ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 104 123456112151101 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 15 از 1550
  1. #1
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    Feed Add ♋● انــجــمــن طـرفـداران آشـپـزی ●♋




    در این تاپیک میتوانید دستورِ پخت ِ انواع ِ غذاها ( ایرانی - خارجی ) ، دسرها و ... قرار بدید .


    نــکــتـه : حتماً اسم غذا یا دسر یا هر چیزی که میخواید دستورِ پختش رو بزارید رو بنویسید .



    ***



    همچنین قوانینی هم داره که با رعایت این قوانین تاپیک زیباتر و منظم تر می شه !


    دوستان پست هاتون دارای فونت ، رنگ ، ... و غیره باشه

    همچنین پست های تکراری حذف می شود

    پست ها را وسط قرار دهید

    و مطالبی که مرتبط با موضوع تاپیک نیست لطفا قرار ندین !


    ممنون از فعالیت شما در این تایپیک

    موفق باشید .



    ویرایش توسط MELINA : 2014.03.04 در ساعت 23:26
  2. 2
  3. #2
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض

    [center:0fab37ee7f]سوپ ذرت با ادویه کاری [/center:0fab37ee7f]
    [center:0fab37ee7f]




    مواد لازم (8 نفر ) : [/center:0fab37ee7f]
    [center:0fab37ee7f]
    روغن کانولا 2 قاشق چایخوری
    پیاز ریز خرد شده 1 پیمانه
    پودر کاری 1 قاشق غذا خوری
    سس تند 2/1 ق چ
    نمک 4/1 ق چ
    فلفل تازه 4/1 ق چ
    ذرت 480 گرم
    آب مرغ 2 پیمانه
    آب 2 لیوان
    آب نارگیل 1 پیمانه

    طرز تهیه :
    روغن را در ماهیتابه میریزیم تا گرم شود . پیاز را اضافه کرده , گهگاه هم میزنیم تا سرخ شود .حدود 3 دقیقه طول میکشد تا پیاز نرم شود . پودر کاری , سس تند, نمک و فلفل را در ظرف ریخته بطوریکه تمام سطح پیاز را بپوشاند. سپس ذرت و آب مرغ و آب را به ظرف اضافه کرده , درجه حرارت رو بالا میبریم تا مواد به جوش بیاید.
    ظرف را از روی حرارت برداشته و مخلوط را با غذا ساز یا مخلوط کن بصورت پوره در می آوریم . سوب را به ظرفی تمیز انتقال داده و شیر را به آن اضافه کرده حرارت میدهیم . این غذا بصورت گرم یا سرد سرو میشود. [/center:0fab37ee7f]
  4. #3
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض

    [center:5fe616c4c3]ماهی قزل آلا با قارچ و اسفناج[/center:5fe616c4c3][center:5fe616c4c3]


    مواد لازم:
    ماهی قزل آلا 400 گرم [/center:5fe616c4c3]
    [center:5fe616c4c3]
    اسفناج تازه و خرد شده 2 پیمانه [/center:5fe616c4c3]
    [center:5fe616c4c3]
    قارچ خرد شده ی باریک 1 پیمانه [/center:5fe616c4c3]
    [center:5fe616c4c3]
    گوجه فرنگی متوسط خرد شده 1 عدد [/center:5fe616c4c3]
    [center:5fe616c4c3]
    چاشنی گوجه فرنگی 3/1 پیمانه




    طرز تهیه:

    ماهی فیله شده را در ظرف مورد نظز که چرب شده قرار میدهیم.
    بقیه مواد رو خوب با هم ترکیب میکنیم و با قاشق روی ماهی میریزیم.
    ظرف را حدود 20 تا 25 دقیقه در فر با حرارت 375 درجه فارنهایت قرار میدهیم تا ماهی پخته شود.

    نکته:

    مواد لازم و طرز تهیه چاشنی گوجه فرنگی

    آب گوجه فرنگی 4/1 پیمانه
    سرکه سیب 4/1 پیمانه
    آبلیمو 4/1 پیمانه
    سیر ریز خرد شده 1 حبه
    فلفل 8/1 قاشق چایخوری
    آویشن 4/1 ق چ
    نمک 4/1 ق چ
    جعفری خرد شده 2 ق چ

    _ همه ی مواد را در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم. ( با مواد گفته شده حدود 4/3 پیمانه چاشنی درست میشود) [/center:5fe616c4c3]
  5. #4
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض

    [center:24ed70340d]سوپ مرغ و شوید

    مواد لازم:

    آب مرغ 10 فنجان
    هویج متوسط خرد شده 3 عدد
    ساقه ی کرفس (خرد شده) 1 عدد
    زنجبیل تازه (خرد شده) 3 قاشق غذاخوری
    رشته فرنگی تخم مرغی 120 گرم
    مرغ ریز خرد شده و بدون پوست 4 فنجان
    شوید تازه ی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
    آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
    سیر 6 حبه

    طرز تهیه :
    آب مرغ را در ظرفی ریخته و حرارت میدهیم زمانی که به جوش آمد هویج , ساقه ی کرفس, زنجبیل و سیر را اضافه کرده تا با حرارت ملایم تا زمانی که سبزیجات لطیف و ترد شود حدود 20 دقیقه بپزد .
    سپس رشته فرنگی و تکه های مرغ را اضافه میکنیم .وقتی رشته فرنگی ترد شد که حدود 8 تا 10 دقیقه طول میکشد این غذا آماده است . در مرحله ی آخر شوید و آبلیمو را اضافه میکینیم. [/center:24ed70340d]
  6. #5
    catCAT

     

    پیشکسوت کوچولو
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    شهر وفا كوچه عاشقا پلاك تنهايي
    نوشته ها
    9,471
    306
    1,288

    پیش فرض

    [center:34dc347eec]طرز پخت کوفته گشنیز




    مواد لازم:

    500 گرم
    گوشت چرخ کرده

    250 گرم
    گشنیز

    یک دوم یا دو سوم پیمانه
    آرد نخودچی

    1 پیمانه
    برنج پخته

    1عدد
    تخم مرغ

    500 گرم
    گوجه فرنگی

    2عدد
    پیاز متوسط

    1 قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی

    به اندازه کافی
    نمک و فلفل

    به میزان دلخواه
    آبغوره، یا آب لیمو


    طرز تهیه:

    یکعدد پیاز را رنده می کنیم و همراه با تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، دارچین ،برنج پخته ، آرد نخودچی و گوشت چرخ کرده ، خوب ورز می دهیم . سپس دو تا سهقاشق گشنیز خرد کرده را با آن مخلوط کرده ، به مدت نیم ساعت استراحت میدهیم .
    برای آب کوفته یک عدد پیاز دیگر را ریز خرد کرده در یک قاشقروغن تفت داده ، طلایی که شد گوجه فرنگی ها را به دو نیم کرده در آن میریزیم سپس رب وکمی گشنیز به آن اضافه می کنیم . به این مواد به تعدادافراد یک فنجان چایخوری آب اضافه می کنیم دو تا سه جوش که زد کوفته ها راکه به اندازه گردو آماده کرده ایم داخل آب کوفته می ریزیم تمام کوفته هارا که داخل آب ریختیم حرارت شعله تا 10 دقیقه باید کم باشد سپس تا 10دقیقه هم باید بپزد . 5 دقیقه آخر به دلخواه یک فنجان آبغوره یا آب لیمویا آلو یا گوجه فرنگی ریز 10 تا 12 عدد اضافه می کنیم. بعد 5 تا 10 دقیقهکه جوشید آنرا بر می داریم.

    نکات تغذیه ای:

    درتهیه این غذا ازسبزیجات گوناگونی مثل پیاز، گوجه فرنگی و گشنیز استفاده شده است که منابعخوبی از ویتامینC می باشند. از خواص گشنیز می توان به این موارد اشارهنمود: تسکین دهنده تهوع و برطرف کننده عطش ؛ بخصوص گشنیزخام و تازه کهخواب آور، بادشکن ونیرو دهنده معده می باشد. این غذا به صورت آب پز تهیهمی شود و روغن کمی در طبخ آن بکار می رود ؛ بنابراین غذای مناسبی برایتمامی افراد بخصوص کسانی است که دچار چربی خون بالایی هستند.
    کل کالری غذا، 1800 کالری می باشد که بطور متوسط سهم هر فرد، 250 کالری است.
    [/center:34dc347eec]
    درگذرگاه زمان
    عمر ما با همه تلخی و شیرینی خود می گذرد
    عشق ها می میرند
    رنگ ها رنگ دگر می گیرتد
    و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ
    همیشه به جا می مانند
  7. #6
    catCAT

     

    پیشکسوت کوچولو
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    شهر وفا كوچه عاشقا پلاك تنهايي
    نوشته ها
    9,471
    306
    1,288

    پیش فرض

    [center:feda226c2f]طرز تهیه سالاد هاوایی


    مواد لازم:

    برنج قهوه*ای یا زعفرانی: دو پیمانه

    خیار: یک عدد

    تربچه: چهار عدد

    کنسرو آناناس: یک قوطی

    گوجه*فرنگی: دو عدد

    فلفل*دلمه سبز یا قرمز: یک عدد

    نخودفرنگی: نصف پیمانه

    ذرت: نصف پیمانه

    ساقه کرفس: دو عدد

    کاهو گرد: یک عدد

    روغن زیتون: مقداری

    فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری

    جعفری: 4 قاشق غذاخوری

    سس سالاد ایتالیایی: یک پیمانه

    آبغوره: مقداری


    طرز تهیه:


    ابتداتمامی سبزیجات، خیار پوست گرفته و خرد شده، تربچه حلقه شده، کنسرو آناناس تکه شده، گوجه*فرنگی مکعبی خردشده، فلفل*دلمه*ای نگینی، نخودفرنگی، ذرت پخته، ساقه کرفس خرد شده، کاهوی گرد خرد شده و جعفری تازه را در کاسه بزرگی مخلوط می**کنیم روغن زیتون را داغ کرده لحظاتی آبغوزه را تفت داده روی پلو و سبزیجات می**ریزیم و بعد با سس ایتالیایی خوب مخلوط کرده و سپس تزیین کرده و سرو می**کنیم.
    [/center:feda226c2f]
    درگذرگاه زمان
    عمر ما با همه تلخی و شیرینی خود می گذرد
    عشق ها می میرند
    رنگ ها رنگ دگر می گیرتد
    و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ
    همیشه به جا می مانند
  8. #7
    catCAT

     

    پیشکسوت کوچولو
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    شهر وفا كوچه عاشقا پلاك تنهايي
    نوشته ها
    9,471
    306
    1,288

    پیش فرض

    [center:5bdd8b824c]طرز تهیه پاستیل




    مواد لازم :

    پكتين 10گرم
    پودر تارتار 10 گرم
    گلوكز مايع 100گرم
    شكر 450گرم
    آب 500 ميلي ليتر
    شكر اضافي 12 گرم

    اسانس دلخواه و رنگ مجازبه ميزان لازم

    طرز تهيه:

    ابتدا پكتين را همراه 450 گرم شكر كاملا مخلوط كرده و همراه آب روي حرارت قرار مي دهيم تا كاملا شكر در آن حل شود

    سپس گلوكز مايع را به مواد روي حرارت مي افزاييم. بعد از چند دقيقه پودر تارتار را در كمي آب سرد حل كرده و به باقي مواد اضافه مي كنيم و اجازه مي دهيم تا مواد به جوش آيد و غليظ شود. براي تعيين غلظت مي توانيم مقداري از مواد را در يك ظرف بريزيم. اگر مواد سريعا بسته شد، يعني غليظ شده است

    در اين مرحله چند قطره اسانس به همراه رنگ دلخواه را مي افزاييم

    سپس در سيني تقريبا گودي كه سطح آن را با شكر نم دار( مخلوط شكر با كمي آب ) پوشانده ايم ، مي ريزيم و با قالب مخصوص آن را قالب مي زنيم

    بعد از اين در فر قرار مي دهيم و دوباره روي سطح پاستيل ها را با شكر نم دار مي پوشانيم

    30 دقيقه صبر مي كنيم تا پاستيل ها آماده شود
    [/center:5bdd8b824c]
    درگذرگاه زمان
    عمر ما با همه تلخی و شیرینی خود می گذرد
    عشق ها می میرند
    رنگ ها رنگ دگر می گیرتد
    و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ
    همیشه به جا می مانند
  9. #8
    catCAT

     

    پیشکسوت کوچولو
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    شهر وفا كوچه عاشقا پلاك تنهايي
    نوشته ها
    9,471
    306
    1,288

    پیش فرض

    [center:0c5bb50643]آموزش پخت خوراک لپه و به تند...


    مواد لازم*:

    لپه*: ۲۰۰ گرم*

    روغن* زیتون*: ۲ قاشق* غذاخوری*

    پیاز ساطوری* شده*: یک* عدد

    سیر ساطوری* شده*: ۲ حبه*

    زنجفیل* رنده* شده*: یک* قاشق* چایخوری*

    پودر فلفل* قرمز: یک* قاشق* چایخوری*

    زیره* سبز: یک* قاشق* چایخوری*

    زردچوبه*: نصف*قاشق* چایخوری*

    سیب* زمینی*: یک* عدد

    به*: یک* عدد

    برنج* پخته* شده*: یک* پیمانه*

    آب*: ۶۰۰ سی*سی*

    عصاره* سبزی* گالینابلانکا: ۲ عدد

    آب*لیمو ترش* تازه*: ۲ قاشق* غذاخوری*

    تخم*گشنیز خرد شده*: ۱ قاشق* چایخوری*

    گوجه* فرنگی* ریز: ۴۰۰ گرم*


    ● طرز تهیه*:

    لپه*ها را، که* از شب* قبل* خیس* کرده*ایم*، باروغن* زیتون*، پیاز و سیر تفت* می*دهیم* تا پیازهانرم* شود، سپس* سیب*زمینی* را به* قطعات* درشت*خرد کرده* و به* همراه* گوجه* فرنگی* و <<به*<حبه*قندی* شده* به* ظرف* اضافه* می*کنیم* و ۱۰ دقیقه*تفت* می*دهیم*، آنگاه* برنج*، عصاره* سبزی* و آب* راافزوده* و به* مدت* ۲۵ دقیقه* روی* حرارت* ملایم*هم* می*زنیم*، سپس* زیره*، زردچوبه* و فلفل* قرمز راافزوده* و مرتب* هم* می*زنیم* تا غلیظ شود، آنگاه*آن* را از روی* حرارت* برداشته* و زنجفیل*، آب*لیموترش* و تخم* گشنیز را به* آن* افزوده* و مخلوطمی*کنیم*. در آخر آن* را در ظرف* کشیده* و به*همراه* برگ* گشنیز تازه* تزیین* و میل* می*کنیم*.
    [/center:0c5bb50643]
    درگذرگاه زمان
    عمر ما با همه تلخی و شیرینی خود می گذرد
    عشق ها می میرند
    رنگ ها رنگ دگر می گیرتد
    و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ
    همیشه به جا می مانند
  10. #9
    masoudobodane
    كوچولو رسمي
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    آبادان.obodan0631
    نوشته ها
    9,346
    552
    295

    پیش فرض

    [center:3755976eea]آموزش قلیه ماهی(غذای جنوب ایران)[/center:3755976eea]
    [center:3755976eea]
    [/center:3755976eea]
    [center:3755976eea]
    [/center:3755976eea]
    [center:3755976eea][/center:3755976eea]
    [center:3755976eea]
    [/center:3755976eea]
    [center:3755976eea]
    [/center:3755976eea]
    [center:3755976eea]واد لازم :

    ماهی: 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)

    پیاز متوسط: 3 تا 4 عدد

    گشنیز:1 کیلوگرم

    شنبلیله: 250 گرم

    تمبر هندی: 200 گرم

    زردچوبه: 2 قاشق مرباخوری

    فلفل قرمز کوبیده شده : به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)

    سیر:1 بوته


    روغن: 200 گرم

    طرز تهيه :

    سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می*ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می*کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می*کنیم تا طلایی شود. سیر را می*کوبیم و در پیاز می*ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می*گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با 1 استکان آب و کمی نمک می*گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می*گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می*ریزیم. تمبر هندی را در 2/1 لیوان آب جوش خیس می*کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می*گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می*کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می*نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می*کنیم؛2 تا 3 لیوان آب در آن می*ریزیم و در حرارت ملایم قرار می*دهیم تا قلیه آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می*کنیم. نوش جان!

    [/center:3755976eea]
    چراغ روشن شب بود
    برایم چشم های تو
    پر ازدلشوره ام... بی تاب ودلگیرم
    کجا ماندی که من بی تو هزاران بار،در هرلحظه میمیرم



  11. #10
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147

    پیش فرض

    [center:2fc60748d9]مرغ انگشتی بادامی

    مواد لازم (4 نفر) :

    روغن کانولا
    بادام خرد شده ½ پیمانه
    آرد گندم ساییده شده ¼ پیمانه
    فلفل قرمز تند 1 ½ قاشق چایخوری
    پودر سیر ½ قاشق چایخوری
    پودرخردل ½ قشق چایخوری
    نمک ¼ قاشق چایخوری
    فلفل تازه پودر شده 1/8 قاشق چایخوری
    روغن زیتون 1 ½ ق چ
    سفیده تخم مرغ 4 عدد
    تکه مرغ های باریک و نازک 450 گرم




    طرز تهیه :

    فر را از قبل گرم میکنیم.
    بادام خرد شده , آرد , پودر سیر , پودرخردل , نمک و فلفل در غذا ساز قرار میدهیم تا حدود یک دقیقه با هم مخلوط شود. سپس روغن زیتون را به این مخلوط اضافه کرده تا خوب با هم ترکیب شود. مخلوط را به ظرفی مسطح انتقال دهید.
    سفیده های تخم مرغ را در ظرفی مسطح چند دقیقه تند به هم بزنید . مرغ های تکه شده را با سفیده ی تخم مرغ آغشته کرده سپس مرغها را به مخلوط آرد و بادام اضافه میکنیم بطوریکه تمام سطح مرغها را بپوشاند .
    مرغها را در سینی فر که با روغن کانولا چرب شده و قبل گرم شده قرار میدهیم.
    ( با درجه حرارت 457 فارنهایت )
    برای پخت کامل 20 تا 25 دقیقه زمان لازم است تا تکه های مرغ ترد , مغز پخت و بطور کامل طلایی شود. [/center:2fc60748d9]
  12. #11
    s0n1y4
    کوچولو در حال فعال شدن

    تاریخ عضویت
    June 2009
    محل سکونت
    zire asemone khoda
    نوشته ها
    149
    0
    6

    پیش فرض

    گاتای شکلات
    مواد لازم :
    تخم مرغ
    5 عدد

    پودر قند
    175 گرم

    آب جوش
    2 قاشق بزرگ

    خامه
    300 میلی لیتر

    پودر قند
    1 قاشق سوپخوری

    پودر قند الک شده
    به مقدار لازم

    دمای فر
    180 درجه فارنهاید
    زرده و سفیده تخم مرغ ها را به دقت جدا می کنیم وارد شدن زرده تخم مرغ در سفیده مانع کف کردن سفیده شده و در کیفیت شیرینی شما اثر می گذارد. زرده ها و پودر قند را مخلوط کرده با همزن برقی خوب می زنیم تا رنگ آن روشن شده و کرم لطیفی

    به دست آید.
    شکلات ذوب شده را افزوده با همزن برقی کمی دیگر هم می زنیم سپس آب را اضافه می کنیم.
    سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفت و سفید شوند و اگر ظرف را برگردانیم نریزد آن را به آرامی به مخلوط زرده تخم
    مرغ و پودر قند اضافه می کنیم و مایه گاتارا در دو قالب گرد به قطر 20 سانتی متر که آنها را قبلا چرب کرده و کف آنها را با کاغذ
    روغنی پوشانده ایم می ریزیم و به مدت 15 دقیقه الی 20 دقیقه در فر می پزیمو فررا باید از یک ربع قبل روشن کنیم تا کاملا داغ
    باشد پس از حدود 20 دقیقه شیرینی ها را از فر خارج کرده و می گذاریم در قالب سرد شوند.
    خامه را در ظرفی ریخته آن را در درون ظرف بزرگتری مختوی یخ قرار می دهیم و با همزن برقی می زنیم وقتی کمی فرم گرفت
    پودر قند را اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا فرم بگیرد. از هم زدن بیش از اندازه خامه بپرهیزید زیرا تبدیل به کره خواهد شد.
    گاتاها را از قالب خارج کنید . خامه را بر روی یکی از آنها ریخته دیگری را بر روی لایه خامه قرار دهیدسپس کمی پودر قند نرم را بر
    روی آن الک کنید

    چقدرسخت است،خندان نگه داشتن لب ها در زمان گریستن قلب ها !!!
  13. #12
    s0n1y4
    کوچولو در حال فعال شدن

    تاریخ عضویت
    June 2009
    محل سکونت
    zire asemone khoda
    نوشته ها
    149
    0
    6

    پیش فرض

    [center:5e8423693a]كيك دو رنگ[/center:5e8423693a]


    مواد لازم: تخم مرغ چهار عدد روغن مايع يك پيمانه آرد سفيد يك و يك چهارم پيمانه ليوان پكينگ پودر يك قاشق چايخوري وانيل يك قاشق چايخوري پودر قند يك ليوان كاكائو يك قاشق مرباخوري

    طرز تهيه: تخم مرغها و پودر قند را با همزن برقي زده تا كرم رنگ شود. سپس روغن را اضافه كرده و بدون همزن برقي با مفتول دستي مي زنيم. آرد،

    پكينگ پودر و وانيل را اضافه ، مخلوط نموده، دو سوم از مواد را داخل قالبي كه چرب شده و آرد نيزپاشيده شده،مي ريزيم. يك سوم باقي مواد را با كاكائو

    مخلوط كرده و به طور مستقيم (خط راست) روي مواد داخل قالب مي ريزيم. قالب كيك را در طبقه وسط فر با حرارت متوسط به مدت چهل دقيقه قرار مي

    دهيم. ظاهر اين كيك شبيه رولتي است كه وسط آن نقطه قهوه اي رنگي ديده مي شود.

    نكات مورد توجه:
    1) فر را قبل از قرار دادن كيك در آن داغ داغ شود.
    2) بايستي حرارت فر در ابتدا بالا باشد.
    3) كيك را در يك جهت بهم بزنيد در ضمن از زياد هم زدن آن خودداري كنيد.
    4) ميزان كيك كاكائو زده را زياد نكنيد زيرا كاكائو سنگين شكل رولتي وسط قهوه اي را به ما نمي دهد.
    چقدرسخت است،خندان نگه داشتن لب ها در زمان گریستن قلب ها !!!
  14. #13
    maryam_sorena
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    August 2009
    محل سکونت
    زير گنبد كبود
    نوشته ها
    5,465
    4,643
    4,726

    پیش فرض

    [center:8edc5abdb1]تارت شاه توت[/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1][/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1][/center:8edc5abdb1][JUSTIFY][/JUSTIFY][center:8edc5abdb1]مواد لازم [/center:8edc5abdb1]
    [center:8edc5abdb1]
    – آرد 100 گرم [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– شکر 100 گرم [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– کره 100 گرم [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– تخم مرغ 2 عدد [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– وانیل 4/1 قاشق چایخوری [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– نمک 8/1 قاشق چایخوری [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– خمیر مایه فوری 1 قاشق چایخوری [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– آب جوش 2 قاشق سوپخوری [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– شاه توت 300 گرم [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– خامه فرم گرفته 150 گرم [/center:8edc5abdb1]
    [center:8edc5abdb1]
    مواد لازم سس : [/center:8edc5abdb1]
    [center:8edc5abdb1]– آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– شکر 2 قاشق سوپخوری [/center:8edc5abdb1][center:8edc5abdb1]– آب یا آب میوه یا کمپوت 1 پیمانه [/center:8edc5abdb1]
    [JUSTIFY]
    طرز تهیه
    برای تهیه این تارت احتیاج به قالب مخصوص تارت داریم که کف آن برجسته باشد و قطر آن 28 سانتی متر باشد . قالب را کاملا چرب کنید و کمی آرد به آن بپاشید و آن را تکان داده تا آردهای اضافی خارج شود سپس آن را کنار بگذارید .
    آرد ، نمک و وانیل را با هم مخلوط کرده ، کره و شکر را با هم زن بزنید ( 2 دقیقه ) تا نرم و لطیف شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هر بار 30 ثانیه بزنید . خمیر مایه را با آب جوش مخلوط کرده و به مایه اضافه کنید و در آخر آرد را کم کم اضافه کرده و در این مرحله با قاشق مخصوص ( لیسک ) مواد را با هم مخلوط کرده و بعد مایه آماده شده را داخل قالب که قبلا آماده کرده بودید بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد که از قبل گرم کرده بودید به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید ، بلافاصله از فر که خارج کردید قالب را روی توری برگردانید و اجازه دهید نان تارت خنک شود بعد از خنک شدن کف تارت را می توانید هم از خامه فرم گرفته استفاده کنید و یا از هر نوع کرم دلخواه و روی آن هم می توانید هم شاه توت و یا هر نوع میوه دیگر بریزید و بعد سس مخصوص را روی آن بدهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سس کاملا خودش را بگیرد .
    [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]تهیه سس : همه مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید سپس اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا کمی خنک شود بعد روی میوه ها بریزید .[/JUSTIFY]
    آرایه هــآی ادبی همیشه هــم زیـبــآ نیستنـد
    مثلا پــارادوکس زیبا نیستـــ
    وقتــی قــدی بلنــد در قبـــری کوچکـــ باشــد ..
  15. #14
    s0n1y4
    کوچولو در حال فعال شدن

    تاریخ عضویت
    June 2009
    محل سکونت
    zire asemone khoda
    نوشته ها
    149
    0
    6

    پیش فرض

    [center:dd7e3e00c2]ماد کیک [/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2]
    مواد لازم:[/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2]کره 250 گرم[/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2] [/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2]شکر 200 گرم [/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2] [/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2]شکلات سیاه 150 گرم[/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2][/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2]شیر 250 میلی لیتر (1پیمانه) [/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2] [/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2]آرد 300 گرم بیکینگ پودر 1و2/1 ق چ[/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2][/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2]نمک 4/1 ق چ [/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2] [/center:dd7e3e00c2]
    [center:dd7e3e00c2]تخم مرغ زده شده 2 عدد [/center:dd7e3e00c2]


    [center:dd7e3e00c2]وانیل مایع 1 ق چ [/center:dd7e3e00c2]


    کره ، شکر، شکلات و شیر را داخل ظرفی مناسب بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا صاف و یکدست شود ولی نجوشد . در ظرفی جداگانه

    آرد، بیکینگ پودر و نمک را الک کنید و به همراه تخم مرغ و وانیل به مایه قبلی اضافه و مخلوط کنید مایه را در قالبی به قطر 23 سانتیمتر که کف آنرا با

    کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 325 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت بپزید پس از اینکه قالب را از فر

    خارج کردید 10 دقیقه کیک را درقالب نگهدارید و بعد از قالب خارج نموده و روی پنجره سیمی خنک نمائید. این کیک به مدت 3 روز قابل نگهداری است
    چقدرسخت است،خندان نگه داشتن لب ها در زمان گریستن قلب ها !!!
  16. #15
    sara_star
    مدير و ناظم بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    December 2007
    نوشته ها
    5,978
    0
    147
صفحه 1 از 104 123456112151101 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 15 از 1550

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •