ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 5 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 15 از 73
  1. #1
    sharareh
    مدیر بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    July 2010
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    29,917
    7,131
    16,821

    New22 داروخانه داروهای گیاهی

    در این مبحث با خواص داروهای گیاهی که از نظر علمی هم به اثبات رسیده اند اشنا میشویم
    ناشنوا باش وقتی همه از محال بـودن آرزوهایت سخن می گویند...
  2. #2
    sharareh
    مدیر بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    July 2010
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    29,917
    7,131
    16,821

    پیش فرض

    ضد سرطان ها
    ردچوبه، گیاه جینکو، صبرزرد و غیره جزو گیاهانی هستند که با سرطان مقابله می*کنند. شاید ندانید که از این گیاهان در داروهای شیمی درمانی و داروهای قدیمی استفاده می*شود. این گیاهان مفید از عود بیماری نیز پیشگیری می*کند.
    زردچوبه سلول*های سرطانی را از بین می*برد

    پودر زردچوبه رشد و تکثیر سلول*های سرطانی را محدود می*کند. Curcuma رنگدانه*ی زرد رنگ زردچوبه است که آنتی*اکسیدان و ضدالتهاب محسوب می*شود و از تکثیر سلول*های سرطانی پیشگیری می*کند. برای همین این آنتی اکسیدان پتانسیل بسیار قوی برای مقابله با سرطان دارد. این ماده مانع تشکیل رگ*های خونی جدید می*شود که تومورها را تغذیه می*کنند و به این ترتیب تومورها را نابود می*کند.
    البته دقیقاً به همین دلیل نیز می*تواند مزاحم عملکرد داروهای ضدسرطانی باشد، به همین دلیل از زردچوبه در طول شیمی*درمانی استفاده نمی*شود. زردچوبه قدرت این را دارد که با انواع سرطان*ها مقابله کند.

    روش مصرف:
    می*توانید از کپسول*های تهیه شده از Curcuma استفاده کنید و یا اینکه زردچوبه را 3 تا 4 مرتبه در هفته به غذاهای خود اضافه کنید.
    توجه داشته باشید
    در ایام شیمی*درمانی از این ادویه استفاده نکنید. مصرف زیاد زردچوبه برای زنان باردار نیز توصیه نمی*شود.


    جین*سینگ قرمز رشد سرطان را محدود می*کند


    جین*سینگ قرمز با خستگی و کسالت ناشی از داروهای ضدسرطان مقابله می*کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می*کند.
    به علاوه این گیاه کُره*ای سرشار از ترکیبی به نام ژرمانیوم germanium است که باعث اکسیژن رسانی به سلول*ها می*شود و به همین دلیل به سلول*های سرطانی که معمولاً در خلأ هوا و اکسیژن زیست می*کنند آسیب می*رساند.
    گیاه جین*سینگ
    قرمز با تمام سرطان*ها و به ویژه با سرطان سینه مقابله می*کند.

    روش استفاده:
    به منظور پیشگیری یا برای کمک به درمان*های ضدسرطانی، 3 تا 6 کپسول عصاره*ی ریشه*ی گیاه جین*سینگ را به مدت 3 ماه مصرف کنید. اگر پزشکتان لازم ببیند می*توانید این مدت را تمدید کنید.
    مصرف این گیاه برای افراد باردار و شیرده و همچنین افرادی که از فشار خون بالا رنج می*برند توصیه نمی*شود. قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.


    گیاه صبر زرد با سرطان کبد مقابله می*کند


    گیاه صبرزرد از سرطان پیشگیری و با آن مقابله می*کند. نتایج یک پژوهش ژاپنی نشان می*دهد مصرف صبرزرد تعداد سلول*های سرطانی را در ناحیه*ی کبد کاهش می*دهد.
    این گیاه باعث پاک*سازی بدن شده و نتایج خوبی در پیشگیری از سرطان دارد.
    گیاه صبرزرد
    با سرطان کبد و همچنین انواع دیگر سرطان مثل سرطان پروستات، ریه، کولون و معده مقابله می*کند.

    روش مصرف:
    برای پیشگیری و درمان این سرطان*ها 60 میلی گرم آب خالص صبرزرد را با 500 میلی گرم عسل مخلوط کنید. روزانه 3 مرتبه، پانزده دقیقه قبل از غذا یک قاشق غذاخوری از این شربت را میل کنید.
    هر ماه ده روز این کار را تکرار کنید؛ و اگر لازم بود چند ماه دیگر نیز ادامه دهید.
    مصرف این گیاه برای زنان باردار، شیرده و همچنین برای کودکان توصیه نمی*شود. قبل از مصرف با پزشکتان مشورت کنید.


    جینکوبیلوبا از پیشرفت تومورها پیشگیری می*کند


    جینکو حاوی ترکیباتی است که آنتی اکسیدان قوی محسوب می*شوند که خواص ضدسرطانی دارند.
    این گیاه نیز همانند زردچوبه با ممانعت از تشکیل رگ*های خونی، تومورها را از بین می*برد.
    جینکو
    با انواع سرطان*ها به ویژه با سرطان سینه مقابله می*کند.

    روش مصرف:
    برای پیشگیری یا بعد از شیمی*درمانی روزانه دو تا سه کپسول از عصاره*ی برگ*های جینکو را به مدت سه الی شش ماه استفاده کنید.
    مصرف این گیاه برای زنان باردار، کودکان، افراد هموفیلی و افرادی که قصد انجام عمل جراحی دارند توصیه نمی*شود.
    توجه داشته باشید که گیاهان داروهای بی*خطری نیستند و لازم است که قبل از مصرف به پزشک مراجعه کنید.



    چای سبز با سرطان ریه مقابله می*کند


    بر اساس نتایج یک پژوهش تایلندی چای سبز خواص ضدسرطانی دارد. نتایج این پژوهش نشان داده است افرادی که چای سبز مصرف نمی*کنند پنج برابر بیشتر افرادی که روزانه حداقل یک فنجان چای می*نوشند در معرض سرطان ریه قرار می*گیرند.
    چای سبز حاوی پولیفنول است که آنتی اکسیدان*های بسیار قوی محسوب می*شود. این چای ضدالتهاب است و برای همین می*تواند از ابتلا به برخی از سرطان*ها پیشگیری می*کند. چای سبز با سرطان ریه و همچنین با سرطان*هایی مثل سرطان روده، پروستات، پوست و سینه نیز مقابله می*کند.

    روش مصرف:
    روزانه دو تا سه فنجان چای سبز خاصیت پیشگیرانه*ای در مقابل سرطان*ها و به ویژه سرطان ریه دارد.
    مصرف چای سبز برای افرادی که از کم خونی یا زخم معده رنج می*برد توصیه نمی*شود.


    گیاه اسپیرولینا تعداد تومورهای سرطانی را کاهش می*دهد


    اسپیرولینا یک جلبک سبز آبی میکروسکوپی است که تومورهای سرطانی را از بین می*برند و با برخی از سرطان*ها مقابله و سیستم ایمنی بدن را تحریک می*کند.
    نتایج برخی از پژوهش*ها نشان داده است این گیاه توانسته است در مورد سرطان پوست موثر عمل کند و تومورها را از بین ببرد.
    گیاه اسپیرولینا خواص آنتی اکسیدانی دارد که با رادیکال*های آزاد مقابله و سلول*های مقابله کننده با سرطان را تقویت می*کند.
    این گیاه با انواع سرطان پوست، تیروئید، پانکراس و ریه مقابله می*کند.

    روش مصرف:
    قبل از غذا یک عدد کپسول تهیه شده از عصاره*ی گیاه اسپیرولینا را به مدت یک ماه مصرف کنید. توصیه می*کنیم اگر قرص خاصی می*خورید قبل از مصرف این کپسول*ها با پزشک مشورت کنید.
    ناشنوا باش وقتی همه از محال بـودن آرزوهایت سخن می گویند...
  3. #3
    sharareh
    مدیر بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    July 2010
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    29,917
    7,131
    16,821

    پیش فرض

    تاسیم تقریباً در تمام فرآیندهای متابولیسمی گیاه نقش دارد. پتاسیم به صورت یون با صرف انرژی از خاك جذب شده، وظایف برقراری پتانسیل اسمزی، فعال كردن آنزیمها (بعنوان كوآنزیـم)، تثبیـــت PH، سنتـز پروتئیـن، حركات روزنـه ای Stomatal Movement، انبساط سلولی، فتوسنتـز، و تعادل آنیونی و000 را درگیاه به عهـده دارد. قسمت اعظم پتاسیم موجود در گیاه بصورت تركیبات معدنــی در سیتوپلاسم واكوئل مشاهده گردیده، و برعكس فسفـر و ازت در تركیبات سلولــی شركت ندارد و عمده نقش آن در فعل و انفعالات گیاهی است. بین تولید نشاستـه و قنـد و مقدار پتاسیم رابطة مثبتـی وجود دارد. پتاسیـم فعالیـت دیاستـازی و قنـدسازی را در گیـاه افزایش داده و بدیـن ترتیـب از عمل یـخ زدن در داخل سلول های گیاهـی تا حدود زیادی می كاهـد، و به همیـن دلیـل است كه می گوینـد: پتاسیم مقاومـــت گیاهان را به سرما افزایش می دهد. ثابــت شـده است كه وقتی مقـدار پتاسیــم در سلول های درخت كاج 3/0% باشـد فقط 4 روز در مقابل خشكی مقاومت می كند در حالیكه اگر مقدار آن به 3/1% برسد، مقاومت درخت تا 7 روز افزایش می یابد، بنابراین پتاسیم در افزایش مقاومت گیاه در مقابل خشكی هم موثر است. پتاسیم متابولیسم ازت را در گیـاه مسـاعـد می كند. این عنصر برای گیاهان روغنی لازم بوده و مقدار و فعالیت تولیـد مواد روغنی را در سلولهای گیاهی افزایش می دهد. اكثر گیاهان در موقع رشد و نمو به پتاسیم زیادی احتیاج دارند و این نیاز در درختان میوه تمام مدت فعالیــت را شامـل می شود. پتاسیـم در درختان میـوه در عمــــل فتوسنتــز، تشكیـل هیدرات كربن، تشكیل پروتئین، و كنترل و جلوگیری از تبخیر و تعرق نقش مهمـی ایفا می نماید. یون پتاسیم با تجمع در روزنه ها باعث منفی تر شدن فشار اسمـزی و جذب آب می گردد كه در نهایت به باز شدن روزنه و وقوع عمل تبادلات فتوسنتزی می انجامد.
    پتاسیم در گیاه متحرك بوده و به خاطــر تامین نیاز گیاه به كاتـیون تك ظرفیتــی در چندیـن واكنش آنزیمی شركت می كند. پتاسیم به عنوان فعال كنندة تعدادی از آنزیم های گیاهی عمل می نماید. ایوانز و سرجـــر(1996) لیستی از 46 آنزیم شناخته شده را كه پتاسیم به عنوان فعال كنندة آنها نقش دارد، تهیــه نموده انــد. این آنزیــم ها در واكنش های متابولیسمـی مربوط به كربوهیـدارت ها، اسیـدهای نوكلوئیك، نوكلئوتیدها، اسیدهای آمینه و سنتز پروتئیــن و اسیــد فولیـك به عنـوان كاتالیــزور عمل می نماید.
    جذب یـون پتاسیم به داخل سیتوپلاسـم یا واكوئل سلول های ریشه با جذب فعال صورت می گیرد و احتیاج به انرژی دارد(انرژی خواه است). دیواره ای كه پتاسیــم از آن عبور می كند غشا پلاسمایـــی است، كه سیتوپلاسم را احاطه كرده است. پتاسیم فراوانترین كاتیون موجود در سیتوپلاسم است. پتاسیم ماده ای مهم در انبساط سلولـــی بوده و رشد سریع درخــت در شرایط كمبود پتاسیم دچار اشكال می شود. انبساط سلولی شامل تشكیل یك واكوئــل بزرگ مركزی است كه بالاخـص درمیـوه می تواند بیش از 90% حجم سلول را اشغال نماید. این مطلب كه انبساط سلولی درنتیجة تراكم پتاسیم در سلولها و واكوئلها بوجود می آید، اثبات شده است (پتاسیم برای بزرگ شــدن اندازة میــوه امری ضروری می باشد). پتاسیم درمحدودة 7/0 - 1% وزن خشك برگ، باعث افزایش وزن و اندازة میــوه می شود، و وقتی غلظت پتاسیــم قبـل از تیمار بیش از 1% باشد، هیــچ اثری ملاحظه نخواهد شد.
    در برخی از گیاهان پتاسیم به همراه قندهای احیا كننده می توانند به صورت مكمـل هم، فشار اسمزی لازم برای انبساط سلولی را فراهم بنماید. چگونگی عملكرد پتاسیــم و سوربیتــول به عنوان دو مادة فعال در فشاراسمزی و بزرگ شدن میوه ها، هنوز روشن نشده است. پتاسیم علاوه بر نقشـی كه در آوندهای چوبی وآبكش دارد، در حفظ تعادل یون های غیـرمتحرك سیتوپلاسم و آنیون های متحرك واكوئل نقش مهمی را ایفا می كند.
    تجمـع اسیدهای آلی اغلب حاصل انتقال پتاسیم به داخل سیتوپلاســم است، بدون اینكـه آنیونها را با خود به همراه ببرد. برای ایجاد حالت موازنـه در پتاسیم نامتعادل، نیاز به سنتـزهای ضریـب تركیبـی برای مولكول های اسیدهای آلی است. در هلو كوددهی پتاسیمی باعث افزایش میزان اسید موجود در تیتراسیون میوه می گردد. اسیــد تولیــدی در درختان میوه اغلــب مالات است كه می تواند مجدداً به ریشه منتقل شده و یا در بافت متراكم گردد.
    پتاسیم نقش مهمی را در فعال كردن آنزیمهای احیا كنندة گازكربنیك ایفاء می نماید. بطور خلاصه دراعمال زیستی چندی به شرح زیر دخالت دارد:
    - در متابولیسم ازت و سنتز پروتئینها نقش دارد
    - آنزیمهای مختلف(بیش از 60 نوع آنزیم را فعال می كند) را فعال می كند
    - كار روزنه ها و روابط آبی گیاه را تنظیم می كند
    - در سوخت و ساز كربوهیدرات ها و عمل فتوسنتز نقش دارد
    - فعالیت های عناصر كانی اساسی و گوناگون را تنظیم و كنترل می كند
    - خنثی سازی اسیدهای آلی(از نظر فیزیولوژیكی دارای اهمیت فراوانی است) را برعهده دارد
    - تسریع رشد در سلولهای مریستیمی را باعث می شود
    - باعث افزایش مقاومت گیاهان در برابر كم آبی، سرمازدگی، آفات و بیماری ها می گردد
    - تاثیر شدت نور را متعادل كرده، غلظت كلروفیل و عمل كربن گیری را افزایش می دهد
    - طول عمر گل های شاخه بریده و خاصیت انباری محصولات را افزایش می دهد
    - بازدهی(راندمان) آب آبیاری و كودهای ازته را افزایش می دهد
    - فعالیـــت ریزوبیـــوم های تثبیـــت كننـدة ازت را افزایش داده، مانع تجمع نیتــرات در سبزی ها و صیفی جات می گردد
    - برروی Source و Sink ، و فرآیند انتقال مواد از منبع به مخزن دخالت دارد
    - پتاسیم باعث افزایش سطح برگ، و افزایش بازده فتوسنتز می شود، همچنین شدت فتوسنتز را هم بالا می برد
    - تحمل گیاه را به شوری افزایش داده، تنش رطوبتــی را كاهش و تنش های اقلیمــی را به حداقــل ممكن می رساند
    - كارایـــی تعرق گیاه درشرایط تنش آبی را به دلیل افزایش تعداد و قطر دسته های آوندی افزایش می دهد
    - پتاسیم استقامت بافتهای مختلف گیاهان را افزایش می دهد
    میزان پتاسیـــم موجـود در بافت های گیاهی از گیاهی به گیاه دیگر متفاوت بوده، حتی بین ارقام نیز تفاوت هایی دیده می شود. شرایط محیطی هم در تعیین حد بحرانــی پتاسیم تاثیر دارند. معمولاً یون پتاسیم به اندازة 1/0 مقدار یون كلسیم در خاك، بصورت قابل جذب وجود دارد. اما مقدار آن در گیاه 10 برابر كلسیـــم است. در گیاه، ازت بصورت پروتئیــــن تكامـــل می یابد. پروتئیـن ها از تركیبات ضــروری آنزیمها می باشند و در اصــل آنزیمها انواعـی از پروتئیــن بوده، بیشتـر پروتئین گیاهان جوان بصورت آنزیم می باشند.
    پتاسیم بیشتـــر آنزیم هایی را فعال می كند كه باعث تجمع تركیبات مولكول بزرگ، مانند نشاستــه و پروتئین می شوند. موادی كه در برگ ساخته می شود باید به نقاط زاینــده و ذخیــره ای گیاه انتقال داده شود. هرچه میزان پتاسیم گیاه به مقدار بهینه یا اپتیمـــم نزدیك تر باشد انتقــال این مواد نیـــز سریعتر خواهد شد. در گوجه فرنگـــی با افزایش میزان پتاسیم انتقال مواد از برگ به میـوه ها بیشتر می گردد. مصرف پتاسیم كافی در گیاهان باعث پاییـــن آمدن مصرف آب برای تولیـد هر واحد مادة خشك گیاهی می شود. در ضمن وقتی گیاه در معرض كم آبـــی باشد شــدت كربن گیری در گیاهان مبتـلا به كمبـود پتاسیـم به صفـر نزدیك می شود، در حالـــی كه در گیاهان با پتاسیم كافی همچنان عمل فتوسنتـــز ادامه می یابـــد. بنابر آنچه كه گفتـه شد، پتاسیم باعث افزایش راندمان آب می گردد؛ پتاسیم در افزایش راندمان آب اثرات مستقیم و غیر مستقیمی دارد، از اثرات مستقیــم آن می توان به افزایش جذب آب، كاهـش تعرق، و سایر مكانیسم ها اشاره كرد. مثلاً مكانیسمـــی در گیاهان مناطــق خشك وجود دارد بنام مكانیسم تنظیم اسمزی Osmotic adjastment كه اینگونـــه گیاهان با جـذب زیاد املاح و یون ها، وتجمع آنها در برگ ها باعث منفی تر شدن پتانسیل آب در درون گیاه می شوند و این امر به جذب آب كمك می كند. اثر غیر مستقیم مصرف پتاسیم بدین صورت است كه با مصرف پتاسیم عملكـــرد تولید افزایش می یابـــــد و در نتیجه واحـدهای آب لازم برای تولید محصول كمتر می شود، این مسئله در كشوری مانند ایران حائز اهمیت است.
    پتاسیم باعـث افزایش مقـاومت گیاه نسبت به آفـات و بیماری هـا می گردد؛ بدیـن صورت كــــه ایـن عنصر باعث كلفتی كوتیكول برگ گردیده، در خنثی كردن نیتروژن اثــــر دارد، در بعضـی از گیاهان پتاسیم تركیباتی را تولیــد می كند كه برای عامـل بیماریزا سمی است، مثلاً در سیب زمینی كه گیاهی پتاس دوســ-ت است، مصرف پتاس تولیـــد اسیدآمینه ای بنام آرژنیـن را افزایش می دهد و آرژنین برروی قارچ فیتوفتـرا كه باعث مرگ و میر بوته های سیب زمینی می گردد اثر سمی دارد. پتاسیم در گیاهان مختلف با افزایش غلظت شیرة سلولی، كاهش نقطة انجماد، و كاهش آب آزاد سلول (آب اكثراً با دیوارة سلولی پیوند می یابد) از سرمازدگی گیاه جلوگیری می كند.
    منبع
    ناشنوا باش وقتی همه از محال بـودن آرزوهایت سخن می گویند...
  4. #4
    berahma_a
    كوچولو رسمي
    کوچولو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    زمین
    نوشته ها
    4,003
    1,701
    2,507

    پیش فرض

    7 خاصیت گیاه جینسینگ

    جینسینگ برای حافظه و قوای جنسی خوب است، درمانی برای پوست*های خشک محسوب می*شود و خستگی را از بین می*برد. این*ها بخشی از خواص باورنکردنی این گیاه شگفت انگیز است. برای آشنایی بیشتر با آن مطالعه*ی این مطلب را از دست ندهید.


    جینسینگ: گیاهی برای تقویت حافظه و تمرکز

    حواس پرتی، کاهش تمرکز و فراموشی از جمله مشکلاتی است که برای همه پیش می آید.
    گیاه جینسینگ سلامت مغز را بالا می برد.
    این گیاه روی فعالیت سلول های مغزی تأثیر می گذارد و حافظه را تقویت می کند.
    روش مصرف
    هر روز ناشتا و به مدت 45 روز یک عدد کپسول 300 میلی گرمی جنسینگ می*تواند قدرت درک را بالا ببرد و حافظه را تقویت کند.





    جینسینگ: تقویت قوای جنسی


    جینسینگ خواصی دارد که با تحلیل قوای جنسی مقابله می کند. حتی نتایج برخی از پژوهش ها نشان می دهند که این گیاه می تواند ناتوانی جنسی را نیز درمان کند. محققان کره ای پژوهشی روی 45 مردی که دچار مشکلات نعوظ بودند انجام دادند. نتایج این پژوهش که در سال 2002 در Journal of urology به چاپ رسید نشان می دهد که گیاه جینسینگ قدرت نعوظ مردها و لذت جنسی آن ها را بالا می برند.
    روش مصرف
    روزانه 1 گرم ریشه ی خشک جینسنگ در سوپ یا غذاهای دیگر. مدت زمان این دوره*ی درمانی نباید بیش از 3 ماه باشد.



    گیاه جینسینگ به بدن کمک می کند تا با اثرات استرس فیزیولوژیکی یا روحی

    مقابله کند. در واقع این گیاه می تواند باعث آرامش سیستم عصبی شود



    جینسینگ: درمانی برای پوست های خشک


    پوست های خشک بیشتر قربانی چین و چروک ، لک و پیری زودرس می شوند. به عقیده ی متخصصان طب گیاهی، جینسینگ تأثیر خوبی در رفع خشکی پوست دارد.
    روش مصرف
    هر روز 1 عدد کپسول حاوی 15 میلی گرم پودر عصاره ی خشک جینسینگ، 15 میلی گرم پودر عصاره ی خشک جینکو و 15 میلی گرم پودر عصاره ی خشک گیاه بومادران. مصرف این کپسول نباید بیش از 3 ماه طول بکشد.



    جینسینگ: درمانی برای خستگی


    از زمان های دور در طب سنتی برای مقابله با ضعف بدن وخستگی از گیاه جینسینگ استفاده کرده اند. این گیاه انرژی را بالا می برد و قدرت فیزیکی بدن را افزایش می دهد.
    روش مصرف
    روزانه دو عدد کپسول 25 تا 50 میلی گرم پودر عصاره ی خشک (صبح) و دو عدد کپسول (ظهر) با یک لیوان بزرگ آب مصرف شود.




    جینسینگ: تقویت سیستم ایمنی بدن


    جینسینگ باعث تقویت سیستم تقویتی بدن می شود. بر اساس نتایج یک پژوهش ایتالیایی این گیاه همچنین می تواند باعث افزایش تأثیر واکسن آنفلوانزا شود.
    روش مصرف
    برای تقویت سیستم دفاعی بدنتان 2 قاشق چای خوری ریشه ی خرد شده ی جینسینگ را در یک لیتر آب سرد بریزید و با شعله ی ملایم بجوشانید. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت 15 تا 30 دقیقه دم بکشد. جوشانده را از صافی رد کنید. صبح و ظهر بعد از غذا یک فنجان از این جوشانده میل کنید. این دوره ی درمانی را حداکثر 3 ماه ادامه دهید.




    جینسینگ: برای مقابله با ریزش موها


    جینسینگ با کمبودها و نتایج آن مقابله می کند. ریزش مو نتیجه ی کمبودهایی در بدن است. برای همین این گیاه با ریزش مو نیز مقابله می کند.
    روش مصرف
    یک قطره عصاره ی روغنی جینسینگ،1 قطره عصاره ی روغنی گیاه رازک، 1 قطره روغن سویا و 1 قطره روغن ذرت را به شامپویتان اضافه کرده و موهایتان را با آن شامپو بزنید. اجازه دهید این شامپو به مدت 15 دقیقه روی موهایتان بماند و سپس شستشو دهید. مدت زمان این دوره ی درمانی 3 ماه است.



    از زمان های دور در طب سنتی برای مقابله با ضعف بدن و خستگی از گیاه

    جینسینگ استفاده کرده*اند. این گیاه انرژی را بالا می برد و قدرت فیزیکی بدن
    را افزایش می دهد



    جینسینگ: آنتی استرس است


    گیاه جینسینگ به بدن کمک می کند تا با اثرات استرس فیزیولوژیکی یا روحی مقابله کند. در واقع این گیاه می تواند باعث آرامش سیستم عصبی شود.
    روش مصرف
    هر روز صبح دو کپسول 25 تا 50 میلی گرمی عصاره ی خشک جینسینگ و دو کپسول ظهر با یک لیوان بزرگ آب میل شود. این دوره ی درمانی نباید بیش از 3 ماه طول بکشد.




    موارد منع مصرف


    درست است که مردم می گویند داروهای گیاهی بی خطر هستند اما باید بدانید همین گیاهان دارویی اگر درست و به اندازه مصرف نشوند می توانند باعث آسیب هایی شوند.
    مصرف گیاه جینسینگ برای برخی مورد منع مصرف دارد مثل زنان باردار، شیرده.
    توجه داشته باشید اگر دچار چاقی مفرط، مشکلات حاد عصبی، بی خوابی، فشار خون بالا، سرطان هستید نباید از این گیاه استفاده کنید.
    مصرف جینسینگ برای کودکان و نوجوانان نیز توصیه نمی شود.
    يافته هايت را با باخته هايت مقايسه کن و بدان اگر خدا را
    يافته باشی...
    دیگر هرچه باخته ای مهم نيست !

  5. #5
    berahma_a
    كوچولو رسمي
    کوچولو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    زمین
    نوشته ها
    4,003
    1,701
    2,507

    پیش فرض

    تمشک وحشی(تمشک جنگلی)






    common bramble


    نام علمی:
    Rubus Fructicosus L


    تیره:
    گلسرخیان





    اشکال دارویی: ،میوه برگ جوانه ها و گاهی ریشه


    [FONT='times new roman', times, serif]خواص درمانی:[/FONT]قابض ضد اسهال، ادرار آور، تقویت نیروی جنسی، مقوی، آرام بخش، ضد خونریزی و...


    موارد استفاده: گلو درد، درد روده، حمله های تشنجی سخت، سیاه سرفه (ریشه)، اسهال، تقویت قلب، التیام زخم ها، بدبویی دهان و ... .

    مشخصات ظاهری:


    تمشک وحشی دارای بوته ایبزرگ و بالارونده است ساقه اش بلند و مایل به سرخ و گره دار است و خارهای محکم و منحنی شکلی دارد.
    برگ هایش متناوب و زبر است و از سه تا پنج برگچه بیضوی دندانه دار تشکیل می شود و دمبرگ خارداری دارد. برگ ها در بالا به رنگ سبز تیره و در زیر متمایل به سفید و کرک دارند. گل ها سفید یا صورتی و به صورت انتهایی گرد دارند. میوه ی سیاه براقش در واقع چندین شف است که کنار هم گرد آمده ا


    طریقه مصرف:


    شربت:


    آب میوه را بگیرید .به اندازه ی حجمش به آن شکر بیفزایید . را روی آتش بگذارید تا قوام بیاید .برای درمان آنژین و گلو درد روزی سه استکان بنوشید .هم چنین برای درمان اسهال کودکان نیز همین شربت توصیه شده است .


    جوشانده:


    50تا 60 گرم سر شاخه های گل دار آن را در یک لیتر آب بجوشانید .برای درمان التهابات روده و نیز اسهال روزی چهار تا پنج فنجان بنو


    استعمال خارجی:


    غرغره و شست و شوی دهان:


    با جوشاندن فوق به صورت غرغر رد و ترشح مخاط دهان و لثه ها را درمان کنید.


    موارد مصرف زیبایی:


    برای درمان پوست های چرب میتوان به طریق ذیل لوسیون قابضی فراهم آورد .20 تا 25 گرم برگ تمشک وحشی را به مدت 2 دقیقه بجوشانید . این جوشانده را صبح و شب به صصورت لوسیون روی پوشت صورت بمالید.




    يافته هايت را با باخته هايت مقايسه کن و بدان اگر خدا را
    يافته باشی...
    دیگر هرچه باخته ای مهم نيست !

  6. #6
    sharareh
    مدیر بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    July 2010
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    29,917
    7,131
    16,821

    پیش فرض

    قارچ ها داروهای خوبی هستن

    یک گیاه شناس دانشگاه پنسیلوانیا می گوید می توان قارچ ها را به عنوان کارخانجات بیولوژیک برای تولید داروهای مفید برای درمان بیماری های انسانی بکار برد.
    همواره توانایی قارچ ها برای تولید انبوه پروتئین های ارزشمند مطرح شده است.
    این ارگانیسم ها ابزار ایده الی برای ساخت ترکیبات دارویی بیولوژیک برای درمان طیف گسترده ای از بیماری های انسانی به شمار می روند.
    به گزارش ساینس دیلی محققان تکنیکی را برای تغییر ژنتیکی قارچ تکمه ای ابداع کرده اند.
    به گفته محققان می توان از قارچ ها به عنوان کارخانه های تولید پروتئین های درمانی مانند واکسن ها و آنتی بادی های مونوکلونال و هورمون هایی مانند انسولین یا آنزیم های تجاری استفاده کرد
    ناشنوا باش وقتی همه از محال بـودن آرزوهایت سخن می گویند...
  7. #7
    berahma_a
    كوچولو رسمي
    کوچولو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    زمین
    نوشته ها
    4,003
    1,701
    2,507

    پیش فرض

    یکی از خواص دارويي گلاب

    میدونید چرا توی مراسم عزا گلاب زیاد استفاده میشه؟ چرا گلاب می*ریزند روی لباس و بدن عزادارها؟ چرا توی مراسم عروسی این گلاب استفاده نمیشه؟

    چرا وقتی شاد هستیم کسی دست به گلاب نمیزنه؟به خاطر اینکه گلاب غم زدا است. ترشح ئیدروفین و اندروفین را در مغز متعادل میکنه و احساس آرامش و آسودگی به آدم میده.



    شب اگه فکرای بد توی کله*ات میاد، اگه هی اینور و اونور میشی نمیتونی بخوابی کافیه یک پارچه سفید برداری و روش گلاب بریزی و بگذاری زیر سرت، تا صبح مثل یک دسته گل میتونی بخوابی.



    نسخه دوم هم پیشنهاد میکنم یک لیوان بردارید و یک چهارم آن را عسل بریزید و دو سوم آب جوش و کمی گلاب. قبل از خواب این شربت را صرف کنید ببینید چه حالی میده واسه خواب.




    يافته هايت را با باخته هايت مقايسه کن و بدان اگر خدا را
    يافته باشی...
    دیگر هرچه باخته ای مهم نيست !

  8. #8
    berahma_a
    كوچولو رسمي
    کوچولو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    زمین
    نوشته ها
    4,003
    1,701
    2,507

    پیش فرض

    گریپ فروت (( گیاه شناسی))





    Grapefruit
    نام علمیCitrus paradisi
    کلیات گیاه شناسی

    دلیل اینکه این میوه را گریپ فروت می نامند یان است که میوه آن مانند انگور بصورت جمعی تا دوازده تا بر روی شاخه می روید . این میوه که یکی از مرکبات می باشد بیشتر از 4000 سال پیش در هنئ و مالزی کاشته می شده است ولی تا قرن شانزدهم میلادی در دیگر کشورها ناشناخته مانده بود تا اینکه اسپانیائیها آنرا به کشورهای دیگر بردند .

    جالب است که بدانید آمریکا 97% مصرف گریپ فروت دنیا را تامین می کند و تنها ایالت فلوریدا و تگزاس با هم 90% گریپ فروت آمریکا را تولید می کنند .

    درخت گریپ فروت به اندازه درخت پرتقال و ارتفاع آن تا 12 متر می رسد برگهای آن سبز و گل آن سفید است . میوه گریپ فروت درشت تر از پرتقال و پوست آن هنگامیکه رسیده باشد نازک و برنگ زرد روشن است . اگر در چیدن گریپ فروت تاخیر شود پوست آن کلفت شده و قسمت سفیدی زیر پوست ضخیم می شود و مقدری از آب خود را از دست می دهد . گریپ فروت رسیده برد و طعم آن ترش و شیرین و کمی تلخ می باشد . نوعی از گزیپ فروت که در شمال ایران می روید چون داخل آن قرمز رنگ است به آن توسرخ می گویند .

    گریپ فروت در حال حاضر در چین ، هند ، خاورمیانه و در ایران هم در شمال و هم جنوب پرورش داده می شود.

    گریپ فروت در تمام طول سال در بازار وجود دارد ولی فصل آن از ژانویه تا می می باشد .

    ترکیبات شیمیایی:
    گریپ فروت منبع غنی ویتامین C و B1 می باشد . پوست گریپ فروت دارای مقدر زیادی پکتین است مهمترین ترکیبات شیمیایی گریپ فروت ناری گین ، لیموئین ، سسکی ترپین ، آلدئید ، ژرانیول و کادینین می باشد .

    در صد گرم گریپ فروت مواد زیر موجود است

    انرژی 30 کالری

    آب 88 گرم

    پروتئین 0/3 گرم

    چربی 0/13 گرم

    کلسیم 11/5 میلی گرم

    فسفر 12 میلی گرم

    پتاسیم 130 میلی گرم

    آهن 0/2 میلی گرم

    ویتامین آ 1 واحد

    ویتامین ب 1 0/02 میلی گرم

    ویتامین ب 2 0/01 میلی گرم

    ویتامین ب 3 0/01 میلی گرم

    ویتامین ث 30 میلی گرم

    گریپ فروت یک میوه اسیدی است و بهتر است که آنرا همراه دیگر مرکبات مصرف کرد و هنگامیکه آنرا می برید زود آنرا مصرف کنید زیرا در اثر ماندن مواد موثر خوردا از دست داده و تلخ می شود .

    گریپ فروت از لیمو ترش کمتر اسیدی است بنابراین آنهائیکه نمی توانند از لیمو ترش استفاده کنند بهتر است که این میوه را بجای لیمو ترش مصرف کنند .

    خواص داروئی:


    1)گریپ فروت چون دارای کالری کمی است نوشابه بسیار خوبی برای آنهایی است که می خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند . گریپ فروت از پرتقال کمتر قند درد .

    2)گریپ فروت تمیز کننده بدن از مواد سمی است و این مواد را سریعا دفع می کند و دلیل آن این است که هنگامیکه از گریپ فروت استفاده می کنید بعلت دفع مواد زائد ممکن است اسهال تولید شود.

    3)گریپ فروت داروی خواب است . اگر می خواهید خواب خوش و سنگین داشته باشید یک گریپ فروت و یا آب آنرا گرفته قبل از رفتن به رختخواب آنرا بخورید .

    4)گریپ فروت ضد سرمخوردگی است و تب را پائین می آورد در هنگام سرمخوردگی و تب آب گریپ فروت بنوشید .

    5)گریپ فروت بدلیل ترش بودن ترشح اسید معده را بیشتر می کند پس باید آنرا قبل از غذا مصرف نمود تا اشتها را تحریک کرده و غذا را زودتر هضم نماید .

    6)آنهائیکه کلیه و مثانه و کیسه صفرایشان سنگ تولید می کند حتما باید گریپ فروت بخورند زیرا گریپ فروت از درست شدن سنگ جلوگیری می کند .

    7)مهمترین کاربرد گریپ فروت برای جلوگیری و درمان بیماری قلبی است و گریپ فروت شفابخش قلب است زیرا کلسترول را پائین آورده و رگها را از وجود چربیها و مواد رسوب کرده پاک می کند و پیشرفت تصلب شرائین را متوقف می سازد .

    تحقیقاتی که جدیدا روی بیماران مبتلا به کلسترول بالا انجام شده است نشان داده است که مصرف 2 عدد گریپ فروت در روز کلسترول خون را بطور متوسط 10% پائین می آورد و حتی مقدر HDL را که چربی مفید است بالا می برد . بنابراین کسانیکه مبتلا به عارضه کلسترل بالا هستند باید گریپ فروت را با پوست مصرف کنند زیرا پکتین و ویتامین P در قسمت سفیدی پوست گریپ فروت وجود دارد .

    8)خوردن دو عدد گریپ فروت در روز احتمال حمله قلبی را بنحو بارزی کاهش می دهد بنابراین کسانیکه در خانواده شان سابقه قلبی و بیماری قلبی وجود دارد حتما باید از گریپ فروت استفاده کنند .

    9)تحقیقاتی که در روی خوکها انجام گرفته نشان داده است که گریپ فروت در سلامتی شریانها اثر معجزه آسائی درد . دانشمندان به یک دسته از خوکها غذاهای چرب ولی همراه با پکتین گریپ فروت دادند و به دسته دیگر بدون پکتین گریپ فروت . دسته اول عمر بیشتر داشته و بعد از تشریح جسد آنها بهیچ وجه اثری از تصلب شرائین مخصوصا در شریانهای اکلیلی قلب و آئورت دیده نشد در حالیکه دسته دوم که فقط غذاهای چرب مصرف کرده بودند مبتلا به تصلب شرائین و کلسترل بالا شده بودند .

    دانشمندان ژاپنی چند سال پیش آزمایشهائی در مورد اثر گریپ فروت روی سرطان بر روی موشها انجام دادند . به موشهائی که مبتلا به سرطان بودند عصاره گریپ فروت تزریق کردند و با کمال تعجب مشاهده نمودند که رشد غده سرطانی در آنها متوقف شد و پس از چندی همه آنها بهبود یافتند . آنها نتیجه گرفتند که در گریپ فروت و مخصوصا در پوست آن ماده ضد سرطان وجود دارد .

    10)هسته گریپ فروت نیز خواص بسیاری درد زیرا میکرب کش ، ضد قارچ و ضد Yeast است البته عصاره هسته گریپ فروت بصورت قرص و کپسول در فروشگاههای گیاهان دارویی و یا برخی از داروخانه ها موجود است می توانید خریدری کرده و مصرف کنید و یا اینکه هسته های گریپ فروت را جمع آوری کرده و خشک کنید سپس در داخل آسیاب برقی ریخته و پودر کنید و هر روز مقدر یک قاشق چایخوری از آنرا با آب میل کنید یا اینکه همانطوریکه گفته شد همه گریپ فروت را با پوست سفید آن دو هسته آن در داخل مخلوط کن برقی ریخته و مصرف کنید.






    مضرات :
    گریپ فروت را نباید بهمراه تعدادی از داروها خورد زیرا اثر آنها را چند برابر می کند مثلا کسیکه داروی فشار خون مصرف می کند اگر آنرا با گریپ فروت بخورد اثر دارو زیادتر شده و شخص فشار خونش بشدت پائین می آید و خطرناک است.
    يافته هايت را با باخته هايت مقايسه کن و بدان اگر خدا را
    يافته باشی...
    دیگر هرچه باخته ای مهم نيست !

  9. #9
    berahma_a
    كوچولو رسمي
    کوچولو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    زمین
    نوشته ها
    4,003
    1,701
    2,507

    پیش فرض

    گياهان دارويی زردچوبه

    زردچوبه، ریشه گیاهی است با نام علمی*"Curcuma Longa" كه به نام "TurmericRoot" در جهان مشهور است.

    این گیاه، بومی*نواحی جنوبی آسیاست و به طور وسیع در تمام نقاط هند، نواحی جنوبی چین، تایوان، ژاپن، اندونزی و بعضی نواحی آفریقا كشت می*شود.


    بیشترین محصول زردچوبه دنیا از هندوستان تأمین می*شود. نام هندی آن به معنی زعفران هندی و نام چینی آن به معنی زنجفیل زرد است. این گیاه از خانواده زنجفیل"Zingiberaceae" است. زردچوبه از قدیم به عنوان هضم كننده غذا و صفراآور مصرف می* شده است.


    از زردچوبه داروهای زیادی به شكل خوراكی و موضعی تهیه می*شود كه محصولات موضعی مانند پماد، روغن*ها، كرم و لوسیون برای زخم*ها، اگزما و ورم به كار می*رود و اشكال خوراكی آن به صورت قرص، شربت و آمپول استفاده می*شود. زردچوبه از زمان قدیم به عنوان ضد ورم و ضد آرتریت مصرف می*شود.


    از اثرات مهم زردچوبه اثر صفراآوری و تحریك ترشح پانكراس آن را می*توان نام برد. تحقیقات بر روی اسانس زردچوبه نشان داده است كه دارای اثر صفراآور و حل و دفع سنگ مثانه می*باشد.


    كوركومین "Curcomin" مهم ترین ماده مؤثر زردچوبه، دارای خواص ضد سموم كبد، ضد ورم. ضد سرطان و ضد عفونت است.


    از اثرات دیگر كوركومین كه به تازگی تأیید شده است، خواص ضد موتاژن، ضد ایدز و ضد اكسیدان آن می*باشد.


    مصرف آن در زمان حاملگی باید متعادل باشد.


    كسانی كه مجرای كیسه صفرای آن*ها بسته و یا دارای اشكال است و یا این كه دارای سنگ*های صفراوی در كیسه صفرا هستند باید با احتیاط از زردچوبه استفاده كنند.


    مقدار مصرف عادی زردچوبه كه هر روز می*توان بدون عارضه جانبی از آن استفاده كرد "1.5" تا"3" گرم در روز است. گرچه قسمت اعظم زردچوبه در دنیا در تغذیه و به صورت پودر مصرف می*شود ولی اشكال مختلف دارویی آن نیز در داروخانه*های گیاهی بسیاری از كشورها موجود است



    يافته هايت را با باخته هايت مقايسه کن و بدان اگر خدا را
    يافته باشی...
    دیگر هرچه باخته ای مهم نيست !

  10. #10
    berahma_a
    كوچولو رسمي
    کوچولو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    زمین
    نوشته ها
    4,003
    1,701
    2,507

    پیش فرض

    کشمش و هفت ماده غذایی برای کاهش طبیعی فشار خون
    نتایج یک تحقیق نشان می دهد، کشمش علاوه بر خوش طعم کردن نان ها و کلوچه ها می تواند برای فشار خون نیز مفید باشد. محققان مرکز تحقیقات متابولیک لوئیزویل می گویند خوردن کشمش سه بار در روز می تواند فشار خون را در حد طبیعی نگاه دارد. به گفته این محققان، اگر یک انتخاب بین خوردن کشمش و دیگر تنقلات مانند شکلات ها دارید، حداقل برای پایین آوردن فشار خون، کشمش را انتخاب کنید.



    همچنین بر اساس تحقیقی موازی، مشخص شده کشمش و تنقلات تجاری مانند کلوچه ها که از کشمش، سبزیجات و میوه تولید نشده اند دارای مقدار یکسان کالری هستند. در این تحقیقات، مصرف تنقلات برای سه بار در روز به مدت ۱۲ هفته بررسی شده است.

    بر اساس سایر نتایج این تحقیقات، کسانی که کشمش خورده اند موفق به کاهش فشار خون سیستولیک (نقطه بالای فشار خون) و دیاستولیک (نقطه پایین فشار خون) خود شده اند. در حالیکه هیچ گونه پایین آمدن فشار خون در کسانی تنقلات را ترجیح داده اند دیده نشده است. البته علت تاثیرگذاری کشمش بر فشارخون انسان هنوز به طور کامل مشخص نشده است اما شاید مهمترین عامل، پتاسیم موجود در این ماده غذایی باشد. کشمش حاوی مقدار زیادی پتاسیم (که ظاهراً موثرترین دلیل کاهش فشار خون است)، آنتی اکسیدان، فیبر، پُلی فنول و اسید فنولیک می باشد.

    باید بدانید که کشمش تنها ماده ای نیست که به پایین آمدن فشار خون کمک می کند بلکه هفت ماده غذایی دیگر نیز وجود دارند که به طور طبیعی دارای این خاصیت هستند. در بخش دوم این مطلب که به زودی منتشر می شود با این مواد غذایی آشنا شوید.







    يافته هايت را با باخته هايت مقايسه کن و بدان اگر خدا را
    يافته باشی...
    دیگر هرچه باخته ای مهم نيست !

  11. #11
    fhmh
    کوچولو رسمی
    کوچولووو فعال
    تاریخ عضویت
    June 2010
    محل سکونت
    کویر
    نوشته ها
    1,048
    171
    1,255

    پیش فرض

    شیرین بیان باعث مهار باکتری مولد زخم معده می*شود


    شیرین بیان باعث مهار باکتری مولد زخم معده می*شود
    مهم*ترین کاربرد گیاه شیرین بیان در زخم*های معده است که باعث مهار باکتری مولد زخم معده می*شود و این امر در چند بیمار به اثبات رسیده است.
    دکتر نسرین حاجی سید جوادی، کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی گفت: این گیاه به عنوان یک داروی گیاهی مکمل موثر علیه عفونت*ها محسوب می*شود.
    به گفته وی شیرین بیان به عنوان گیاهی شناخته شده در دفع سموم، نرم کننده، مرهم، ضد بو، خلط آور، عرق آور، تب بر، ملین و مناسب برای ناراحتی*های قفسه سینه و محرک تولید استروژن در نظر گرفته می*شود.
    حاجی سید جوادی خاطر نشان کرد : دو عصاره از شیرین بیان به دست می*آید که زخم*ها را التیام یا بهبود می*بخشد و به عنوان گیاهی که مرهم طبیعی برای معده، گلو و سایر غشاهای مخاطی است.
    وی گفت : همچنین ماده موثر در شیرین بیان باعث فعالیت ضد تورم مفاصل و ضد التیام در بدن انسان می*شود.
    کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی اظهار داشت : شیرین بیان دارای اثر آنتی اکسیدانی قوی است که از بروز ضایعات تصلب شرایین ممانعت می*کند و اثرات ضد میکروبی قوی نیز دارد.
    حاجی سید جوادی افزود : از زمان*های قدیم از شیرین بیان برای درمان انواع سرفه در کودکان و بزرگسالان استفاده می*شود و در حال حاضر هم در شربت*های ضد سرفه ترکیبات شیرین بیان وجود دارد.
    به گفته وی از این گیاه به عنوان یک داروی مسکن در پوست و در درمان تورم مفاصل و روماتیسم می*توان استفاده کرد.
    حاجی سید جوادی افزود: این گیاه بر خلاف نامش ماده موثر تلخی دارد و می*توان جوشانده آن را با مقداری شیرین کننده مانند نبات یک*بار در روز استفاده کرد.

    با تمام زنانگی ام یک تنه آنهم
    مردانه
    قد علم کرده ام
    درنبرد با نبودن هایت.....


  12. #12
    f1370
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فعال همیشگی

    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    7,499
    3,553
    8,073

    پیش فرض


    کالاندولا، گياهي مفيد براي درمان التهاب پوستي



    گياه کالاندولا، بومي کشور مصر و خاورميانه است که در مناطق معتدل سراسر دنيا نيز ديده مي شود. اين گل به رنگ هاي زرد، قرمز و نارنجي است و از آن براي درمان بيماري هاي زيادي استفاده مي شود. در سايت «هلث نيوز» به بخشي از خواص آن اشاره شده است.

    * نتايج بررسي ها نشان مي دهد، مصرف کرم کالاندولا در دوران پرتودرماني سرطان سينه، التهاب پوست را کاهش مي دهد.

    * از اين گياه براي رفع ناراحتي معده، زخم معده، مشکل قاعدگي، عفونت چشم و التهاب استفاده مي شود.

    * خاصيت ضدعفوني کننده دارد و هنگامي که روي محل گزيدگي زنبور ماليده شود، درد و ورم را کاهش مي دهد.

    * از اين گل براي درمان کچلي، ناراحتي مثانه و کليه، وجود خون در ادرار و خون ريزي رحم استفاده مي شود.

    * استفاده از کرم آن در بهبود بواسير و جوش کودک موثر است.

    * اين کرم براي پوست هاي چرب و آکنه دار مفيد است.

    * گل هاي تازه اين گياه را که در آب ولرم خيس شده روزي يک بار به مدت ۱۰ دقيقه به طور مستقيم روي پوست قرار دهيد.

    * براي رفع قرمزي پوست، با دم کرده اين گل پوست را بشوييد.

    * لوسيون تهيه شده از آن براي درمان پيچ خوردگي پا مفيد است.

    * درد معده و يبوست را برطرف مي کند.

    * زخم بستر، خشکي لب، زخم پا، کبودي و واريس را درمان مي کند.

    * برگ هاي اين گل منبع ويتامين C و فلاوانوئيد است.

    * بهتر است زنان باردار و شيرده از اين گياه استفاده نکنند.
    انـــسان ، حــرفیست
    زده می شود،خـــوانده مـــی شود
    تــــــرانه می شـــود ، به یــــــاد می مــــانـــد …
    گاهـــی نــاله ای ست،تــــنها خــــاک خـــوب می فـــهمدش ….
  13. #13
    f1370
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فعال همیشگی

    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    7,499
    3,553
    8,073

    پیش فرض

    درمان سوء هاضمه با این 7 گیاه

    از جمله دلایل شایع سوء هاضمه عبارتند از پرخوری، تند خوردن، مصرف غذاهای چرب، مصرف زیاد کافئین، مصرف زیاد الکل، مصرف زیاد شکلات، عصبانیت و شوک عاطفی.
    تمامی این موارد منجر به سوء هاضمه و بروز علائمی نظیر آروغ زدن، سوزش و درد سر دل و نفخ و حالت تهوع می شود.
    از جمله گیاهان موثر برای درمان چنین علائمی عبارتند از:
    رازیانه
    خاصیت دارمانی این گیاه از زمان های قدیم مورد توجه بوده است . از برگ این گیاه می توان به عنوان چای استفاده کرد. این گیاه از ترکیبات اصلی داروهای مربوط به سوء هاضمه می باشد . در رستوران های هندی از دانه این گیاه استفاده می شود.
    بادرنجبویه
    این گیاه از خانواده نعنا می باشد و از زمان های قدیم برای درمان استرس، بی خوابی، کم اشتهایی و تسهیل در هضم استفاده می شده است.
    زردچوبه
    این گیاه برای درمان درد معده، اسهال، گاز های روده ای، و نفخ معده بسیار مناسب است.
    زنجبیل
    این گیاه از 2000 سال قبل تا کنون برای درمان کلیه اختلالات هضم مورد استفاده بوده است.
    برگ کنگر
    این گیاه موجب تحریک کبد و صفرا می شود که این دو به نوبه خود نش موثری در گوارش دارند.
    دارچین
    دارچین به هضم مواد کمک می کند. سایر موارد مصرف این گیاه عبارتند از درمان سردرد، التهابات پوستی، اضطراب و تهوع، اسهال ، دردهای قاعدگی و نفخ نیز می باشد.
    فلفل هندی
    کمی گیج کننده به نظر می رسد که یک چاشنی نتیجه عکس داشته باشد. تا آنجا که تحقیقات نشان می داد اغلب چاشنی جات موجب تحریک دستگاه گوارش می شدند ولی فلفل هندی موردی استثنا به نظر می رسد و بر عکس ادویه جات تند نقش موثری در از بین بردن نفخ، درد و حالت تهوع دارد.
    با تمام این توصیفات مصرف این گیاهان باید به میزان مناسب باشد به خصوص برای زنان باردار، شیرده و یا افرادی که در حال مصرف دارو هستند.

    انـــسان ، حــرفیست
    زده می شود،خـــوانده مـــی شود
    تــــــرانه می شـــود ، به یــــــاد می مــــانـــد …
    گاهـــی نــاله ای ست،تــــنها خــــاک خـــوب می فـــهمدش ….
  14. #14
    f1370
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فعال همیشگی

    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    7,499
    3,553
    8,073

    پیش فرض




    کاهش چربی خون با گیاهان دارویی


    سطح بالای چربی یا کلسترول خون می*تواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماری*های قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و... شود.
    گیاه درمانی
    رژیم غذایی نامناسب، استفاده از غذاهای چرب و پرکالری، فرهنگ ناصحیح استفاده بیش از حد از غذاهای فوری (فست*فودها) نظیر پیتزا، سس مایونز، فرهنگ نادرست مصرف زیاد گوشت قرمز در جامعه و زندگی کم*تحرک ماشینی در کشور ما باعث شده است افراد زیادی به مشکل بالا بودن چربی و کلسترول خون یا چاقی مبتلا باشند.
    اولین و بهترین راه برای کاهش یا رفع این مشکل، اصلاح رژیم غذایی است. یکی از مهم*ترین توصیه*های غذایی، کاهش مصرف گوشت قرمز و برنج و استفاده بیشتر از سبزیجاتی نظیر کلم، کرفس، هویج، کاهو، اسفناج، کدو و ... در رژیم غذایی روزانه است. مرف بیشتر غذاهای دریایی و سایر ترکیبات حاوی روغن امگا 3 نیز توصیه می*شود.
    گیاهان دارویی زیادی نیز وجود دارد که کاهش*دهنده چربی خون نیز هستند مانند:
    * دم*کرده آویشن که از دیدگاه طب سنتی ایران دفع*کننده رطوبت و بلغم از بدن است، از پایین آورنده*های مناسب چربی خون محسوب می*شود.
    * مصرف روزانه یک قاشق چای*خوری پودر یا نیمکوب شده سیاه*دانه یا دانه تره هم می*تواند در کاهش چربی خون نیز تأثیر داشته باشد.
    * سیر، سویا، گشنیز، جعفری و شوید از سبزیجات موثر در کاهش چربی و کلسترول است. به عنوان مثال، نوشیدن دم*کرده شوید و لیمو عمانی یک ساعت پس از غذا می*تواند در کاهش سطح کلسترول و چربی خون موثر باشد.
    * چای پور (Puer) یکی از معروف*ترین انواع چای چینی است که دارای خواص بسیار قوی کاهنده چربی و کلسترول است.
    * دم کرده پوست نارنگی و زنجبیل نیز می*تواند موثر باشد.
    * جومینگ ز (Jueming ze) نیز گیاه بسیار موثری در کاهش چربی، کلسترول و قند خون است.
    * نوشیدن دم*کرده زینان و عناب نیز در این امر موثر است.
    * مصرف سماق همراه غذا نیز به دلیل تأثیراتی که روی صفرا دارد، می*تواند تأثیرات مناسبی در پایین آوردن چربی خون داشته باشد.
    برخی گیاهان به مقدار زیادی ساپونین دارند و به همین دلیل خاصیت کف کنندگی در آن*ها وجود دارد. در جانوران خون گرم از نظر سیستمیک ساپونین جذب نمی*شود ولی چون کشش سطحی را کم می*کند (مثل رزین) چربی*ها و کلسترول به آن باند شده که خود سبب دفع کلسترول از بدن می*شود. این گیاهان عبارتند از:
    * تخم شوید (Anethum Graveolens) : در داروخانه ها دارویی بنام آنتوم موجود است که به صورت قرص است و حاوی شاه تره، کاسنی و شوید می*باشد. این دارو پایین آورنده چربی خون است. این دارو که بیشترین ماده مۆثر آن شوید است، طبیعت گرم دارد.
    * شوید : در کسانی که ترش می*کنند و سوزش سردل دارند خیلی مۆثر است. همچنین زیاد کننده شیر و لاغر کننده است. پایین آورنده چربی خون نیز هست. (قطره دیل سان)
    * کاسنی (Chicore): به نام عربی آن الهندبا است در حدیثی از حضرت محمد آمده است : برگی از کاسنی نیست مگر قطره ای از بهشت بر آن باشد. کاسنی تقویت کننده معده، ضد درد و ضد تب است و در درد چشم، بیماری*های کبدی، یرقان، قولنج نارسای کلیوی و در بیماری*های اعصاب از آن استفاده می*شود. کاسنی طبیعت سرد دارد.
    * شاه تره : طبیعت سرد دارد و از گیاهان دیگر در فراورده آنتوم است. این گیاه تصفیه کننده خون، صفرا آور، بر طرف کننده خارش*های جلدی و اشتها آور است و در درمان یرقان و تصلب شرایین نیز از آن استفاده می*شود. از عرق آن به عنوان تقویت کننده و اشتها آور استفاده می*شود.
    * آرتیشو - کنگر فرنگی (Cynara Scolymus): پایین آورنده کلسترول خون است (قطره سینا بیل)
    * سیر : پایین آورنده فشار خون و چربی خون است و اثرات ضد میکروبی نیز دارد و طبیعت گرم دارد.
    عصاره برگ گیاه «مرزه» چربی خون را کاهش می*دهد
    نتایج حاصل از یک طرح تحقیقاتی در لرستان نشان می*دهد که استفاده از عصاره برگ گیاه «مرزه» باعث کاهش چربی خون می*شود. رییس دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان گفت: این طرح تحقیقاتی از سوی کارشناسان گیاهان دارویی لرستان در آزمایشگاه مرکز تحقیقات گیاهان دارویی لرستان به مدت یک سال انجام شد.
    دکتر «شهرام توفیقی» نام علمی این نوع گیاه دارویی را «ساتورجاخوزستانیکا» ذکر کرد و افزود : در این طرح تحقیقاتی اثرات موثر این گیاه برای نخستین بار روی انسان در کشور به اثبات رسید. وی افزود قبلاً این گیاه به عنوان مکمل غذایی برای انسان از سوی کارشناسان معرفی شده بود. یافته*های این آزمایش نشان می*دهد که مصرف این نوع گیاه مانند داروهای شیمیایی میزان چربی خون را در بدن انسان کاهش داده و اثرات بسیار مطلوبی در این زمینه دارد.
    وی اضافه کرد: پژوهشگران گیاه را پس از تبدیل به پودر، به شکل کپسول خوراکی درآورده تا برای کنترل چربی خون افراد بیمار از آن استفاده نمایند.
    وی یادآور شد: چند سال پیش یک گروه پزشکی نیز یک نوع گیاه مرزه در شمال استان خوزستان کشف کرده که خاصیت*های مفید دارویی دارد. پیش از این نیز یک گروه علمی در لرستان کشف کردند که عصاره برگ زیتون برای کاهش کلسترول خون بسیار مفید می*باشد.
    نکته قابل توجه این که اگر بیماری در حال استفاده از داروهای شیمیایی نظیر سیمواستاتین یا آترواستاتین برای چربی بالای خون است نباید بدون نظر پزشک این داروها را قطع کند و برای جایگزینی با گیاهان دارویی باید با پزشک معالج خود مشورت کند.

    منابع:
    jamejamonline.ir دکتر امیر هومن کاظمی، متخصص طب سوزنی و گیاهان دارویی
    طعام اسرار
    گیاهان دارویی
    انـــسان ، حــرفیست
    زده می شود،خـــوانده مـــی شود
    تــــــرانه می شـــود ، به یــــــاد می مــــانـــد …
    گاهـــی نــاله ای ست،تــــنها خــــاک خـــوب می فـــهمدش ….
  15. #15
    mon joon
    كوچولو رسمي

    کوچولوووووو فعال

    تاریخ عضویت
    March 2012
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    2,797
    3,027
    1,506

    پیش فرض

    فواید نوشیدن آب گرم و لیمو

    طوری که روزتان را شروع می*کنید خیلی مهم است. چه مادر باشید، چه یک معلم، نویسنده، یک مربی یوگا یا در کار آزاد مشغول باشید، اولین کاری که صبح*ها انجام می*دهید اهمیت زیادی دارد.

    براساس فلسفه اورودیک، انتخاب*هایی که برطبق برنامه روزانه*تان می*کنید، یا مقاومت شما را در برابر بیماری*ها بالا می*برد یا آن را به طور کل از بین می*برد.

    آیورودا از ما دعوت می*کند تا با متمرکز شدن بر آداب صبحگاهی که بدن را با ریتم طبیعت هم*تراز می*کند، زندگی خود را تعادل بخشیده و اعتماد*به*نفس را درکنار نظم شخصی در خود تقویت کنیم.

    ممکن است مغزتان بگوید باید ایمیل*هایتان را چک کنید، سگتان را برای پیاده*روی بیرون ببرید، بچه*ها را به مدرسه برسانید، و نباید دیر سر کارتان حاضر شوید و به همین دلیل وقتی برای انجام این آداب صبحگاهی باقی نمی*ماند.

    اما، اگر قرار است فقط برای یکی از این آداب که سلامتتان را تقویت می*کند، وقت بگذارید، این خواهد بود:

    روزتان را با نوشیدن یک لیوان آب گرم با یک نصف لیمو تازه شروع کنید.

    کار آسانی است و اینقدر فایده دارد که واقعاً نمی*توان از آنها گذشت.



    ۱. سیستم*ایمنی بدن را تقویت می*کند.

    لیمو سرشار از ویتامین C و پتاسیم است. ویتامین C برای مقابله با سرماخوردگی خوب است و پتاسیم عملکرد مغز و اعصاب را تقویت کرده و به کنترل فشارخون کمک می*کند.



    ۲. pH را تنظیم می*کند.

    لیمو یک ماده*غذایی شدیداً قلیایی است. بله، اسیدی هم هست اما وقتی وارد بدن می*شود قلیایی می*شود (اسید سیتریک وقتی گوارش می*شود، خاصیت اسیدی تولید نمی*کند). یک بدن قلیایی یکی از رمزهای داشتن بدنی سالم است.



    ۳. به کاهش وزن کمک می*کند.

    لیمو سرشار از فیبر پکتین است که به مقابله با ولع خوردن کمک می*کند. همچنین مشخص شده است که افرادیکه یک رژیم*غذایی قلیایی دارند، سریعتر وزن کم می*کنند.



    ۴. به گوارش کمک می*کند.

    آب گرم دستگاه گوارش و حرکات حلقوی آن --موج انقباضات عضلانی در دیواره*های روده-- را تحریک می*کند. لیمو همچنین سرشار از موادمعدنی و ویتامین*هاست ، به دفع سموم در دستگاه گوارش کمک می*کند.



    ۵. یک ادرارآور ملایم و طبیعی است.

    آب لیمو به بیرون کردن مواد ناخواسته از بدن کمک می*کند زیرا لیمو ادرار را افزایش می*دهد. درنتیجه سموم با سرعت بیشتری از بدن خارج می*شوند و دستگاه ادراری شما سالم می*ماند.



    ۶. پوست را صاف می*کند.

    ویتامین C به کاهش چین و چروک*ها و لکه*های پوست کمک می*کند. آب لیمو سموم را از خون بیرون می*کند و این باعث می*شود پوست صاف و شفاف شود.



    یک لیوان آب گرم و لیمو، مایعات لازم برای بدنتان را از همان ابتدای روز به آن می*رساند و از بروز کم*آبی بدن و خستگی آدرنال جلوگیری می*کند. وقتی بدنتان کم*آب می*شود، نمی*تواند کلیه عملکردهای خود را به خوبی انجام دهد و این موجب ایجاد سموم در بدن، استرس، یبوست و مشکلات دیگر می*شود. آدرنال دو غده کوچک در بالای کلیه*ها هستند و در کنار تیروئید به ساخت انرژی بدن کمک می*کند. همچنین هورمون*های مهمی ازجمله آلدوسترون ترشح می*کند. آلدوسترون هورمونی است که سطح آب و غلظت موادمعدنی مثل سدیم را بدنتان تنظیم می*کند و کمک می*کند مایعات بدن همیشه در حد تعادل باشد. آدرنال همچنین مسئول تنظیم واکنش استرس بدن نیز هستند. مطمئناً دوست ندارید با کم*آب شدن بدن خودتان را دچار مشکل کنید!

    می*توانید با ایجاد عادت نوشیدن یک لیوان آب گرم و لیمو در صبح برای یک ماه، تفاوتی که در زندگیتان ایجاد خواهد کرد را مشاهده کنید.

    درست کردن آن هم واقعاً راحت است -- یک لیوان آب گرم (نه داغ) و آب یک نصفه لیموی تازه.

    کدامیک از این فواید باعث می*شود این عادت صبحگاهی را امتحان کنید؟ یا اگر قبلاً این کار را کرده*اید، چه فوایدی را در خود مشاهده نموده*اید؟

    در دل من چیزی است، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
    و چنان بی تابم، که دلم میخواهد
    بدوم تا ته دشت، بروم تا سرکوه...
    دورها آوایی است، که مرا می خواند...
صفحه 1 از 5 12345 آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 15 از 73

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •