ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 3 از 104 نخست 12345678132353103 ... آخرین
نمایش نتایج: از 31 به 45 از 1550
  1. #1
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    Feed Add ♋● انــجــمــن طـرفـداران آشـپـزی ●♋




    در این تاپیک میتوانید دستورِ پخت ِ انواع ِ غذاها ( ایرانی - خارجی ) ، دسرها و ... قرار بدید .


    نــکــتـه : حتماً اسم غذا یا دسر یا هر چیزی که میخواید دستورِ پختش رو بزارید رو بنویسید .



    ***



    همچنین قوانینی هم داره که با رعایت این قوانین تاپیک زیباتر و منظم تر می شه !


    دوستان پست هاتون دارای فونت ، رنگ ، ... و غیره باشه

    همچنین پست های تکراری حذف می شود

    پست ها را وسط قرار دهید

    و مطالبی که مرتبط با موضوع تاپیک نیست لطفا قرار ندین !


    ممنون از فعالیت شما در این تایپیک

    موفق باشید .



    ویرایش توسط MELINA : 2014.03.04 در ساعت 23:26
  2. 2
  3. #31
    6466
    کوچولو در حال تلاش فعال شدن

    تاریخ عضویت
    October 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    196
    0
    4

    پیش فرض کشمش پلو اردبیلی

    [center:529d1313ac]کشمش پلو اردبیلی[/center:529d1313ac]




    [JUSTIFY]مواد لازم[/JUSTIFY]


    [JUSTIFY]برنج پنج پيمانه
    شير چهار پيمانه
    آب سه پيمانه
    كشمش 200 گرم
    نمك و روغن به ميزان لازم
    [/JUSTIFY]






    [center:529d1313ac][/center:529d1313ac]


    [JUSTIFY]طرز تهیه[/JUSTIFY]


    [JUSTIFY]ابتدا برنج را مي*شوييم، بعد شير و آب را در قابلمه روي برنج ريخته، نمك و روغن را به اندازه لازم به آن اضافه مي*كنيم و قابلمه را روي شعله گاز مي*گذاريم تا آب و شير بخار شوند. قبل از اين كه برنج را دم كنيم، كشمش*ها را روي سطح آن مي*ريزيم تا با بخار برنج بپزند. دقت داشته باشيد كه حتما حرارت زير قابلمه كم باشد، چون شير خيلي زود مي*سوزد و برنج را مي*سوزاند.[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    هر کس بد ما به خلق گوید ما دیده به بد نمی خراشیم

    ما نیکی او به خلق گوییم تا هردو دزوغ گفته باشیم
  4. #32
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض

    [center:7066607a45]مرغ ایتالیایی [/center:7066607a45]


    [center:7066607a45]مواد لازم (4نفر) :[/center:7066607a45]


    [center:7066607a45]سینه ی مرغ بدون پوست 4 عدد[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]روغن 1 قاشق سوپخوری[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]قارچ خرد شده 2/1 1 پیمانه[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]پیاز کوچک و ریز خرد شده 1 عدد[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]سیر ریز شده 1 حبه[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]آب مرغ 3/2 پیمانه[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]آرد ذرت 1 ق س[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]نمک 1 ق چ[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]برنج 2 پیمانه[/center:7066607a45][center:7066607a45] [/center:7066607a45]
    [center:7066607a45][/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]طرز تهیه :[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]سینه های مرغ را با روغن سرخ میکنیم که هر دو طرف پخته شود. مرغها را در گوشه ای از ظرف قرار میدهیم و سپس قارچ .. پیاز و سیر را در گوشه ی دیگر ظرف اضافه میکنیم تا پیاز و قارچ نرم شود.[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]آب مرغ .. نمک و ارد ذرت را با هم مخلوط کرده و به ظرفی که حاوی مرغو قارچ و.. است اضافه میکنیم و میگذاریم تا به جوش آید. سپس حرارت را کم کرده در ظرف را میگذاریم تا مرغها مغز پخت شود.[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]همزمان برنج را هم آماده میکنیم. ( بصورت کته یا آبکش)[/center:7066607a45]

    [center:7066607a45]مخلوط مرغ را روی برنج ریخته و غذا را سرو میکنیم.[/center:7066607a45]





    [center:7066607a45] [/center:7066607a45]
  5. #33
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض

    [center:09d5eae5c1]پاستا با سس گوجه فرنگی [/center:09d5eae5c1]




    [center:09d5eae5c1]مواد لازم(6 نفر) :[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]روغن زیتون مخصوص 1 فنجان[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]فلفل قرمز خرد شده 2/1 2 ق چ[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]گوجه فرنگی متوسط 6 عدد[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]سیر ریز شده 3 حبه[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]پونه ی تازه 1 ق س[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]ریحان تازه 1 فنجان[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]نمک به مقدار لازم[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]پاستا 453 گرم[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]پنیر پارمیزان برای تزیین[/center:09d5eae5c1]


    [center:09d5eae5c1]طرز تهیه :[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]1.درست کردن مخلوط روغن مخصوص : پیمانه روغن و 2 ق چ فلفل قرمز خرد شده را با هم مخلوط کرده و میگذاریم در دمای اتاق حداقل یک تا 2 روز بماند.[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]2.درست کردن سس : گوجه فرنگی ها را به قطعه های کوچک خرد کرده سپس سیر .. 2/1 ق چ فلفل قرمز .. پونه .. ریحان .. نمک و مخلوط روغن که دو روز مانده را به گوجه فرنگی ها اضافه و با هم مخلوط کرده و در دمای اتاق 1 تا 8 ساعت میگذاریم بماند.[/center:09d5eae5c1]

    [center:09d5eae5c1]3.آب را در ظرفی دیگر جوش می آوریم . نمک اضافه کرده و پاستا را داخل آب جوش میریزیم تا نرم شود . سپس آبکش کرده و پاستا را به مخلوط گوجه فرنگی اضافه کرده و با هم مخلوط میکینیم. پاستا آماده است. در ظرف دلخواه ریخته و روی ان را با پنیر پارمیزان تزیین میکنیم و مقداری هم از روغن مخصوص ( مرحله 1 ) روی پاستا میریزیم.[/center:09d5eae5c1]
    [*][center:09d5eae5c1]Calories: 720 kcal [/center:09d5eae5c1][*][center:09d5eae5c1]Carbohydrates: 63 g [/center:09d5eae5c1][*][center:09d5eae5c1]Dietary Fiber: 4 g [/center:09d5eae5c1][*][center:09d5eae5c1]Fat: 44 g [/center:09d5eae5c1][*][center:09d5eae5c1]Protein: 18 g [/center:09d5eae5c1][*][center:09d5eae5c1]Sugars: 6 g[/center:09d5eae5c1]
  6. #34
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض

    [center:6ee42e5ba8]سوپ پیاز فرانسوی [/center:6ee42e5ba8]



    [center:6ee42e5ba8]مواد لازم:[/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]
    استاک مرغ(آّب مرغ)=1لیتر[/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]
    پیاز خلال شده =550گرم[/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]
    روغن مایع =50 گرم[/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]
    سس بشامل رقیق(سس سفید)=1لیوان[/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]
    پنیر پیتزا رنده شده=150گرم[/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]
    سس سویا=2ق.غ
    [/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]نمک و فلفل=به مقدار لازم[/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]
    برگ بو(در صورت موجود بودن)=2 عدد
    [/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]آب لیمو= 2 ق.غ[/center:6ee42e5ba8]
    [center:6ee42e5ba8]
    طرز تهیه:[/center:6ee42e5ba8]
    پیاز ها را در قابلمه ریخته حرارت می دهیم تا نرم شود. سپس سس سویا ، نمک وفلفل اضافه می نماییم .استاک مرغ و سس بشامل رقیق را به همراه برگ بو اضافه می کنیم و میگذاریم 20 تا 25 دقیقه با شعله ملایم جا بیفتد (توجه کنید که این سوپ بدلیل آرد سس بشامل سریع سر می رود)سپس برگ بو ها را خارج کرده و 2 ق.غ آبلیمو اضافه میکنیم . پنیر را در سوپ ریخته و 5 دقیقه دیگر حرارت میدهیم. سوپ حاضر است .

    (این سوپ را میتوانید با تکه های نان تست که در کره سرخ شده است سرو نمایید. )
  7. #35
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض خوراک مرغ با سس قارچ

    [center:121b9762e2]خوراک مرغ با سس قارچ[/center:121b9762e2]


    [center:121b9762e2]مواد لازم براي براي 4 نفر:[/center:121b9762e2]

    [center:121b9762e2]۱ ق.س روغن زيتون،[/center:121b9762e2]
    [center:121b9762e2]۴ قطعه سينه مرغ ،[/center:121b9762e2]
    [center:121b9762e2]۳ ق.س آرد،[/center:121b9762e2]
    [center:121b9762e2]۲ ق.س موسير،[/center:121b9762e2]
    [center:121b9762e2]يک دوم فنجان سرکه سيب،[/center:121b9762e2]
    [center:121b9762e2]يک دوم فنجان آب گوشت مرغ،[/center:121b9762e2]
    [center:121b9762e2]۸ عدد قارچ تازه،[/center:121b9762e2]
    [center:121b9762e2]۱ دسته مرزه،[/center:121b9762e2]
    [center:121b9762e2]۱ ق.س جعفري[/center:121b9762e2]

    [center:121b9762e2]طرز تهيه:[/center:121b9762e2]

    [center:121b9762e2]روغن زيتون را گرم کرده ، مرغها را در آن بغلتانيد و در روغن با حرارت کم به مدت ۱۰دقيقه سرخ کنيد سپس آنها را درآورده وگرم نگه داريد. موسير را سرخ کرده و ۱دقيقه بعد آب مرغ را اضافه کرده پس از ۵دقيقه وقتي غليظ شد کنار بگذاريد. قارچ ها را در روغن کمي سرخ کرده، مرزه را اضافه کرده سپس هر دو را به مرغ اضافه کنيد . بعد از ۷دقيقه مرغ ها را در ديس چيده و با سس به همراه جعفري يا آويشن رويش را تزئين کنيد[/center:121b9762e2]
  8. #36
    reza1362
    معاون بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    September 2008
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    12,356
    7,798
    4,885

    پیش فرض

    [center:dcf7791bfd]غذاي اصلي : خوراك ماهي با بخارپز





    مواد لازم برای 4 نفر :



    ماهی شیر 5-6 قطعه 100 گرمی

    کدو سبز 4 عدد متوسط

    سیب زمینی3 عدد متوسط

    گوجه فرنگی 3 عدد متوسط

    نخود فرنگی 1 لیوان

    ذرت 1 لیوان

    پیاز 1 عدد متوسط

    آبلیمو به مقدار لازم

    نمک و فلفل به مقدار لازم





    مواد لازم برای سس مارینه :



    روغن زیتون 1 استکان

    پیاز رنده شده نصف استکان

    آبلیمو نصف استکان

    زعفران دم کرده نصف استکان

    سویا سس 1 قاشق سوپخوری

    فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری

    سیر رنده شده 3-4 حبه



    طرز تهیه :



    ابتدا تمام مواد مربوط به سس مارینه را با هم مخلوط کنید، داخل یک دیس تخت لبه دار بریزید و برش های ماهی که از قبل پاک کرده، شسته و خشک کرده اید داخل ظرف بریزید و با پشت و رو کردن آنها، تمام قسمتهای ماهی را با سس مارینه آغشته کنید. روی دیس را با سلفون محافظ بپوشانید و دیس را حداکثر به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.



    نكته : مارینه کردن همان طعم دار کردن انواع گوشت و مواد اولیه طبخ خوراک است.



    کدو و سیب زمینی را پوست بگیرید و به قطعات دلخواه و یک اندازه برش بزنید. ذرت و نخود فرنگی را نیز آماده کنید. دستگاه بخار پز را با مقدار لازم آب پر کنید. داخل محفظه ادویه، کمی آبلیمو بریزید و یک عدد پیاز متوسط را داخل آن رنده کنید. بطوری که آب پیاز و آبلیمو با هم ترکیب شود. محفظه ادویه را در طبقه اول دستگاه قرار دهید، نخود فرنگی و ذرت را در طبقه بالا بریزید و دستگاه را به مدت 20 دقیقه روشن کنید تا ذرت و نخود فرنگی نیم پز کامل و طعم دار شوند. بعد از این مدت و بعد از مزه دار شدن ماهی، دیس حاوی ماهی را از یخچال خارج کنید، قطعات ماهی را از سس بیرون بیاورید با لبه قاشق روی ماهی ها را پاک کنید تا سس اضافی داخل دستگاه نریزید و بوی خوراک را تحت تاثیر قرار ندهد. و در طبقه اول دستگاه قرار دهید. لابه لای برش های ماهی را با تکه های سیب زمینی و کدوی خرد شده پر کنید. دستگاه را به مدت 30 دقیقه دیگر روشن کنید. بعد از 30 دقیقه درب دستگاه را باز کنید، تمام مواد را پشت و رو کنید کمی فلفل قرمز یا فلفل سیاه را به دلخواه روی مواد بریزید، و 30 دقیقه دیگر دستگاه را در همان حالت قبلی قرار دهید.

    در انتها کنترل کنید که قطعات سیب زمینی و ماهی کاملا پخته و نرم شده باشند، بعد یک عدد گوجه را برش های حلقه ای بزنید و روی مواد بچینید، برای مرحله آخر 10 دقیقه دیگر دستگاه را روشن کنید و بعد خوراک را در ظرف مورد نظر ، همراه با مخلفات دلخواه سرو کنید.



    نكات تغذيه : روش بخارپز و مارينه كردن





    استفاده از روش بخار پز سالمترین نوع طبخ خوراک است. این روش علاوه بر اینکه تمام خواص ماده مورد نظر را حفظ میکند به دلیل عدم استفاده از روغن به مقدار زیاد و حرارت بالا برای طبخ خوراک، برای بیماران کلیوی، دیابتیک و مبتلایان به ناراحتی های قلبی بسیار مفید است.

    دستگاه بخار پز در انواع مختلف با سایز ها و کارایی های متفاوت در بازار موجود است. در صورتی که دستگاه بخارپز در دسترس ندارید، برای طبخ این نوع خوارک، از یک قابلمه با سایز بزرگ و یک توری فلزی که دهانه آن کمی از دهانه قابلمه کوچکتر باشد استفاده کنید. توری را روی قابلمه قرار دهید، داخل قابلمه به اندازه ای آب بریزید که حداقل 10 سانت با کف توری فاصله داشته باشد. به عنوان محفظه ادویه نیز میتوانید از یک کاسه فلزی در کف قابلمه استفاده کنید. فقط هنگام انتخاب توری فلزی توجه داشته باشید طوری سایز توری را در نظر بگیرید که امکان بستن درب قابلمه حین طبخ وجود داشته باشد. به اين نكته توجه كنيد كه هنگام استفاده از این روش کمی زمان پخت طولانی تر خواهد شد .





    زمان مارینه کردن بستگی به نوع ماده دارد. برای گوشت های قرمز این زمان تا یک شب حداکثر در نظر گرفته میشود و برای گوشت های سفید ( غیر از گوشت ماهی ) حدود 3-4 ساعت و برای گوشت ماهی به طور معمول حدود سی دقیقه است . مگر در موارد خاص از جمله ماهی آزاد ( سالمون ) ماهی سفید و انواعی از ماهی تن. که برای این موارد زمان مارینه کردن تا یک ساعت ( حداکثر ) مجاز می باشد. اگر مارینه کردن مواد بیش از زمان لازم طول بکشد، بافت ماده مورد نظر به شکل چرمی در می آید و نهایتا بعد از طبخ خوراک، بوی نامناسبی خواهد داشت. علاوه بر این ممکن است باعث فساد ماده مورد نظر حین طبخ نیز بشود . یک نکته مهم در مورد مارینه کردن ماهی اینست که اگر از گوجه فرنگی در سس مارینه استفاده کرده باشید میتوانید زمان مارینه کردن هر نوع ماهی را تا دو برابر افزایش دهید. می توانید برش هایی از انواع مختلف ماهی را برای تهیه این خوراک استفاده کنید. ولی استفاده از ماهی کامل برای طبخ این خوراک توصیه نمیشود.

    دسر : ترشي بادمجان شكم پر





    مواد لازم :
    * سیر كوبیده شده : یك فنجان
    * سبزی ترشی : 5/1 كیلو
    * ادویه : یك قاشق سوپخوری
    * نمك : یك قاشق سوپخوری
    * بادنجان قلمی كوچك : 3 كیلو
    * سركه : به اندازه لازم

    طرز تهیه :
    سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمی سبزیهای معطر محلی است. سبزیها را پس از پاك كردن و شستن روی یك پارچه تمیز پهن كرده و می گذاریم یك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می كنیم. برای تهیه این ترشی از بادنجانهای كوچك استفاده می كنیم. اگر بادنجان ها خیلی ریز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیكه یك برش3 سانتیمتری در وسط بادنجان ها ایجاد كرده ایم، در سركه می جوشانیم. به طوری كه برای هر یك كیلو، یك لیوان سركه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادنجان ها كمی بپزد، ولی له نشود. سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم وسیر، نمك و ادویه را به آن اضافه می كنیم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادنجان ها را ازاین مخلوط پرمی كنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم . سپس روی مواد سركه می ریزیم تا سركه روی بادنجان ها را بگیرد. در آنها را محكم می بندیم و در جای خنك نگه می داریم.

    نكات تغذیه ای :
    خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می شود. همچنین به علت دارا بودن سركه باعث هضم بهتر غذا و چربی ها میشود. اگر در صورت خوردن یك غذای چرب احساس سنگینی كردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره كه همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت. در مصرف ترشی نباید زیاده روی كرد. همانطور كه اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد ، بنابراین افرادی كه دچار ناراحتی معده هستند نباید آن را مصرف كنند.
    [/center:dcf7791bfd]
    اگر یک روز از زندگی من باقی مانده باشد

    از هر جای دنیا چمدان کوچکم را می بندم راه می افتم

    ایستگاه به ایستگاه…

    مرز به مرز…

    پیدایت می کنم ، کنارت می نشینم

    بهت میگم تا بی نهایت دوستت دارم…



    من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت،
    من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد،
    زیرا شادمانی او شادمانی من است.

    کوروش بزرگ
  9. #37
    maryam_sorena
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    زير گنبد كبود
    نوشته ها
    5,465
    4,643
    4,726

    پیش فرض

    سوهان عسلي

    مواد لازم : شكر دويست گرم يا يك ليوان
    عسل صد گرم يا يك استكان
    روغن مايع يك استكان سر خالي
    خلال بادام دويست گرم
    آب صد گرم يا يك استكان
    زعفران آب شده يك قاشق چايخوري
    هل كوبيده شده يك قاشق چايخوري
    خلال يا پودر پسته جهت تزيين

    طرز تهيه:شكر و آب را مخلوط كرده، روي حرارت مي گذاريم تا شكر حل شده و كف آن برطرف شود.بعد عسل و روغن را اضافه مي كنيم بعد از پانزده دقيقه جوشيدن، چكه اي از آن را درون سيني ريخته، وقتي زير دندان شكننده شد خلال بادام ميريزيم.بعد از تغيير رنگ بادام، شعله را كم كرده و زعفران آب شده و هل را ميريزيم. شعله را خاموش كرده،بلافاصله با قاشق چايخوري روي سيني چكانده و خلال بادام و پسته ميريزيم.


    سوهان كنجدي
    طرز تهيه آن دقيقا” مانند سوهان عسلي است، با اين تفاوت كه به جاي خلال بادام، كنجد مي ريزيم.
    آرایه هــآی ادبی همیشه هــم زیـبــآ نیستنـد
    مثلا پــارادوکس زیبا نیستـــ
    وقتــی قــدی بلنــد در قبـــری کوچکـــ باشــد ..
  10. #38
    maryam_sorena
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    زير گنبد كبود
    نوشته ها
    5,465
    4,643
    4,726

    پیش فرض


    شكلات گردويي
    مواد لازم:
    1 ليوان شكر
    3 ليوان شير
    نصف ليوان گردو
    ( بيشتر هم شد اشكالي ندارد)
    گلاب، مقداری وانيل ،
    كاكائو در صورت تمايل براي رنگ دادن.

    طرز تهيه :

    شير و شكر را به جوش آورده در حرارت ملايم هم مي زنيم تا به اندازه فرني غليظ شود سپس گردوی آسياب شده را اضافه كرده هم مي زنيم ، گلاب و وانيل را هم اضافه كرده هم می زنیم آنقدر که (مانند رب بايد تف دهيم ) پاق پاق كند هم مي زنيم برای اينكه ببينم رسيده يا نه پيش دستي را چرب كرده كمي از مايع را داخل پيش دستي مي ريزيم اگر از ظرف جدا نشد نرسيده اگر جدا شد رسيده و يا در مقداری آب سرد كمي از مايع را ريخته اگر همديگر را گرفت و پاشیده نشد رسيده در غير این صورت هنوز نرسيده تخت تف می دهیم بعد از آماده شدن در سینی چرب شده پهن کرده و بعد از اندکی سرد شدن با چاقو به شکل لوزی يا مربع مي بريم و مي توانيد رویش را برای تزئين مغز پسته نيم کوب یا پودر نارگيل بريزيد .
    نوش جان!
    آرایه هــآی ادبی همیشه هــم زیـبــآ نیستنـد
    مثلا پــارادوکس زیبا نیستـــ
    وقتــی قــدی بلنــد در قبـــری کوچکـــ باشــد ..
  11. #39
    maryam_sorena
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    زير گنبد كبود
    نوشته ها
    5,465
    4,643
    4,726

    پیش فرض

    [center:9955bde21d]طرز تهیه: املت ایتالیایی[/center:9955bde21d]
    [center:9955bde21d][/center:9955bde21d]
    [center:9955bde21d][/center:9955bde21d]
    [center:9955bde21d][/center:9955bde21d]
    [center:9955bde21d]این غذای ایتالیایی بسیار خوشمره را در منزل تهیه نمایید از آن لذت ببرید!


    1 - یک عدد پیاز خرد شده

    2 - قارچ خرد شده به میزان دلخواه

    3 - کدوی خرد شده به میزان دلخواه

    4 - دانه ذرت به میزان دلخواه

    5 - خرده نان

    6 - 5 عدد تخم مرغ زده شده

    7 - پنیر پیتزا

    8 - نمک و فلفل


    طرز تهیه:

    1 - پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی در*روغن*تفت*دهید و ذرت به آن اضافه کنید.

    2 - مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های*زده*شده، پنیر، فلفل، نمک و خرده نان*اضافه کنید.*مایه*به دست آماده باید غلیظ باشد.

    3 - مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو تفت دهید.
    [/center:9955bde21d]
    آرایه هــآی ادبی همیشه هــم زیـبــآ نیستنـد
    مثلا پــارادوکس زیبا نیستـــ
    وقتــی قــدی بلنــد در قبـــری کوچکـــ باشــد ..
  12. #40
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض

    [center:4179e14a8c]سوپ مرغ و ذرت


    مواد لازم :

    [/center:4179e14a8c][center:4179e14a8c]سینه مرغ 120 گرم
    کنسرو ذرت شیرین 225 گرم
    شیر دو قاشق غذا خوری
    آب مرغ 600 میلی لیتر
    سفیده تخم مرغ 2 عدد
    زنجبیل یک قاشق چایخوری
    آرد ذرت یک قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    پیازچه خرد شده یک قاشق سوپخوری
    سس سویا یک قاشق سوپخوری
    [/center:4179e14a8c]

    [center:4179e14a8c]
    [/center:4179e14a8c]

    [center:4179e14a8c]طرز تهیه :[/center:4179e14a8c]
    [center:4179e14a8c]ابتدا مرغ را می پزیم . سپس زنجبیل را به آن اضافه می کنیم . نمک ،فلفل ، سفیده تخم مرغ ، شیر ، آرد ذرت و سس سویا را در غذاساز ریخته و خوببا هم مخلوط می کنیم .
    آب مرغ را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت میجوشانیم . سپس مواد مخلوط شده فوق را به آن می افزاییم . پس از پخت کاملمواد ، کنسرو ذرت را به مابقی مواد افزوده و صبر می کنیم تا سوپ کاملا جابیفتد.
    سوپ را در ظرف می ریزیم و روی آن را با پیازچه ی خرد شده تزئین می کنیم.
    [/center:4179e14a8c]

    [center:4179e14a8c]
    [/center:4179e14a8c]

    [center:4179e14a8c]
    [/center:4179e14a8c]

    [center:4179e14a8c]نکات تغذیه ای :[/center:4179e14a8c]
    [center:4179e14a8c]سوپ مرغ و ذرت یک غذای مناسب بری افرادی است که دارای چربی خون بالا هستند.
    ذرتمقدار زیادی اسید فرولیک دارد که یک ترکیب با خاصیت آنتی اکسیدانی است.پختن ذرت باعث افزایش مقدار اسید فرولیک و خاصیت آنتی اکسیدانی آن می شود،زیرا در ذرت خام اسید فرولیک به فیبرهای غیر محلول متصل شده است و عملپختن باعث شکستن این اتصال و آزادسازی اسیدفرولیک می شود.
    بنابراین برخلاف سایر مواد غذایی که فرایند پخت باعث کاهش مواد مغذی در آنها می شود،ولی در ذرت باعث افزایش خاصیت آنتی اکسیدانی آن می شود و هر چه مدت زمانپخت بیشتر باشد، این خاصیت بیشتر می شود.
    [/center:4179e14a8c]

  13. #41
    maryam_sorena
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    زير گنبد كبود
    نوشته ها
    5,465
    4,643
    4,726

    پیش فرض

    [center:0787118899]سوپ ماکارونی فرمی [/center:0787118899][center:0787118899]
    [/center:0787118899][center:0787118899][/center:0787118899][center:0787118899]مواد لازم [/center:0787118899][center:0787118899]
    [/center:0787118899][center:0787118899]ماکارونی فرمی شکل 150 گرم
    آب*مرغ چهار لیوان
    پیاز داغ نصف پیمانه
    رب گوجه*فرنگی چهار قاشق سوپخوری
    نعنا خشک سه قاشق سوپخوری
    آبلیمو نصف پیمانه
    فلفل و نمک به میزان لازم


    طرز تهیه
    [/center:0787118899]
    [center:0787118899]
    آب مرغ را با پیاز داغ، نمک و فلفل روی شعله قرار می*دهیم تا جوش بیاید، سپس ماکارونی و رب*گوجه را داخل آن می*ریزیم تا ماکارونی خوب پخته شود، نعنا را نیز به آن اضافه می*کنیم. [/center:0787118899]
    [center:0787118899]سوپ آماده سرو است. می*توانیم از آبلیمو در موقع سرو استفاده کنیم. [/center:0787118899]
    آرایه هــآی ادبی همیشه هــم زیـبــآ نیستنـد
    مثلا پــارادوکس زیبا نیستـــ
    وقتــی قــدی بلنــد در قبـــری کوچکـــ باشــد ..
  14. #42
    maryam_sorena
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    زير گنبد كبود
    نوشته ها
    5,465
    4,643
    4,726

    پیش فرض

    [center:2c48dbc2cb]طرز تهیه کیک فنجانی موزی[/center:2c48dbc2cb][center:2c48dbc2cb][/center:2c48dbc2cb][center:2c48dbc2cb][/center:2c48dbc2cb][center:2c48dbc2cb][/center:2c48dbc2cb][center:2c48dbc2cb]این کیک را بعنوان یک میان وعده لذیذ همراه با چای میل کنید و از آن لذت ببرید ...
    زمان تهیه: 10 دقیقه
    زمان پخت: 15 دقیقه
    [/center:2c48dbc2cb][center:2c48dbc2cb]
    مواد لازم برای 24 عدد کیک فنجانی:
    پودر سبوس: 50گرم
    شیر گرم: 75 گرم
    زرده تخم*مرغ: یک عدد
    موز: یک عدد
    روغن آفتابگردان: 50 گرم
    کشمش: 50 گرم
    شکر قهوه******ای: 60 گرم
    آرد سبوس*دار: 60 گرم
    جوش*شیرین: 2/1 قاشق چایخوری
    بیکینگ*پودر: 2/1 قاشق چایخوری
    نمک: 8/1 قاشق چایخوری
    دارچین: 2/1 قاشق چایخوری
    زنجبیل: 4/1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:
    1- فر را روی درجه 180 سانتی*گراد یا 4 گاز از پیش گرم کنید.
    2- 24 قالب کوچک کیک تهیه کرده، درون آن*ها کاغذ مخصوص کیک*پزی را قرار دهید.
    پودر سبوس، شیر و موز را با یک همزن با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه آن را کنار بگذارید. سپس، آن*ها را درون یک دستگاه غذاساز همراه با زرده تخم*مرغ، روغن، کشمش و شکر به مدت یک دقیقه مخلوط کنید، پس از آن آرد، جوش*شیرین، بیکینگ*پودر، نمک، دارچین و زنجبیل را به مخلوط اضافه کرده، هم بزنید.
    3- با قاشق از مخلوط برداشته، داخل قالب*های کوچک فنجانی بریزید (یک قاشق برای هر قالب) و به مدت 14- 12 دقیقه آن*ها را حرارت دهید.
    [/center:2c48dbc2cb]
    آرایه هــآی ادبی همیشه هــم زیـبــآ نیستنـد
    مثلا پــارادوکس زیبا نیستـــ
    وقتــی قــدی بلنــد در قبـــری کوچکـــ باشــد ..
  15. #43
    maryam_sorena
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    زير گنبد كبود
    نوشته ها
    5,465
    4,643
    4,726

    پیش فرض

    [center:00e883130b]طرز تهیه پیتزای ایتالیایی[/center:00e883130b][center:00e883130b][/center:00e883130b]
    [center:00e883130b][/center:00e883130b][center:00e883130b][/center:00e883130b]
    [center:00e883130b]مواد لازم برای خمیر

    نیم لیتر آب
    1 کیلو آرد سفید
    3 تا 5 گرم مایه*ی خمیر
    10 تا 15 گرم نمک
    [/center:00e883130b][center:00e883130b][/center:00e883130b]
    [center:00e883130b]مواد لازم برای سس

    کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی یا به همان مقدار گوجه تازه
    یک عدد پیاز
    دو پر سیر

    مواد لازم برای روی پیتزا:
    پنیر پیتزا موزارلا (Mozarella)، یا هر نوع پنیر پیتزا که دوست دارید
    قارچ به مقدار لازم
    ژامبون به مقدار لازم
    [/center:00e883130b][center:00e883130b]
    برای تهیه پیتزا مهم ترین قسمت خمیر آن است.
    اگر خمیر آنرا درست تهیه کنید باقی قضایا فقط یک نوع سلیقه است و می*توان آنرا با سلیقه*های مختلف تهیه کرد.[/center:00e883130b][center:00e883130b]بعد از خمیر سوس پیتزا ست که مهم است. آنرا هم می*توان با روش*های مختلف درست کرد.

    طرز تهیه

    در این روش مدت تهیه خمیر بسیار طولانی تر می*شود دلیل این کار مصرف کمتر مایه خمیر است. در این روش برای تهیه خمیر آب را تا 30 درجه گرم کنید و مایه خمیر را در آن حل کنید، نمک بزنید، ماشین همزن را به کار بیندازید و با افزودن کم کم آرد به آن هم بزنید تا خمیر آماده شود. در این کار عجله نکنید بگذارید خمیر خوب هم بخورد و خوب ورز داده شود پس از آماده شدن خمیر روی آنرا با پلاستیک بپوشانید و آنرا تا پنج شش ساعت به حال خود رها کنید. زمانی خمیر آماده است که حجم آن دوبرابر شده باشد.

    وقتی خمیر آماده شد روی میز آشپزخانه مقداری آرد بریزید و خمیر را روی آن برگردانید، آنرا به هفت قسمت مساوی تقسیم کنید و با آنها گلوله*هایی درست کنید،مقداری آرد روی میز بریزید و چانه*های خمیر را روی آرد روی میز بچینید. روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و برای 15 تا 20 دقیقه به حال خود رها کنید. در این مدت وقت دارید مواد دیگر روی پیتزا را آماده کنید.

    برای تهیه سوس یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی یا به همان مقدار گوجه تازه پوست کنده را با ماشین هم زن آشپزخانه خوب خورد کنید تا به صورت مایع درآید. نمک و فلفل بزنید. یک پیاز و دو پر سیر را هم پوست بکنید و در ماشین آشپزخانه خوب خورد کنید. مقدار روغن در ماهی تابه بریزید و اول کمی پیاز و سیر را در آن سرخ کنید نیازی نیست پیاز داغ بگیرید یعنی نیازی نیست پیاز زیاد سرخ بشود همین که دو سه دقیقه روی آتش ملایم قرار بگیرد کافی است.

    بعد از آن گوجه*های خورد شده را در آن بریزید مقدار یک قاشق سوپخوری اویشن بیفزاید، اگر ریحان هم در اختیار دارید مقداری هم ریحان تازه خورد شده به آن بیفزاید و آنرا روی آتش ملایم قرار بدهید بگذارید مایع از حالت مایع در آید و سوس سفت شود البته نه به آن اندازه که زیاد سفت شود. سوس را می*توانید به سلیقه خود به روش*های دیگر هم درست کنید این فقط یک نمونه آن بود.

    برای مخلفات روی پیتزا هم بستگی به نوع پیتزایی که می*خواهید درست کنید مواد آنرا آماده کنید. یک نوع آنرا برای نمونه توضیح می*دهم.

    مقدرای قارچ را بشویید و آنها را به صورتی ورق ورق کنید که ضخامت آن از سه میلیمتر بیشتر نشود. مقداری ژامبون را هم خورد کنید
    [/center:00e883130b][center:00e883130b]
    برای آماده کردن پیتزا اول خمیر را بوسیله دست روی میز کمی پهن کنید سپس آنرا از روی میز بردارید و بوسیله دست پهن کنید هرچه این نان نازک تر شود نتیجه بهتر می*شود.
    [/center:00e883130b][center:00e883130b]برای خمیرچانه*های توضیح داده شده قطر خمیر پیتزای آماده شده معمولا 25 تا 30 سانتیمتر باید بشود.

    پس از آماده شدن خمیر اول مقداری از سوس را روی آن بریزید و با ته قاشق روی آن پخش کنید و همه سطح آنرا بپوشانید.
    [/center:00e883130b][center:00e883130b]سپس پنیر پیتزا را که رنده کرده*اید روی خمیر بریزید و روی پنیر هم مقداری قارچ و ژامبون بریزید. معمولا دوتا دوتا آماده میکنند و می*گذارند قبل از در فر قرار دادن کمی بمانند بعد آنها را توی فر می*گذارنذ. [/center:00e883130b][center:00e883130b]
    [/center:00e883130b]
    [center:00e883130b]فر باید بسیار گرم باشد .
    معمولا 270 درجه به بالا بستگی دارد به فر شما تا چند درجه قابل گرم کردن باشد.
    [/center:00e883130b][center:00e883130b]پیتزا را روی سینی فر قرار بدهید و داخل فر بگذارید.
    برای پختن پیتزا*ها آنها را در کف فر قرار بدهید چون مهمترین قسمت پیتزا خمیر آن است که باید خوب پخته شود. وقتی نان پیتزا برشته شد پیتزا آماده است.
    [/center:00e883130b][center:00e883130b]اگر دقت کرده باشید پیتزاهایی که بوسیله آشپزهای ایتالیایی درست می*شود حتی قسمتی از کناره*های خمیر پیتزا سوخته است.
    [/center:00e883130b][center:00e883130b]پس دقت کنید خمیر پیتزای شما خوب برشته شده باشد [/center:00e883130b]
    آرایه هــآی ادبی همیشه هــم زیـبــآ نیستنـد
    مثلا پــارادوکس زیبا نیستـــ
    وقتــی قــدی بلنــد در قبـــری کوچکـــ باشــد ..
  16. #44
    maryam_sorena
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    زير گنبد كبود
    نوشته ها
    5,465
    4,643
    4,726

    پیش فرض

    [center:a01c770d8c]کیک با آب انار[/center:a01c770d8c]
    [center:a01c770d8c][/center:a01c770d8c][center:a01c770d8c]
    [/center:a01c770d8c]
    [center:a01c770d8c]این کیک خوشمزه را که ماده ی اصلی آن، آب انار است تهیه و میل کنید.[/center:a01c770d8c][center:a01c770d8c]
    [/center:a01c770d8c]
    [center:a01c770d8c]زمان تهیه: 10 دقیقه[/center:a01c770d8c][center:a01c770d8c]زمان پخت: 40 دقیقه[/center:a01c770d8c]
    [center:a01c770d8c]
    مقدار تهیه: 16 برش مربع شکل 6 سانتی* متری[/center:a01c770d8c]
    مواد لازم:
    آرد مخصوص کیک یک پیمانه
    بیکینگ پودر یک قاشق چای* خوری
    تخم مرغ بزرگ 2 عدد
    شکر سه چهارم پیمانه

    آب انار یک پیمانه

    پودر قند مقداری برای روی کیک

    طرز تهیه:

    1- فر را روی 350 درجه ی سانتی *گراد از پیش گرم کنید.
    2- یک فویل نچسب را درون کیک *پزی به ابعاد 20 سانتی *متر قرار دهید.
    3- در ظرفی آرد کیک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
    4- در ظرف بزرگی تخم *مرغ را آن قدر هم بزنید تا کف کند.
    ابتدا یک چهارم پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس یک چهارم بعدی و در نهایت یک چهارم آخر را اضافه کنید و آن قدر هم زنید تا نرم و روان شوند.
    5- به تدریج مخلوط تخم* مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و آب انار را به آن* ها اضافه کنید و خوب هم زنید.
    6- مخلوط را درون کیک *پزی که قبلا تهیه کرده اید بریزید و به مدت35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که سبک و قهوه*ای رنگ شود آن را حرارت دهید.
    سپس بگذارید در حرارت اتاق سرد شود.
    7- روی آن پودر قند بریزید و میل کنید.
    [center:a01c770d8c][/center:a01c770d8c]
    آرایه هــآی ادبی همیشه هــم زیـبــآ نیستنـد
    مثلا پــارادوکس زیبا نیستـــ
    وقتــی قــدی بلنــد در قبـــری کوچکـــ باشــد ..
  17. #45
    maryam_sorena
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    زير گنبد كبود
    نوشته ها
    5,465
    4,643
    4,726

    پیش فرض

    کيک زنجبيلي



    كيك زنجبيلي خوشمزه و تند را امتحان کنيد.
    زمان تهيه: 20 دقيقه
    زمان پخت: 65 دقيقه

    مواد لازم براي 8 تا 10 تكه:
    روغن مقداري براي چرب كردن
    آرد 225 گرم
    پودر زنجبيل يك قاشق چايخوري
    جوش شيرين يك قاشق چايخوري
    تخم مرغ يك عدد هم زده
    شكر 115 گرم
    كره 60 گرم
    شربت طلايي (آب قند) 115 گرم
    شير 225 ميلي گرم

    طرز تهيه:
    1- فر گاز را روي 150 درجه سانتي گراد يا درجه 2 از قبل گرم كنيد.

    2- يك قالب كيك به اندازه 18 در 25 را چرب كنيد و كاغذ مخصوص كيك پزي را داخل آن قرار دهيد.
    در يك كاسه، آرد، زنجبيل و جوش شيرين را با هم الك كنيد، داخل تخم مرغ بريزيد، سپس شكر را به آن اضافه كرده، خوب هم زنيد.

    3- در يك قابلمه كوچك كره و شربت طلايي (آب قند) را ريخته، بگذاريد خوب ذوب شوند. سپس آن را از روي حرارت برداشته، داخل شير بريزيد و خوب هم بزنيد.

    4- مخلوط شير را به آرامي داخل مخلوط آرد و تخم مرغ بريزيد و خوب هم بزنيد تا تركيب نرم و رواني به دست آيد. مايه آماده شده را درون قالب*ها بريزيد.

    5- مخلوط را يك ساعت يا تا زماني كه شروع به جمع شدن از كناره* هاي كيك كند، حرارت دهيد.

    6- كيك را از قالب بيرون آورده، بگذاريد خنك شود.

    7- كيك را به قطعات مختلف تقسيم كرده و ميل كنيد.

    آرایه هــآی ادبی همیشه هــم زیـبــآ نیستنـد
    مثلا پــارادوکس زیبا نیستـــ
    وقتــی قــدی بلنــد در قبـــری کوچکـــ باشــد ..
صفحه 3 از 104 نخست 12345678132353103 ... آخرین
نمایش نتایج: از 31 به 45 از 1550

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •