب بمونه؟ :)




  7. 1
  8. #1550
    هانيه
    مدیر طنز و فال و SMS

     

    کادر مدیریتی
    تاریخ عضویت
    February 2012
    محل سکونت
    زير ســايـه خـُـ♥ــدا
    نوشته ها
    22,315
    13,505
    13,670

    پیش فرض


    کیک ساندویچ خوشمزه

    ژامبون یا رست بیف ۴ ورق یک سانتی
    نان تست برش نخورده ۱ عدد
    گوجه فرنگی گوجه فرنگی ۳ تا ۴ عدد
    سس مایونز ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
    پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
    جعفری ۲ قاشق غذا خوری
    گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری



    طرز تهیه کیک ساندویچ خوشمزه

    دور تا دور نان را با کارد به قطر یک سانت بردارید. بقیه ی نان را از عرض چهار برش بزنید. پنیر خامه ای را با سس مایونز مخلوط کنید تا به صورت کرم در آید.به گوجه فرنگی های ورقه شده کمی نمک بزنید. یک لایه نان را ظرف مورد ظرف مورد نظر قرار داده، رویش را کرم مالیده، ژامبون را روی آن قرار دهید. (ژامبون ها را به اندازه ی نان برش بزنید).
    به یک لایه ی دیگر کمی کرم زده، روی ژامبون قرار داده کمی فشار دهید تا به لایه ی ژامبون بچسبد.دوباره روی نان را کرم مالیده دو ظرفش را گوجه فرنگی اسلایس شده قرار دهید.بین دو گوجه فرنگی را نیز جعفری و گیشنیز خردشده بریزید.
    به نان بعدی کرم مالیده و آن را روی گوجه فرنگی قرار دهید. دوباره روی نان کرم زده ژامبون بگذارید. به آخرین لایه، کرم زده روی ژامبون قرار دهید. کمی فشار داده تا به هم بچسبد. روی تمام سطح کرم بکشید و در پایان مقداری از کرم را با چند قطره رنگ قرمز به رنگ صورتی در آورده و روی کیک را تزیین کنید. این کیک را به مدل های مختلف می توان درست کرد.






    .
    .
    .
    غصه نخور دیوونه
    کی دیده شب بمونه؟ :)




  9. 1
صفحه 104 از 104 نخست ... 454849499100101102103104
نمایش نتایج: از 1,546 به 1,550 از 1550

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •