ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 2 از 104 نخست 1234567122252102 ... آخرین
نمایش نتایج: از 16 به 30 از 1550
  1. #1
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    Feed Add ♋● انــجــمــن طـرفـداران آشـپـزی ●♋




    در این تاپیک میتوانید دستورِ پخت ِ انواع ِ غذاها ( ایرانی - خارجی ) ، دسرها و ... قرار بدید .


    نــکــتـه : حتماً اسم غذا یا دسر یا هر چیزی که میخواید دستورِ پختش رو بزارید رو بنویسید .



    ***



    همچنین قوانینی هم داره که با رعایت این قوانین تاپیک زیباتر و منظم تر می شه !


    دوستان پست هاتون دارای فونت ، رنگ ، ... و غیره باشه

    همچنین پست های تکراری حذف می شود

    پست ها را وسط قرار دهید

    و مطالبی که مرتبط با موضوع تاپیک نیست لطفا قرار ندین !


    ممنون از فعالیت شما در این تایپیک

    موفق باشید .



    ویرایش توسط MELINA : 2014.03.05 در ساعت 00:26
  2. 2
  3. #16
    catCAT

     

    پیشکسوت کوچولو
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    شهر وفا كوچه عاشقا پلاك تنهايي
    نوشته ها
    9,471
    306
    1,288

    پیش فرض

    [center:7495c53622]طرز تهیه :: سالاد الویه



    مواد لازم :

    سينه مرغ متوسط :: يك عدد
    سيب زميني :: 750 گرم
    خيار شور :: 200 گرم
    نخود سبز :: يك قوطي
    تخم مرغ آب پزشده سفت :: 4 عدد
    هويج آب پز :: 2 عدد
    پياز متوسط :: يك عدد

    سس مايونز :: 2فنجان
    سركه يا آبليمو :: 4 قاشق سوپخوري
    روغن زيتون :: 2 قاشق سوپخوري
    نمك و فلفل :: به قدردلخواه

    طرز تهيه :

    سينه مرغ را با پياز، هويج، 2 قاشق آبليمو، كمي نمك و يك ليوان آب مي گذاريم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشيده شود. سيب زميني را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خيلي ريز خرد مي كنيم. استخوانهاي مرغ را جدا كرده و گوشت آن را خرد مي كنيم. بعد هويج وخيار شور را خرد و با كليه مواد خرد شده مخلوط كرده و در ظرف بزرگي مي ريزيم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقيه آبليمو، روغن زيتون، خامه،نصف مقدار سس مايونز، كمي نمك و فلفل خوب مخلوط مي كنيم. سپس در يك ظرف مناسب مواد سالاد الويه را ريخته و آن را به شكل دلخواه درست مي كنيم. بقيه سس مايونز را با كاردك بر سطح سالاد مي كشيم و با خيار شور، گوجه فرنگي گل شده ، جعفري ،تعدادي زيتون و نخود فرنگي روي آن را تزئين مي كنيم.

    نكات تغذيه اي :

    اين غذا به راحتي تهيه شده و به صورت سرد سرو مي شود. بنابراين به عنوان ساندويچ براي زنگ تفريح كودكان در مدرسه مي تواند مورد استفاده قرار گيرد. اين غذا به علت دارا بودن مرغ و تخم مرغ از لحاظ پروتئيني غني است و براي رشد كودكان مناسب است. همچنين به علت اينكه حاوي سبزيجات مختلفي است از لحاظ تأمين ويتامين ها مفيد است .[/center:7495c53622]
    درگذرگاه زمان
    عمر ما با همه تلخی و شیرینی خود می گذرد
    عشق ها می میرند
    رنگ ها رنگ دگر می گیرتد
    و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ
    همیشه به جا می مانند
  4. #17
    papan
    کوچولو در حال فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2008
    نوشته ها
    107
    4
    39

    پیش فرض

    [RIGHT ALIGN=RIGHT]ماهی با سویا سس<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o></o>[/RIGHT ALIGN]
    [RIGHT ALIGN=RIGHT]مواد لازم



    :


    ماهی(شیر)=4 قطعه
    پیاز حلقه شده=2



    عدد

    سیر=4 حبه
    روغن زیتون=5 قاشق غذاخوری
    سس سویا=6 قاشق



    غذاخوری

    آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
    فلفل و زردچوبه=به مقدار



    لازم

    طرز تهیه


    :


    ابتدا قطعات ماهی را خوب شسته و در صافی می ریزیم تا



    خشک شود. سپس به آن فلفل و زردچوبه می زنیم و با دست روی آن می کشیم تا تمام سطح



    ماهی مزه دار شود



    .


    روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و سیر ریز شده را به آن



    اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. سپس قطعات ماهی را در ماهیتابه گذاشته و در



    ماهیتابه را می گذاریم تا به مدت 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. سپس سس سویا را روی



    آن ریخته،آبلیمو را هم به آن اضافه می کنیم

    پیازهای حلقه شده را روی قطعات



    ماهی می گذاریم و سپس در ماهیتابه را می گذاریم تا ماهی به مدت 45 دقیقه دیگر با



    حرارت ملایم بپزد



    .<o></o>
    [/RIGHT ALIGN]
    [CENTER ALIGN=CENTER][b][COLOR=#NaNNaNNaN][font=Tahoma]<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" oreferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><vath o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></vath><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 150pt; HEIGHT: 117.75pt" alt="" type="#_x0000_t75"><v:imagedata o:href="http://www.farya.com/images/sec3/fish-kebab-200.jpg" src="file:///C:DOCUME~1ADMINI~1LOCALS~1Tempmsohtml1
    در عشق همیشه قطره ای جنون هست و در جنون هم همیشه قطره ای عقل
  5. #18
    papan
    کوچولو در حال فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2008
    نوشته ها
    107
    4
    39

    پیش فرض

    پکور پیتزا<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o></o>
    واد لازم برای خمیر:

    آرد=2 لیوان

    آب=3 لیوان

    شیرخشک=4 قاشق سوپخوری

    تخم مرغ=2 عدد

    نمک=کمی

    مواد میانی پیتزا:
    سوسیس رنده شده و سرخ شده،سس پیتزا،پیاز خلال شده،فلفل دلمه سبز،قارچ خرد شده و سرخ شده،زیتون خرد شده،پنیر پیتزا رنده شده.

    مواد لازم برای خمیر:
    آرد=2 لیوان
    آب=3 لیوان
    شیرخشک=4 قاشق سوپخوری
    تخم مرغ=2 عدد
    نمک=کمی<o></o>

    طرز تهیه خمیر:
    1. شیرخشک+تخم مرغ+نمک را خوب با هم مخلوط کرده آب را به آن اضافه کنید.
    2. در آخر آرد را به مواد اضافه کرده مواد را خوب با هم مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت مواد را کنار بگذارید.(غلظت خمیر تقریبا مثل ماست است)
    3. ماهیتابه کوچکی را روی حرارت گذاشته و کمی آنرا با کره چرب کنید.(می توانید از یک قاشق غذخوری روغن زیتون نیز استفاده کنید)
    4. به اندازه 3 قاشق غذاخوری از مواد برداشته آن را در کف ماهیتابه پهن کنید(مثل خمیر پنکیک) تا یک طرف آن طلایی رنگ شود سپس طرف دیگر آن را برگردانده تا طلایی شود.
    5. بقیه نانها را به همین ترتیب آماده کنید و کنار بگذارید.
    مواد میانی پیتزا:
    سوسیس رنده شده و سرخ شده،سس پیتزا،پیاز خلال شده،فلفل دلمه سبز،قارچ خرد شده و سرخ شده،زیتون خرد شده،پنیر پیتزا رنده شده.
    طرز رول کردن پیتزا:
    1. یکی از نانها را برداشته و قسمت بالای آن را به سس آغشته کنید.
    2. بقیه مواد را بجز پنیر با هم مخلوط کرده، کمی از مواد برداشته روی سس بریزید سپس روی مواد را کمی پنیر رنده شده بپاشید.
    3. اطراف نانها را بر روی آن برگردانده و آن را به صورت استوانه ای بپیچید.<o></o>
    [CENTER ALIGN=CENTER] <o></o>[/CENTER ALIGN]
    بقیه نانها را نیز به همین طریق آماده کنید.
    4. رول های آماده شده را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بزنید و آنها را در روغن سرخ کنید.<o></o>
    در عشق همیشه قطره ای جنون هست و در جنون هم همیشه قطره ای عقل
  6. #19
    papan
    کوچولو در حال فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2008
    نوشته ها
    107
    4
    39

    پیش فرض

    -
    ساندویچ مرغ
    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o></o>

    مواد لازم



    :


    مرغ پخته شده خرد شده=1 عدد
    پیاز قرمز=2



    عدد

    سیب زمینی سرخ شده=2 عدد
    خیار شور=به مقدار کافی
    گوجه



    فرنگی=1 عدد

    نان ساندویچی=به مقدار لازم
    مواد لازم برای سس



    ساندویچ



    :


    ارده سفید=4 قاشق غذاخوری
    ماست=1 لیوان
    آب=2/1



    لیوان

    سیر=5 حبه
    نمک=1 قاشق غذاخوری
    سس مایونز=4 قاشق



    غذاخوری

    طرز تهیه


    :


    ابتدا مرغ را با دو لیوان آب و 1 حبه سیر و 1 عدد



    پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت 1 ساعت بپزد. پیازها را به



    صورت خلال ریز می کنیم و با کمی روغن در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی شود



    .
    مرغ پخته شده را خلال می کنیم و با پیاز در ماهیتابه کمی تفت می دهیم تا کمی طلایی



    شود. مخلوط را در ظرف دیگری می ریزیم و سس را روی آن می ریزیم و خوب با هم مخلوط می



    کنیم. اضافه های نان ساندیچی را دور می ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می کنیم و



    خیار شور با گوجه فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می



    گذاریم



    .


    طرز تهیه سس


    :


    تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط کن



    با هم مخلوط می کنیم به طوریکه سس صاف و یکدستی بدست بیاید سپس سس مایونز را در آخر



    به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم

    در عشق همیشه قطره ای جنون هست و در جنون هم همیشه قطره ای عقل
  7. #20
    papan
    کوچولو در حال فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2008
    نوشته ها
    107
    4
    39

    پیش فرض

    کباب گوشت چرخ کرده<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o></o>
    مواد لازم



    :


    روغن=5 قاشق غذاخوری
    پیاز خورد شده=2



    عدد

    گوشت چرخ کرده گوسفند=450 گرم
    ماست=2 قاشق غذاخوری
    پودر



    فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری

    زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری
    سیر تازه له



    شده=1 قاشق چایخوری

    نمک=1 قاشق چایخوری
    پودر کاری=1و2/1 قاشق



    چایخوری

    فلفل شیرین=2/1 قاشق چایخوری
    فلفل سبز تازه=2



    عدد

    گشنیز تازه=بمقدار لازم
    برای تزئین
    1
    عدد پیاز حلقه



    شده

    گشنیز تازه خرد شده
    1
    عدد لیموی تازه قاچ شده
    طرز



    تهیه



    :

    1.
    روغن را در ماهیتابه ای گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید



    تا طلایی رنگ شود



    .

    2.
    گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی ریخته ماست،فلفل



    قرمز،زنجبیل،سیر،نمک،کاری و فلفل شیرین را به آن اضافه کرده خوب مخلوط



    نمائید



    .

    3.
    مخلوط گوشت را به پیاز سرخ کرده بیافزایید و به مدت 15-10 دقیقه



    آنرا سرخ کنید. مخلوط را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید



    .

    4.
    در همین



    مدت فلفل سبزها و نیمی از گشنیز را چرخ کنید و یا این که فلفل سبز و گشنیز را با



    چاقو کاملا ریز کنید و آن را کنار بگذارید



    .

    5.
    مخلوط گوشت چرخ کرده را در یک



    مخلوط کن ریخته تا نرم شود. یا اینکه آن را در کاسه بزرگی ریخته و با



    یک چنگال آن



    را له کنید. مخلوط گوشت را با فلفل و گشنیزخوب مخلوط کنید



    .

    6.
    مخلوط را در



    یک ظرف نسوز و کم عمق قرار داده و با شعله ملایم به مدت 15-10 دقیقه بپزید. با یک



    چنگال مخلوط را حرکت دهید. مواظب باشید غذا نسوزد



    .

    7.
    غذا را با حلقه های



    پیاز،گشنیز و حلقه های لیمو تزئین نمایید



    .<o></o>
    در عشق همیشه قطره ای جنون هست و در جنون هم همیشه قطره ای عقل
  8. #21
    papan
    کوچولو در حال فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2008
    نوشته ها
    107
    4
    39

    پیش فرض

    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o></o>
    [RIGHT ALIGN=RIGHT] -
    کباب ترکی
    <o></o>
    [/RIGHT ALIGN]
    [RIGHT ALIGN=RIGHT] <o></o>[/RIGHT ALIGN]
    [RIGHT ALIGN=RIGHT]مواد لازم



    :<o></o>
    [/RIGHT ALIGN]
    [RIGHT ALIGN=RIGHT]گوشت چرخ کرده= نیم کیلو


    گوجه فرنگی= 4 عدد





    پیاز


    =
    یک عدد متوسط





    آرد گندم= نصف پیمانه





    روغن و ظرف گود برای سرخ



    کردن

    برنج در صورت تمایل
    طرز تهیه


    :


    گوشت ها رو با پیاز رنده



    شده مخلوط میکنی و چنگ میزنی و بعد به اندازه گردو تو دستت درستشون میکنی و بعد آرد



    رو که توی بشقابی ریختی گوشت ها رو روی آرد قل میدی تا همه سطحش یک لایه نازک آردی



    بشه و بعد گوشت های فلفلی رو توی روغن که گذاشتی حسابی داغ شده میاندازی و میذاری



    سرخ بشن بعد در میاری و میچینی تو ظرف تا روغنشون گرفته بشه . حالا گوجه فرنگی ها



    رو رنده میکنی و با کمی نمک و فلفل قرمز توی یه قابلمه میریزی به همراه کمی روغن



    زیتون و میذاری بپزه و بصورت رب و غلیظ در بیاد حالا گوشت ها رو توی اون سس گوجه



    فرنگی در حال جوش میریزی و میذاری کمی به خورد گوشت ها بره و بعد همونطوری سرو كني



    میکنی . میتونی با برنج هم سرو کنی

    <o></o>
    [/RIGHT ALIGN]
    [RIGHT ALIGN=RIGHT] <o></o>[/RIGHT ALIGN]

    ________________________________________________
  9. #22
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض

    [center:8b06ae369c]املت یونانی[/center:8b06ae369c]


    [center:8b06ae369c][/center:8b06ae369c]


    [center:8b06ae369c]مواد لازم (2 نفر) :[/center:8b06ae369c]

    [center:8b06ae369c]اسفناج پخته شده 4/1 پیمانه[/center:8b06ae369c]
    [center:8b06ae369c]تخم مرغ بزرگ 4 عدد[/center:8b06ae369c]
    [center:8b06ae369c]پنیر فتا (یونانی ) رنده شده 4/1 پیمانه[/center:8b06ae369c]
    [center:8b06ae369c]پیازچه خرد شده 4/1 پیمانه[/center:8b06ae369c]
    [center:8b06ae369c]شوید تازه و خرد شده 2 قاسق سوپخوری[/center:8b06ae369c]
    [center:8b06ae369c]فلفل سیاه به مقدار لازم[/center:8b06ae369c]
    [center:8b06ae369c]روغن زیتون 2 ق چ[/center:8b06ae369c]

    [center:8b06ae369c]طرز تهیه :[/center:8b06ae369c]

    [center:8b06ae369c]اسفناج را فشرده میکنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. تخم مرغها را در ظرفی با چنگال مخلوط میکنیم. سپس پنیر , پیازچه , شوید , فلفل و اسفناج را به تخم مرغها اضافه کرده و به آرامی با هم مخلوط میکنیم.[/center:8b06ae369c]
    [center:8b06ae369c]روغن را در ظرفی نچسب گرم کرده و مایع را به ظرف اضافه میکنیم.حرارت را ملایم میکنیم تا بپزد و روی املت طلایی شود. سپس برش میزنم و تکه های املت را برمیگردانیم تا طرف دیگر هم پخته شود.[/center:8b06ae369c]
    [*][center:8b06ae369c]Calories: 302 kcal [/center:8b06ae369c][*][center:8b06ae369c]Carbohydrates: 5 g [/center:8b06ae369c][*][center:8b06ae369c]Dietary Fiber: 1 g [/center:8b06ae369c][*][center:8b06ae369c]Fat: 22 g [/center:8b06ae369c][*][center:8b06ae369c]Protein: 18 g [/center:8b06ae369c][*][center:8b06ae369c]Sugars: 3 g [/center:8b06ae369c]
  10. #23
    masoudobodane
    كوچولو رسمي
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    آبادان.obodan0631
    نوشته ها
    9,346
    552
    295

    پیش فرض

    طرز تهیه سمبوسه

    مواد لازم:

    -گوشت چرخ كرده 200 گرم
    -سيب زميني آب پز 3 عدد
    -پياز 1 عدد
    -جعفري 3 قاشق غذاخوري
    -نمك، زردچوبه و فلفل به مقدار كافي
    -نان لواش 6 عدد





    طرز تهيه:

    1- پياز را رنده مي كنيم و با گوشت مخلوط كرده و در كمي روغن سرخ مي كنيم. سپس نمك، زردچوبه و فلفل (سمبوسه معمولا تُند است، ولي شما مقدار فلفل را طبق ذائقه خودتان اضافه كنيد) و يك فنجان آب درون گوشت سرخ شده مي ريزيم و مي گذاريم تا گوشت بپزد.

    2- سيب زميني پخته را رنده كرده و با جعفري خرد شده به گوشت اضافه مي كنيم. در صورت تمايل مي توانيد از قارچ هم استفاده كنيد.

    3- نان لواش را كه بهتر است كمي خمير باشد، به صورت نوارهاي باريكي مي بريم و در ابتداي نوار، از مايه سمبوسه روي نان مي گذاريم و به شكل مثلثي آن ها را مي پيچيم (در ادامه طرز پيچيدن نان سمبوسه توضيح داده شده است).

    4- در ظرف گودي روغن مي ريزم و وقتي داغ شد، سمبوسه ها را در آن سرخ مي كنيم.

    5- براي سبزي سمبوسه مي توانيد از سبزي هاي معطر هم استفاده كنيد. همين طور اگر تخم گشنيز به آن اضافه كنيد، خوشمزه و معطر مي شود.(تخم گشنيز يك قاشق غذاخوري)

    با 6 عدد نان لواش، 18 عدد سمبوسه درست مي شود.

    اين سمبوسه ها را مي توانيد با سُس گوجه فرنگي ميل نماييد.

    نكته:
    مراقب باشيد كه نان لواش در حين پيچيدن خشك نشود. براي اين منظور مي توانيد نان ها را يكي يكي از كيسه در آورده و اضافي آن را درون كيسه قرار دهيد تا نرم باقي بماند.


    طرز پيچيدن نان سمبوسه:

    نان را به صورت مستطيل مي بريم و در گوشه چپ، مقداري از مواد را مي گذاريم. سپس گوشه نان را روي مواد مي آوريم. اين طوري يك ضلع مثلث ساخته مي شود.

    در مرحله بعد بايد ضلع ديگر آن را بسازيم. در نتيجه نان سمت راست را روي مواد مي آوريم. بدين ترتيب ما دو ضلع از مثلث را ساخته ايم.

    اگر دقت كنيد، دو ضلع بالايي مثلث را داريم. ولي مثلثمان ضلع پاييني ندارد. در نتيجه ميزان نان باقيمانده كه در پايين مثلث ديده مي شود را از زير مثلث رد مي كنيم تا ضلع سوم ساخته شود.

    به اين ترتيب سه ضلع مثلث ايجاد شده و ما يك تكه اضافه نان هم داريم. مي توانيد آن را روي سمبوسه بياوريد.

    اگر به سمبوسه هاي حاضري نگاه كنيد، معمولا يك تكه نان اضافه هم روي آن قرار دارد.
    چراغ روشن شب بود
    برایم چشم های تو
    پر ازدلشوره ام... بی تاب ودلگیرم
    کجا ماندی که من بی تو هزاران بار،در هرلحظه میمیرم



  11. #24
    masoudobodane
    كوچولو رسمي
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    آبادان.obodan0631
    نوشته ها
    9,346
    552
    295

    پیش فرض

    [center:ba45121e58]دلمه تن ماهی!غذای بسیار ساده[/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58][/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]مواد لازم

    برگ مو به مقدار لازم
    تن ماهي يک قوطي
    سير 2 حبه
    گوجه فرنگي 2عدد
    روغن زيتون يک قاشق غذاخوري
    آبليمو 2قاشق غذاخوري
    پياز يک عدد
    جعفري نصف فنجان

    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]طرز تهيه

    پياز را خرد کرده کمي تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. سير خرد شده را به پياز افزوده وکمي تفت دهيد. تن ماهي را داخل آبکش بريزيد تا روغن اضافي آن گرفته شود سپس آن را خوب خرد کنيد. پياز و سير تفت داده شده و آبليمو را با تن ماهي مخلوط کنيد. روي يکي از برگ موها از مواد بريزيد سپس آن را بپيچيد. ساير برگ موها را نيز به همين ترتيب آماده کنيد. با استفاده از فرچه سطح برگ موها را به روغن زيتون آغشته کنيد. دلمه را به مدت 15 دقيقه با حرارت 150 درجه سانتي گراد داخل طبقه وسط فر( که از قبل گرم کرده ايد) قرار دهيد. براي تزئين مي توانيد از گوجه فرنگي خرد شده و جعفري استفاده نماييد.
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]به همینن سادگی[/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]
    [/center:ba45121e58]
    [center:ba45121e58]نوش جان کوچولوها[/center:ba45121e58]
    چراغ روشن شب بود
    برایم چشم های تو
    پر ازدلشوره ام... بی تاب ودلگیرم
    کجا ماندی که من بی تو هزاران بار،در هرلحظه میمیرم



  12. #25
    6466
    کوچولو در حال تلاش فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    196
    0
    4

    پیش فرض

    کوکو سه رنگ

    مواد لازم:
    سیب زمینی پخته=2 کیلو
    کره=160 گرم
    شیر=2/1 لیوان
    سس تند=1 قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا=250 گرم
    گوجه فرنگی رنده شده=3 عدد
    سوسیس=150 گرم
    خامه=100 گرم
    پنیر فتا=100 گرم
    پنیر چدار=150 گرم
    تخم مرغ=1 عدد
    برگ ریحان تازه=150 گرم
    بادام زمینی بوداده=100 گرم
    سیر=1 حبه
    پنیر پارمیسان=30 گرم
    طرز تهیه:
    ابتدا سیب زمینی های پخته را ریز کرده سپس پوره کنید و بعد با کره و شیر مخلوط نمایید. مایه ی سیب زمینی را به 3 قسمت تقسیم کنید. سوسیس ها را به صورت حبه قندی ریز کنید و با گوجه فرنگی در تابه تفت دهید،سپس یک قاشق مرباخوری سس تند به آن بیفزایید و با یک قسمت از پوره مخلوط و در کف قالب کیک پهن کنید.پنیر فتا را رنده کرده و با پنیر چدار و پارمیزان مخلوط نمایید،بعد با زرده تخم مرغ ،قسمت دیگری از پوره را مخلوط کرده و یک لایه دیگر روی لایه سوسیس بریزید و پهن کنید،سپس برگ ریحان را در خردکن ریخته و بادام زمینی را به ان اضافه نمایید و آنگاه سیر و خامه را بیفزایید و با یک قسمت دیگر پوره مخلوط کنید. اکنون مواد را داخل قالب در طبقه آخر بریزید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید؛سپس در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه پخته و با برگ ریحان تزئین نمایید.


    کوکوی سیب زمینی



    مواد لازم:
    سیب زمینی=یک کیلو
    تخم مرغ=4 تا 5 عدد
    پکینگ پادر یا جوش شیرین=یک قاشق مرباخوری سرخالی
    نمک و فلفل=به مقدار کافی
    طرز تهیه:

    سیب زمینی را می پزیم و پوست می کنیم و از رنده یا ماشین رد می کنیم،بعد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و خوب می زنیم تا کاملا کف کند. کمی نمک و فلفل و پکینگ پادر را داخل تخم مرغ می ریزیم و سیب زمینی را که کاملا سرد شده است داخل مایه تخم مرغ اضافه می کنیمو بهم می زنیم. در تابه یا ظرف نسوزی سه چهار قاشق سوپخوری روغن می ریزیم می گذاریم داغ شود و مایع را در روغن می ریزیم حرارت را ملایم می نمائیم با پشت قاشق روی آنرا صاف می کنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود. در تابه را می گذاریم حرارت را باز هم کمی ملایمتر می کنیم تا مایه کاملا بسته شده قابل بریدن شود. کوکو را ابتدا به شکل بعلاوه می بریم با دو چنگال قطعات کوکو را برمی گردانیم و باز هر قطعه را دو نیم می کنیم در اینصورت هشت قطعه کوکو خواهیم داشت می گذاریم قسمت زیرین کوکو هم سرخ شود بعد در ظرف گرد مناسبی قطعات کوکو را می چینیم و اطراف آنرا با حلقه های گوجه فرنگی تزیین می نماییم.




    هر کس بد ما به خلق گوید ما دیده به بد نمی خراشیم

    ما نیکی او به خلق گوییم تا هردو دزوغ گفته باشیم
  13. #26
    masoudobodane
    كوچولو رسمي
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    آبادان.obodan0631
    نوشته ها
    9,346
    552
    295

    پیش فرض

    [center:07d758e49e]میگو* پلو اسپانیایی ،بسیار خوشمزه و سالم![/center:07d758e49e]
    [center:07d758e49e]
    [/center:07d758e49e]
    [center:07d758e49e]میگوپلو ازجمله پلوهای مخلوطی است كه در شهرهای جنوبی كشور خودمان نیز طبخ می*شودولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبك و سیاق اسپانیایی است؛[/center:07d758e49e]
    [center:07d758e49e]
    [/center:07d758e49e]
    [center:07d758e49e][/center:07d758e49e]
    [center:07d758e49e]
    [/center:07d758e49e]
    [center:07d758e49e]میگوپلو ازجمله پلوهای مخلوطی است كه در شهرهای جنوبی كشور خودمان نیز طبخ می*شود
    ولی در اینجا نحوه پخت آن متفاوت بوده و به سبك و سیاق اسپانیایی است؛ البته باتوجه به اینكه طبخ پلو در كشورهای دیگر چندان با ذائقه ما هماهنگی ندارد، با تغییر كوچكی در دستور پخت، آن را خوشمزه*تر كرده*ایم.


    مواد لازم برای 4 نفر:
    * 2 قاشق سوپ*خوری روغن
    * یك عدد پیاز (خرد شود)
    * 2 ساقه كرفس (خرد شود)
    * 2 حبه سیر (خرد شود)
    * یك قاشق چای*خوری فلفل قرمز
    * 2 عدد برگ بو
    * یك قاشق چای*خوری پودر ارگانو یا آویشن
    * 4 عدد گوجه فرنگی (ریز خرد شود)
    * 3 پیمانه آب مرغ
    * یك قاشق سوپ*خوری رب گوجه فرنگی
    * یك و یك*دوم پیمانه برنج
    * 225 گرم فیله ماهی سفید (به تكه*های متوسط خرد شود)
    * 130 گرم میگوی ریز
    * نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
    * 4 عدد پیازچه و 4 عدد میگوی درشت برای تزئین



    طرز تهیه:
    1. تابه كوچكی آماده كرده و پس از ریختن روغن داخل آن و قراردادن روی شعله اجاق*گاز، پیاز و كرفس خردشده را در آن سرخ كنید. سپس مواد سرخ*شده را به قابلمه متوسطی منتقل كرده و سیر، فلفل قرمز، برگ بو، پودر ارگانو، گوجه فرنگی، رب گوجه*فرنگی و آب مرغ را به آن اضافه كنید. در ظرف را بگذارید و به مدت نیم ساعت آن را روی اجاق*گاز حرارت دهید.

    2. پس از طی این مدت، *برنج را همراه نمك و فلفل سیاه در قابلمه ریخته و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا برنج نیم*پز شود.

    3. در این فاصله در تابه كوچكی، كمی روغن ریخته و فیله ماهی سفید را در آن تفت دهید.

    4. میگوها را نیز در قابلمه كوچكی حاوی آب بریزید و همراه كمی نمك بپزید.

    5. تكه*های ماهی را با میگوی پخته*شده روی برنج ریخته و در قابلمه را بگذارید تا برنج كاملا پخته و آب اضافی آن نیز از بین برود.

    نكته1: برای دم*كشیدن برنج قراردادن دم*كنی را روی در قابلمه فراموش نكنید.

    نكته2: باتوجه به اینكه برنج این غذا در اصل به حالت دان سرو می*شود، برای جلوگیری ازبه*هم*چسبیدن برنج، پیش از قرار دادن دم*كنی، یك چهارم استكان آب سرد به آن اضافه كنید.
    [/center:07d758e49e]
    [center:07d758e49e]
    [/center:07d758e49e]
    [center:07d758e49e]
    [/center:07d758e49e]
    [center:07d758e49e]نوش جانتون کوچولوها[/center:07d758e49e]
    چراغ روشن شب بود
    برایم چشم های تو
    پر ازدلشوره ام... بی تاب ودلگیرم
    کجا ماندی که من بی تو هزاران بار،در هرلحظه میمیرم



  14. #27
    6466
    کوچولو در حال تلاش فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    196
    0
    4

    پیش فرض

    دسر شکلات


    موادلازم:
    خامه 300 گرم
    شکلات 200 گرم
    شکر نصف فنجان
    زرده ي تخم مرغ 4 عدد
    رنده ي پوست پرتقال يک قاشق مرباخوري
    کره 50 گرم

    طرز تهيه :
    شکلات و خامه را روي حرارت غير مستقيم يعني ،ظرف محتوي شکلات و خامه را بالاي ظرف آبي که در روي حرارت قرار دارد، بگذاريد.سپس زرده ي تخم مرغ و شکر را با هم آن قدر بزنيد تا سفيد شود. رنده ي پوست پرتقال را به اين مخلوط اضافه نماييد.در انتها کره را اضافه کرده و همه ي مواد را با هم مخلوط کنيد و در ظرف مناسب بريزيد و روي آن را با خامه تزئين نماييد.




    پيش غذا : پاکوره هندی

    مواد لازم:
    آرد گندم یک دوم پیمانه
    آرد نخود خام 1 پیمانه
    پیاز نگینی شده یک دوم پیمانه
    تره خرد شده یک دوم پیمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
    آب ولرم یک دوم پیمانه
    نمک، فلفل سیاه، ادویه
    روغن برای سرخ کردن


    طرز تهیه:
    مایع خمیر ما فوریست آب ولرم را بهش اضافه میکنیم و تخم مرغ را هم اضافه میکنیم پیاز نگینی شده ریز را هم به مواد اضافه میکنیم تره را هم مخلوط مواد میکنیم آرد نخود را هم کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم ادویه جات را هم اضافه میکنیم اگر مواد سفت باشد برای همین 2 یا 3 قاشق آب به مواد اضافه میکنیم کاملاً مخلوط میکنیم روی ظرف نایلون میکشیم و یک ساعت یا حداقل نیم ساعت کنار میگذاریم تا حجم مواد 2 برابر شود و خمیر حالت لانه زنبوری پیدا کند روغن را در ظرف کوچکی که روغن در آن شناور باشد داغ میکنیم با قاشق از مواد برمیداریم و داخل روغن می اندازیم تا سرخ شود وقتی کاملاً طلایی شد از روغن درآورده و داخل صافی میگذاریم بعد در ظرف مناسب گذاشت و با لیمو و سبزیجات تزئین میکنیم.
    * آرد نخود بهتر است که در منزل تهیه شد برای این کار نخود را پاک میکنیم با آب میشوییم و آبکشی میکنیم وقتی که آبش کاملاً گرفته شد و یک مقدار حالت خیسی دارد آسیاب میکنیم و میگذاریم کاملاً خشک شود بعد از الک رد میکنیم که کاملاً صاف و یکدست شود.
    *سعی کنید حتما از فلفل سیاه استفاده کنید چون طعم این غذا را بهتر میکنید.
    * سس این غذا رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل همراه آب تمبر هندیست که با هم مخلوط کرده ایم اگر هم اینها در دسترس نبود میتوان از سسهای گوجه فرنگی تند هم استفاده کرد.
    * حتما از آرد گندم سبوس دار استفاده کنید چون آرد سفید دیر تغییر رنگ میدهد و خوب از آب درنمیاید.
    * مواد نباید زیاد شل باشد که زود از قاشق جدا شود و خیلی هم غلیظ نباید باشد.



    [center:48f8d782ad] طرز تهيه كلوچه ي ماهي





    مواد لازم :

    فيله ي ماهي قزل*آلا 500گرم
    سيب*زميني 1عدد متوسط
    هويج 1عدد متوسط
    پياز 1عدد متوسط
    سير 1حبه
    كنسرو نخودفرنگي يك چهارم پيمانه
    آبليموي تازه 1 قاشق غذاخوري
    پودر كاري نصف قاشق چاي*خوري
    نمك به مقدار لازم
    زرده*ي تخم*مرغ 1عدد براي تزيين
    زعفران آماده شده مقداري براي تزيين
    كنجد مقداري براي تزيين
    خمير كلوچه به مقدار لازم


    روش تهيه*:
    سيب*زميني و هويج را آب*پز كنيد. بعد از سرد شدن سيب*زميني را پوست گرفته و همراه هويج نگيني خرد نماييد.

    پياز و سير را خرد كنيد. پياز را همراه با كره كمي تفت دهيد تا طلايي شود. آن*گاه سير را اضافه نماييد و كمي ديگر تفت دهيد. سپس فيله ماهي را ريز خرد كنيد و به همراه پياز و سير تفت دهيد. پودر كاري، نمك، سيب*زميني و هويج خرد شده،نخودفرنگي و آب ليمو را اضافه كنيد و تمام مواد را با هم مخلوط كرده و حرارت را خاموش كنيد تا مواد سرد شود.

    خمير كلوچه( طرز تهيه آن در پايين آمده است) را روي سطح صافي كه كمي آرد پاشيده*ايد با وردنه باز كنيد و به اندازه*ي دلخواه با قالب گرد، قالب بزنيد. از مواد آماده شده در بالا، 2 قاشق غذاخوري در مركز هر خمير گذاشته و لبه*هاي آن را ببنديد. بعد مخلوط زرده*ي تخم*مرغ و زعفران را با برس روي كلوچه بماليد و در صور دلخواه كمي دانه* كنجد روي آن بپاشيد. آن*گاه كلوچه*هاي آماده شده را در فر با حرارت 175درجه سانتي*گراد يا350 درجه فارنهايت(كه از قبل گرم شده) حدود30- 20دقيقه قرار دهيد تا بپزد و سطح روي آن كاملاً طلايي شود.


    مواد لازم براي خمير كلوچه:

    آرد حدود 2 پيمانه (200گرم)
    شير پاستوريزه نصف پيمانه (80 گرم)
    بيكينگ پودر 2 قاشق چاي*خوري
    روغن مايع 5 قاشق سوپ*خوري
    نمك نصف قاشق چاي*خوري





    روش تهيه*ي خمير كلوچه:
    در يك ظرف مناسب شير، روغن مايع، نمك و بيكينگ پودر را مخلوط كنيد. سپس آرد را كم كم اضافه كنيد تا به خميري تبديل شود كه به دست نچسبد.

    آن*گاه خمير را كمي ورز دهيد و به صورت گلوله در آوريد. بعد در ظرفي قرار دهيد و روي آن را بپوشانيد و بگذاريد در هواي آشپزخانه به مدت نيم ساعت بماند تا خمير ور بيايد. بعد از اين مدت خمير آماده ي مصرف است
    [/center:48f8d782ad]
    هر کس بد ما به خلق گوید ما دیده به بد نمی خراشیم

    ما نیکی او به خلق گوییم تا هردو دزوغ گفته باشیم
  15. #28
    6466
    کوچولو در حال تلاش فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    196
    0
    4

    پیش فرض

    [center:595dcabf03]ناگت مرغ با سس ویژه[/center:595dcabf03]


    [center:595dcabf03][/center:595dcabf03]





    مواد لازم براي چهار نفر:


    فيله مرغ: نيم كيلو
    روغن: 50 گرم
    نمك و فلفل سياه: به مقدار لازم



    آرد سوخاري: به ميزان لازم
    خامه: يك چهارم فنجان
    پودر سير: يك قاشق سوپخوري

    طرز تهيه:


    ابتدا فيله*هاي مرغ را خوب كوبيده تا ارتفاع آن نازك شود، سپس هر كدام را از وسط به دو قسمت تقسيم مي*كنيم و پودر سير يا خود سير را به مقدار كم له كرده و روي فيله*ها مي*ريزيم و دوباره آنها را مي*كوبيم تا نازك شود. حالا فيله*ها را در آرد بغلتانيد و هر كدام را به شكل استوانه بپيچيد. از طرف ديگر روغن را در ظرف ريخته، پس از داغ شدن، فيله*ها را در آن بگذاريد تا دو طرف آن قهوه*اي شود. حالا فيله*ها را از ظرف خارج كرده و در جاي گرم بگذاريد.در روغن باقي مانده، آرد بريزيد تا دو دقيقه با شعله كم تفت بخورد سپس آن را از روي حرارت برداشته و خيلي آهسته، خامه، فلفل سياه و نمك را مخلوط كنيد و دوباره روي حرارت بگذاريد، يادتان باشد كه بايد مرتب آن را به هم بزنيد، حالا فيله*ها را در آن بگذاريد تا چهار دقيقه بپزد. بعدفيله*ها را در ظرف گذاشته و روي آنها سس بريزيد.

    طرز تهيه سس

    سس مايونز: نصف ليوانجعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
    خيارشور خرد شده: سه قاشق غذاخوري
    فلفل قرمز خرد شده: دو قاشق غذاخوري
    آبليمو: دو قاشق سوپخوري
    ماست: نصف ليوان


    طرز تهيه:

    در تهيه اين سس بايد جعفري، خيارشور و فلفل قرمز بسيار ريز خرد شود. سپس مواد ريز شده را داخل سس مايونز و ماست ريخته و كاملا هم مي*زنيم تا مواد با سس آغشته شوند، در انتها آبليمو را به آن بيفزاييد و باز هم بزنيد.


    هر کس بد ما به خلق گوید ما دیده به بد نمی خراشیم

    ما نیکی او به خلق گوییم تا هردو دزوغ گفته باشیم
  16. #29
    SeTaReH_TaBaN
    کوچولو در حال فعال شدن

    تاریخ عضویت
    November 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    126
    0
    1

    پیش فرض

    طبخ ماهی بدون استفاده از روغن برای افراد با کلسترول بالا

    مواد لازم
    ماهی قزل آلا 1عدد (به تعداد نفرات)
    گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد
    لیمو ترش تازه حلقه شده 1 عدد
    نمک به مقدار لازم
    پودر زنجبیل به مقدار لازم
    سیر و شوید تازه به مقدار لازم
    طرز تهیه
    بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند .
    بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
    روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .
    نکته قابل توجه :
    افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.
    شب در کارنامه سیاه زندگی اش چه کرده است که افتخار گرفتن این همه ستاره را دارد…
  17. #30
    6466
    کوچولو در حال تلاش فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    196
    0
    4

    پیش فرض لوبیا پلو با فیله مرغ



    لوبیا پلو با فیله مرغ




    [JUSTIFY]مواد لازم[/JUSTIFY]


    [JUSTIFY]لوبيا سبز نيم كيلوگرم
    برنج يك كيلوگرم
    فيله مرغ پنج عدد
    پياز يك عدد
    زعفران يك قاشق چايخوري
    روغن*، نمك و فلفل به ميزان لازم
    ادويه در صورت تمايل
    [/JUSTIFY]



    [center:993760c913][/center:993760c913]



    [JUSTIFY]طرز تهيه[/JUSTIFY]


    [JUSTIFY]ابتدا لوبياسبز را خلال كرده و به همراه پياز، تفت مي*دهيم. سپس فيله*مرغ را به آنها اضافه كرده، بعد با دوليوان آب مي*گذاريم بپزد تا آب آن كشيده شود. آن*گاه، برنج را كه از قبل خيس كرده*ايم، آبكش كرده و كنار مي*گذاريم. وقتي، مخلوط لوبيا و مرغ كاملا پخت، يك قاشق چاي*خوري زعفران به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا با حرارت متوسط به خورد مواد برود، آن*گاه، در صورت تمايل، مقداري نمك و ادويه به مواد بزنيد، و آن*ها را لابه*لاي برنج ريخته، دم كنيد. پس از 45 دقيقه غذا آماده است. در ضمن مي*توانيد مقداري گوشت، كنار گذاشته و براي تزئين ديس برنج به كار ببريد.[/JUSTIFY]
    هر کس بد ما به خلق گوید ما دیده به بد نمی خراشیم

    ما نیکی او به خلق گوییم تا هردو دزوغ گفته باشیم
صفحه 2 از 104 نخست 1234567122252102 ... آخرین
نمایش نتایج: از 16 به 30 از 1550

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •