ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 118 از 120 نخست ... 186898108113114115116117118119120 آخرین
نمایش نتایج: از 1,756 به 1,770 از 1790
  1. #1756
    bitaa
    كوچولوي بد - اخراج شده
    تاریخ عضویت
    December 2015
    نوشته ها
    1
    0
    0

    پیش فرض

    زیبا و مفید بود متشکر از شما
  2. #1757
    N@Vid
    كوچولو رسمي
    کوچولوووو خیلی فعال

    تاریخ عضویت
    June 2014
    نوشته ها
    3,074
    3,691
    2,127

    پیش فرض

    تعداد انسان*هايي كه به وسيله خر كشته مي*شوند، از انسان*هايي كه در سانحه هوايي مي*ميرند بيشتر است.

    چشم*هاي ما از بدو تولد همين اندازه بوده*اند، اما رشد دماغ و گوش ما هيچ*وقت متوقف نمي*شوند.

    هر تكه كاغذ را نمي*توان بيش از ۹ بار تا كرد.

    در هرم خئوپوس در مصر كه ۲۶۰۰ سال قبل از مبلاد ساخته شده است، به اندازه*اي سنگ به كار رفته كه مي*توان با آن ديواري آجري به ارتفاع ۵۰ سانتي*متر دور دنيا ساخت.

    اگرتمام رگ*هاي خوني را در يك خط بگذاريم، تقريبا ۹۷۰۰۰ كيلومتر مي*شود.

    وقتي مگس بر روي يك ميله فولادي مي*نشيند، ميله فولادي به اندازه دو ميليونيم ميليمتر خم مي*شود.

    آمريكا تا ۵۰ ميليون سال ديگر دو نيم خواهد شد.

    عدد ۲۵۲۰ را مي*توان بر اعداد ۱ تا ۱۰ تقسيم نمود، بدون آن*كه خارج قسمت كسري داشته باشد.

    ۳۰ برابر مردمي كه امروزه بر سطح زمين زندگي مي*كنند، در زير خاك مدفون شده*اند.

    تنها حيواني كه نمي*تواند شنا كند، شتر است.

    شيشه در ظاهر جامد به نظر مي*رسد ولي در واقع مايعي است كه بسيار كند حركت مي*كند.

    در هر ثانيه بيش از ۵۰۰۰ بيليون بيليون الكترون به صفحه تلويزيون برخورد مي*كند و تصويري را كه شما تماشا مي*كنيد، بوجود مي*آورد.

    شانس شبيه بودن دو اثر انگشت، يك به ۶۴ ميليارد است.

    يك ليتر سركه در زمستان سنگين*تر از تابستان است.

    قد انسان تا ۲۰، ۲۵ سالگي و گاها ۴۰ سالگي بلند مي*شود و از چهل سالگي به بعد، قد انسان هر دو سال حدود ۶ ميلي*متر كوتاه مي*شود.

    فقط با از دست دادن يك درصد از آب بدن، احساس تشنگي مي*كنيم!

    دهان انسان روزانه يك ليتر بزاق توليد مي*كند.

    چيتا يا يوزپلنگ سريع*ترين حيوان خشكي است. او در عرض فقط ۳ ثانيه ۱۰۰ كيلومتر در ساعت سرعت مي*گيرد. ركوردي كه حتي سريع*ترين خودروهاي فراري هم نتوانسته*اند بشكنند.

    كرم*هاي ابرشيم در ۵۶ روز، ۸۶ هزار برابر خود غذا مي*خورند.

    تنها قسمت بدن كه خون ندارد، قرينه چشم است.

    شتر در ۳ دقيقه ۹۵ ليتر آب مي*خورد
  3. #1758
    moh@mad
    كوچولو رسمي
    كوچولو ماندگار

    تاریخ عضویت
    December 2015
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    10,903
    2,398
    2,725

    پیش فرض

    آیا میدانید جویدن آدامس هنگام خرد کردن پیاز مانع از اشک ریزی شما می شود.

    آیا میدانید اثر لب و زبان هر کس همانند اثر انگشت آن منحصر به فرد است.

    آیا میدانید رشد کودک در بهار بیشتر است.

    آیا میدانید ۸ دقیقه و ۱۷ ثانیه طول می کشد تا نور خورشید به زمین برسد.

    آیا میدانید ظروف پلاستیکی تقریباً ۵۰۰۰۰سال در برابر تجزیه مقاومند.

    آیا میدانید تنها قسمتی از بدن که خون ندارد قرنیه چشم است.

    آیا میدانید شترمرغ در ۳ دقیقه ۹۵ لیتر آب می خورد.

    آیا میدانید حس بویایی مورچه با حس بویایی سگ برابری می کند.

    آیا میدانید کرم های ابریشم در ۵۶ روز ۸۶ برابر خود غذا می خورند.

    آیا میدانید زمان بارداری فیل به دو سال می رسد.

    آیا میدانید در یک سانتی متری پوست شما ۱۲ متر عصب و ۴ متر رگ و مویرگ است.

    آیا میدانید شدیدترین نعره ها متعلق به وال ها است که برابر با صدای موتور جت است.

    آیا میدانید وقتی یک نوزاد در حال گریه است با صدای ش....ش.... شما آرام می شود به این دلیل که صدای آبی که اطراف نوزاد در شکم مادر است را برایش تداعی می کند، در ضمن این یکی ازدلایلی است که چرا صدای ساحل دریا به انسان آرامش می دهد.

    آیا میدانید دلفین ها همانند گرگ ها هنگان خواب چشم هایشان را باز می گذارند.

    آیا میدانید با نگاه کردن به گوش حیوانات می توانیم به تخم گذار بودن یا بچه زا بودن آنها پی ببریم. بدین صورت که تخم گذاران گوششان ناپیدا و بچه زایان گوششان نمایان است، تنها یک اسثتنا وجود دارد آن هم نوعی افعی است که بچه زاست اما گوشش دقیق پیدا نیست.

    آیا میدانید بیشتر سردردهای معمولی از کم نوشیدن آب است.

    آیا میدانید انسان امروزی به طور متوسط ۶ سال از عمر خود را تلویزیون نگاه می کند و ۶ سال را صرف غذا خوردن می کند و یک سوم را می خوابد.

    آیا میدانید موش دو پای آفریقایی از میدان دید ۳۶۰ درجه برخوردار است.

    آیا میدانید مغز انسان تنها ۲ درصد از وزن انسان را تشکیل می دهد ولی ۲۵ درصد اکسیژن دریافتی بدن را به تنهایی مصرف می کند.

    آیا میدانید سرعت عطسه یك انسان برابر است با 160 كیلومتر در ساعت

    آیا میدانید آب دریا بهترین ماسك صورت است !

    آیا میدانید چشم انسان معادل یك دوربین 135 مگا پیكسل عمل می كند !

    آیا میدانید 90% سم مار از پروتئین تشكیل شده است !

    آیا میدانید مغز در هنگام خواب فعالتر از وقتی است كه تلویزیون می بینید !





  4. #1759
    چاکر همه
    کوچولو رسمی
    کوچولو تازه فعال

    تاریخ عضویت
    June 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    865
    452
    278

    پیش فرض

    در هر سه دقیقه یک انسان روی کره زمین اعلام می کند که بشقاب پرنده دیده است.
    تنها 55 درصد مردم آمریکا می*دانند که خورشید یک ستاره است.
    یکی از مواد تشکیل دهنده دینامیت بادام زمینی است.
    یک لامپ 75 وات بیشتر از سه لامپ 25 وات نور تولید می*کند.
    سوسکها سریعترین جانوران 6 پا می باشند. با سرعت یک متر در ثانیه.
    قلب والها تنها 9 بار در دقیقه می تپد.
    مدت زمان گردش سیاره عطارد به دور خود دو برابر مدت زمان گردش آن بدور خورشید است.

  5. 1
  6. #1760
    چاکر همه
    کوچولو رسمی
    کوچولو تازه فعال

    تاریخ عضویت
    June 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    865
    452
    278

    پیش فرض

    کانادا یک واژه هندی به معنی روستای بزرگ می باشد
    جلیقه ضد گلوله ،برف پاک کن شیشه خودرو و پرینتر لیزری همگی اختراعات زنان می باشد
    سگهای شهری بطورمتوسط ۳ سال بیشترازسگهای روستائی عمرمی کنند
    درامریکاسالانه ۱۵نفربراثرگازگرفتگی توسط سگهاجان خودراازدست می دهند
    پلنگها قادرند تا ارتفاع ۵ متر به بالا بپرند
    ۷۰% فقرای جهان را زنان تشکیل میدهند
    یک گاو بطور متوسط سالانه ۲ هزار و ۳۰۰ گالن شیر تولید می کند
    ون گوگ در طول حیات خود تنها یکی از نقاشهای خود را بفروش رساند
    گربه های خانگی ۷۰% وقت خود را در خواب سپری میکنند برای همینه انقدر چاقن دیگه
  7. 3
  8. #1761
    چاکر همه
    کوچولو رسمی
    کوچولو تازه فعال

    تاریخ عضویت
    June 2016
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    865
    452
    278

    پیش فرض

    داوينچي همزمان با يک دست مي نوشت و با يک دست نقاشي مي کرد !
    هيتلر از مکان هاي بسته وحشت داشت !
    مار مي تواند تا نيم ساعت بعد از قطع شدن سرش نيش بزند ! هر انسان تا 8 دقيقه بعد از قطع گردنش هنوز به هوش است !
    حدود 250 نفر از محققان ناسا ايراني هستند و رئيس کامپيوتر ناسا يک ايراني است !
    زمين در آغاز پيدايش 2000 بار بزرگتر از حجم کنوني اش بود !
    در زبان عربي براي کلمه شمشير 850 واژه مختلف وجود دارد !
    گرانترين کفش دنيا 1 ميليارد و 700 ميليون تومان است !
    کوسه با شنيدن ضربان قلب طعمه خود آن را پيدا مي کند !
    در سال 1380 تعداد گوسفندان زلاندنو 44 ميليون راس اعلام شد در حالي که جمعيت اين کشور4 ميليون نفر بود !
    جوانان هندي شادترين و ژاپني ها افسرده ترين هاي جهان هستند !
    سرعت عطسه يک انسان برابر است با 160 کيلومتر در ساعت !
  9. #1762
    elahe naz
    كوچولو رسمي
    کوچولووو فعال همیشگی

    تاریخ عضویت
    January 2013
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    7,523
    4,292
    5,623

    پیش فرض

    آیا می دانید که... روباه همه چیز را خاکستری می بیند؟


    آیا می دانید که... بدن انسان ۵۰ هزار کیلومتر رشته عصبی دارد؟


    آیا می دانید که... هر ۱۳ دقیقه یک کتاب جدید در امریکا منتشر میشود؟


    آیا می دانید که... ناخن انگشت میانی سریعتر از دیگر انگشتها رشد میکند؟


    آیا می دانید که... دانشمندان ثابت کرده اند که گل سرخ ترکیبی از بوی 40 نوع گل مختلف است ؟

  10. #1763
    mehran_professor
    كوچولو رسمي
    کوچولو فوق فعال

    تاریخ عضویت
    February 2013
    محل سکونت
    شهرکرد
    نوشته ها
    4,549
    137
    1,202

    پیش فرض


    شنیدی که دلم گفت بمان ، ایست ، نرو / به خدا وقت خداحافظی ات نیست نرو / نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست / گوش کن نبض دلم زمزمه اش چیست ، نرو .
  11. #1764
    mariii

    کوچولو تازه به دنیا آمده

    تاریخ عضویت
    October 2018
    نوشته ها
    3
    0
    0

    پیش فرض

    بیشتر بدانید عایق الاستومری



    عایق های الاستومری برودتی و حرارتی از جنس نیتریل فوم می باشد .این عایق برای ایزوله کردن تاسیسات ساختمان و نیروگاه ها،کشتی ها،هواپیما ها،لوله های سرد و گرم ،لوله های مسی کولر گازی،دستگاه های تهویه مطبوع،کانال ها ، چیلرها، یخچال ها،بویلرها،منابع انبساط،شیرآلات،سقف ها ی سوله،دستگاه انرژی خورشیدی، لوله های انتقال نفت و گاز و غیره مورد استفاده قرار میگیرند

    عایق الاستومری به علت دارا بودن تنش کششی و برشی فوق العاده بالا در صنعت خودروسازی،جلوگیری از ضربات مکانیکی درزگیری و صداگیری جایگاه قابل توجهی دارد

    عایق های الاستومریک به دو نوع ای پی دی ام و ان بی آر تولید می شوند با توجه به اینکه عایق های الاستومریک ای پی دی ام مقاوم به روغن نیستند و در مقابل تماس با روغن سریع از بین میروند عمدتا کارخانه محصولات خود رابه صورت ان بی آر که کاملا مقاوم به روغن می باشند تولید می کند جایگاه جهانی تولیدات فوم های الاستومری امروزه بر اساس نیتریل فوم می باشد

    ضریب مقاومت عایق های الاستومری بالای 7000 است ،ضریب مقاومت عایق در مقابل انتشار بخار آب در پشم شیشه عدد 1 و در فوم پلی اورتان دو عایق پلی اتیلن عدد 2 تا 2000 میباشد و در عایق ای پی دی ام کمتر از 5000 می باشد بسته بودن منفذ سلولی عایق و بالا بودن ضریب مقاومت عایق در مقابل انتشار بخار آب باعث می شود که رطوبت محیط جذب عایق نشود و ضریب انتقال حرارت عایق ثابت بماند


    چون بخار آب محیط جذب عایق نمیشود و ضریب انتقال حرارت عایق ثابت است لوله ؛کانال یا منبعی کع عایق شده است دچار زنگ زدگی و خوردگی نخواهد شد

    عایق الاستومری با وزن کم و انعطاف پذیری بالا ایزوله کاری را برای سیستم هتی مختلف آسان می نماید وفاقد آزبست ،کلراین،فایبر مواد آلرژی و سمی هستند لذا نصاب هنگام کار با عایق نیازی به زدن ماسک و استفاده از دستکش ندارد.

    با آرزوی موفقیت
  12. #1765
    melinaar

    کوچولو در حال راه افتادن

    تاریخ عضویت
    October 2018
    نوشته ها
    13
    0
    0

    پیش فرض چگونه آشپزخانه صنعتی راه اندازی کنیم؟


    زمانی که ممصم شدید که آشپزخانه راه اندازی کنید و ملک و محل مناسب خود را انتخاب نمودید، توصیه می کنیم که در طی ساعات مختلف در روزهای متوالی به آن ملک و محل مراجعه کنید.و همچنین به
    تجهیزات صنعتی آشپزخانه تان نیز توجه کنید.

    این کار به شناخت بهترشما نسبت به مردم محل و علاوه بر آن، شناخت سلیقه آن ها، طرز فکر آن ها، فعالیت آن ها و شناخت محل کمک می کند و همچنین اطلاعات بیشتری نسبت به ملک مورد نظر به دست خواهید آورد.
    به عنوان مثال، نورپردازی آن ملک چگونه است؟ آیا نیاز به افزایش دارد؟ تابلوی آن ملک به چه شکل باشد؟ چگونه آن را نصب می کنید؟
    آیا به آسانی می توانند به آن ملک دسترسی داشته باشند و…؟
    اگر وقت این کار را دارید، زمانی را برای نشستن در رستوران ها صرف کنید و کار ها و فعالیت آن را زیر نظر داشته باشید تا با روش کار کسب خود آشنایی کامل به دست آورید و ببینید آیا این کسب و کار با آنچه که در فکر شما بود همخوانی دارد یا ندارد و آیا برای شما مناسب است؟

    در صورت امکان با کسانی که در این زمینه ها در حال فعالیت هستند و یا فعالیت کرده اند برنامه خودتان را توضیح دهید و از آن ها مشورت بگیرید.
    آن ها می توانند تجربیات خود را با شما در میان بگذارند و به شما کمک بسیار مفیدی کنند که خطاهایی که احتمال است به وجود بیاید را به حداقل برسانید و همچنین میتوانید از ایده های آن ها که آیا رستوران در آن محل خوب است یا نیست.

    راه اندازی آشپزخانه صنعتی

    تصور کنید خودتان مشتری هستید. اگر در همان محل رقبای شما مستقر هستند، آیا آن چیزی که شما قصد راه اندازی آن را دارید مشابه آن چیزیست که رقبا راه اندازی کردند؟
    در این صورت شما رستوران عادی ای خواهید داشت مگر اینکه نوآوری جدیدی کنید و چیزی متفاوت ارائه دهید. اما به طور کلی اگر بتوانید کسب و کار خود را راه اندازی کنید که فکر جدیدی باشد، به اندازه زیادی موفق خواهید شد و از بازار سهمی را از آن خود خواهید کرد.

    یکی از واجبات توجه به آنچه که مشتری میخواهد و به آن علاقه دارد می باشد و باید به گونه ای عمل کند که عابران پیاده و یا رانندگانی که جلوی آن هستند را بتوانید جذب کنید.
    طرح و رنگ دکوراسیون همگی باید حساب شده و زیبا و خاص باشند تا رستوران شما را از سایر رستوران ها و مراکز تهیه غذای دیگر متفاوت سازند.
    تقریبا بیش از ۹۰۰ هزار تجهیزات آشپزخانه های صنعتی وجود دارد که سالانه ۸۰۰۰ کسب و کار جدید راه اندازی می شود و مردم ترجیح می دهند به دلیل مشغله هایی که وجود دارد برای صرف غذا به رستوران، فست فود و غیره مراجعه کنند.

    یکی از دلالیل اینکه مردم ترجیح می دهند به رستوران مراجعه کنند به جای پخت و پز در منزل ، و دلیل اینکه از بین این همه رستوران و فست فود یک جای خاصی را انتخاب می کنند که ممکن است حتی مسیر نسبتا دورتری داشته باشد این موضوع به قابلیت و کیفیت آن رستوران باز می گردد که مشتری ها در آنجا احساس راحتی و رضایت بیشتری می کنند.

    گاهی اوقات هم ممکن است به دلیل تجربه های به یاد ماندنی و گاهی هم به دلیل یک مناسبت خاص است که افراد را مشتری ثابت یک رستوران می کند، اما در بیشتر مواقع به دلیل ارائه خدمات پیوسته و مورد پسند مشتری است که باعث شده روی آن رستوران خاص و ویژه حساب باز کنند.

    همه این مواردی که ذکر شد به طراحی و کانسپت آن برمیگردد که تاثیر شگفتی برمشتری دارد و تاثیرمستقیمی بر دیدگاه آن میگذارد و آن را جذب می کند.

  13. #1766
    melinaar

    کوچولو در حال راه افتادن

    تاریخ عضویت
    October 2018
    نوشته ها
    13
    0
    0

    پیش فرض استانداردهای یک آشپزخانه صنعتی



    آلودگی های ثانویه که به غذا منتقل می شود اکثرا منجر به مسمومیت ها و مشکلات بخش غذایی می شود را می توان با درست کردن تجهیزات قابل کنترل وطراحی تجهیز اصولی این آلودگی ها را مهار کرد.

    نکاتی که در طراحی اصولی باید به آنها توجه داشت:



    • حجم تولیدات مجموعه باید تناسب داشته باشند.




    • با فرهنگ تولیدات غذایی تناسب داشته باشند.




    • با فرهنگ غذایی مجموعه و تولیدات اولیه با تجهیزات تناسب داشته باشند.




    • با میزان هزینه تناسب داشته باشد.
    • با فضای و جایی که در اختیار قرارداده شده برای آماده سازی پخت و جا گیری تجهیزات تناسب داشته باشد.
    • به آلاینده های محیطی توجه شود.
    • آب های سطحی و کانال های فاضلاب و… را در نظ بگیرید
    • برای اینکه اجرای اصولی داشته باشد لازم است که فرآیند تولید تعریف شده باشد:
    • خط مستقیم –L یا U شکل مسیر حرکت مواد باشد .




    • در طول جریان حرکت مواد تقاطع آلودگی وجود نداشته باشد.




    • حرکت مواد آسان باشد.




    • کمتراز نیروی انسانی استفاده شود.




    • مواد در مسیر حرکت فعالیت فیزیکی زیادی نیاز نداشته باشند.







    محیط های آلوده از محیط های تمیز جدا باشد:


    • قبل از تولید و در حین تولید توجه داشته باشید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند.
    • پس از تولید محیط های آلوده و تمیز در محل پرس کردن تفکیک شوند.
    • در محیط آشپزخانه گل شویی و شستشوی اولیه انجام شود.
    • مواد تازه درسردخانه (تره بار) نگهداری شود.
    • مواد اولیه حتما درانبارهای نگهداری، نگهداری شود.
    • باید سردخانه های نگهداری مواد اولیه از هم تفکیک شوند.
    • در انبارمواد اولیه تفکیک شوند.
    • دیفراست رعایت شود.




    • آماده سازی لازم انجام شود.
    • مواد اولیه حتما سردخانه یا یخچال نگهداری شوند.
    • گوشت حتما آماده سازی شود.
    • همچنین مرغ نیز آماده سازی شود.
    • ماهی نیز آماده سازی شود.




    • میوه و تره بار آماده سازی شوند.
    • سایر موارد (لبنیات، تخم مرغ،…) نیز آماده سازی شوند.
    • در حین تولید محیط های آلوده و تمیز تفکیک شوند.
    • تولید انواع غذا و پیش غذا رعایت شود.
    • تولید انواع سوپ ها و دورچین جدا باشد.
    • تولید کباب ها نیز تفکیک شود.




    • تولید خورشت ها و برنج ها هم به صورت جدا باشند.
    • تولید انواع سالادها نیز فضای مجزا داشته باشند.


    مواد اولیه طبق اصول زیر انتخاب شود:



    • علامت استاندارد و پروانه ساخت داشته باشند.
    • مواد اولیه، تاریخ تولید و مصرف و شرایط نگهداری و انبارداری مشخصی داشته باشد.
    • طبخ مواد اولیه و پخت نهایی شرایط خوبی برای آماده سازی داشته باشند.
    • تولید و توزیع و تهیه مواد تازه اولیه شرایط مناسب داشته باشند.


    نورپردازی باید چگونه باشد؟



    • میزان نورمناسب با محیط باشد و کیفیت آن خوب باشد.
    • کیفیت نوربه اندازه باشد.
    • منبع روشنایی حتما دوجداره باشد.
    • لبه در و پنجره ها مناسب باشد.
    • پنجره ها باز شو نباشد.



    تامین اجتماعی وضوابط وزارت کار محیط های رستورانی:



    • استفاده از لباس کار ضروری است و فضایی برای رختکن اختصاص داده شود.
    • آلودگی که از لباس کار و رختکن پرسنلی ناش می شود.
    • متناسب با تعداد کارکنان سرویس ها و دوش قرار داده شود.




    • از انتقال الودگی به داخل مجموعه جدا خوداری شود.



    چیدمان وسایل و تجهیزات:



    • با خط مسیر تولید مناسب باشد.
    • با ظرفیت تولید مناسب باشد.
    • با فرهنگ تولید مناسب باشد.
    • از دیوار، کف و دستگاه مجاور فاصله رعایت شود.
    • کاربرآن آسان باشد.
    • گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشند.
    • ماشین الات جنس آلیاز باشند.
    • در ماشین آلات و آلایندگی آن لازم است دقت شود.
    • ماشین آلات حتما برنامه شستشو و ضدعفونی داشته باشند.



    جنس مصالح بکار رفته و… باید:



    • قابلیت شستشو داشته باشد.
    • نفوذ پذیر نباشند.
    • زاویه بسته وجود نداشته باشد.
    • شیب آن ها مناسب باشد.
    • برای نصب تجهیزات مکان تحمل پذیر باشد.




    • مصالح رنگی باشد.



    انبارها:



    • مواد اولیه درمحل های آماده سازی باشند.
    • آماده سازی غذا در سالن تولید و پخت مواد اولیه باشد.
    • پرس و توزیع درسالن انجام شود.



    فاضلاب:


    • کف سالن ها شیب بندی مناسب داشته باشد.
    • شتر گلو
    • فاضلاب چربی گیری کند.
    • برای فاضلاب حتما توری نصب شود.
    • در فاضلاب شبکه ایجاد کنید.
    • شبکه زوایه دار نباشد.
    • فاضلاب، کفایت داشته باشد.
    • از فاضلاب و…بوگیری شود.



    لوله کشی آب گرم و سرد، گاز و برق:



    • خارج از سالن شبکه ایجاد شود وانتقال به صورت عمودی باشد.
    • موارد تعمیراتی پیش بینی شود.
    • نکات امینی رعایت و پیش بینی شود.
    • نیازها متناسب با تجیهزات پیش بینی شود.
    • نیازها متناسب با توسعه پیش بینی شود.
    • انتقال با وسایل آلاینده به هیچ وجه صورت نگیرد.
    • شبکه حتما قابلیت شستشوی داشته باشد.
    • لوله کشی مناسب در سرویس های بهداشت، رختکن، سالن غذاخوری و …انجام شود.
    • این امکانات داخل آن پیش بینی نشود بلکه در کنار مجموعه پیش بینی شود.
    • برای کارکنان زن و مرد پیش بینی شود.




    • استانداردهای یک آشپزخانه صنعتی



    سایر موارد مرتبط با تجهیزات صنعتی آشپزخانه:



    • برای تمام نقاط و اماکن و سطوح و تجهیزات برنامه نظافت و ضد عفونی وهمچنین ضدعفونی ظروف باید تنظیم شود.
    • سردخانه ها و سرویس های بهداشتی برنامه نظافت و ضد عفونی داشته باشند.
    • زباله اصولی جمع آوری شود و سطل زباله درب دارباشد و کیسه های زباله ها ضخیم.
    • زباله های جمع آوری، دفع و تفکیک شوند.
    • در داخل آشپزخانه به هیچ وجه سموم نگهداری نشود.
    • نقاط بحرانی کنترل شود تا خطر ایجاد نشود ومجوزهای لازم و سایر موارد اخذ شود.
    • سیستم های اطفاء حریق ایجاد شود.
    • سیستم های فرار و اعلام خطرحتما باشد.
    • یک کارشناس تغذیه داشته باشد.
    • خدمات آموزشی دوره ایی منظم ارائه شود.
    • نقاط بحرانی موجود در مجموعه کنترل شود به خاطر ارائه خدماتی ایمن و سالم.
    • از موسسات گواهینامه دهنده آشنا با صنعت غذا و بهداشت مجوز اخذ شود.



  14. #1767
    melinaar

    کوچولو در حال راه افتادن

    تاریخ عضویت
    October 2018
    نوشته ها
    13
    0
    0

    پیش فرض یک آشپزخانه صنعتی به چه وسایلی نیاز دارد؟



    اگر به فکر برپایی یک آشپزخانه و یا رستوران هستید در مرحله اول باید لیستی از وسایل اصلی مورد نیاز برای شروع کار را دربیاورید تا هزینه تهیه آنها را برآورد کنید. ما در اینجا تعدادی از وسایل اصلی مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی را به شما معرفی می کنیم.

    اجاق گاز:
    حضور یک اجاق گاز رومیزی از اصلی ترین موارد مورد نیاز در یک آشپزخانه صنعتی است که بر خلاف گازهای خانگی، گرما و حرارت زیادی را به محیط اطراف القا نمی کند و غذا در زمان کمتری آماده می شود و انرژی کمتری مصرف می گردد.
    فر صنعتی:
    فرهای مخصوص آشپزخانه صنعتی کارآیی های زیادی دارند و بسیار مناسب برای آشپزخانه ها و رستوران ها می باشد و عملکرد آنها به صورت پختن و بخار پز کردن مواد غذایی می باشد.
    سرخ کن مخصوص آشپزخانه صنعتی: سرخ کن صنعتی یکی از موارد مورد نیازی است که حتما باید دو تا از آن را خریداری نمود، یکی برای سرخ کردن مواد غذایی دریایی و دیگری برای مواد غذایی غیر دریایی که با این کار از آماده سازی موتد غذایی دریایی و غیر دریایی در یک سرخ کن و تغییر طعم غذا جلوگیری می شود.
    تجهیزات آشپزخانه صنعتی

    میکروویو صنعتی:
    برای اینکه بتوان غذاهایی که از قبل آماده شده بودند را با سرعت بیشتری گرم کرده و در اختیار مشتری قرار داد، وجود چند عدد مایکروویو در میان تجهیزات آشپزخانه صنعتی الزامی است.
    گریدل رومیزی:
    برای آشپزخانه ها و رستوران هایی که در طبخ غذاهای خود از روغن استفاده نمیکنند وجود یک گریدل برای آماده سازی غذاهایی مانند استیک و یا برگرها لازم است.
    اسنک ساز:
    اگر در منوی رستوران شما غذاهای ساده و سبک برای سرو موجود است، داشتن یک ماهیتابه پرسی یا همان اسنک ساز جزو ملزومات به شمار می آید.
    برای طبخ سریع غذاهایی مانند لازانیا، کیک و یا انواع نان، وجود دستگاه گریل بسیار ضرورری بوده.این دستگاه در محفظه ای از جنس فولادی و ضد زنگ زدن قرار گرفته و از اشغال کردن فضای زیاد توسط این دستگاه جلوگیری می شود.
    ماشین ظرفشویی:
    از آنجا که در رستوران ها افراد زیادی رفت و آمد داشته و ظروف زیادی مورد استفاده قرار می گیرد پس وجود یک عدد ماشین ظرفشویی برای سرعت بخشیدن به کارها الزامی می باشد.
    محفظه های گرمخانه ای:
    برای بن ماری کردن و یا گرم نگه داشتن غذاها جهت خدمت رسانی سریع تر و با کیفیت به مشتریان، یک محفظه گرم نگهدار به عنوان بخشی از
    تجهیزات آشپزخانه های صنعتی به حساب می آید.
    یخچال و فریزر صنعتی:
    برای سالم نگه داشتن مواد غذایی و ذخیره کردن آنها، وجود یک یخچال و فریزر در آشپزخانه صنعتی از ملزومات می باشد.
    هود و هواکش صنعتی:
    با توجه به حجم بخار و دود و بویی که در یک آشپزخانه از انواع مواد غذایی ساطع می گردد وجود یک سیستم تهویه قدرتمند و مناسب بسیار ضروری بوده تا همواره هوا را تمیز و قابل استشمام کند.

  15. #1768
    melinaar

    کوچولو در حال راه افتادن

    تاریخ عضویت
    October 2018
    نوشته ها
    13
    0
    0

    پیش فرض عدم بیان این 6 عبارت به کارکنان رستوران



    ما در طول روز از کلمات بسیاری استفاده نموده اما برخی اوقات این کلمات بسیار بی دقت و با بی توجهی به اثر آنها در گفتگوها بر زبان جاری می شود.

    کلمات می توانند برای شما یا کارکنان تان الهام بخش و محصور کننده باشند.

    رستوران ها به سادگی می توانند در استفاده از برخی عبارات بطور روزمره دچار مشکل شوند و این کلمات به بخشی از قالب عملکردی و رفتاری در آنجا تبدیل می شوند. به بیان دیگر، با تغییر کلماتی که در رستوران استفاده می کنید، شما می توانید فرهنگ و روحیه را تغییر و تعیین نماید.

    بنابراین بهتر است درباره 6 عبارتی که از بیان آنها به کارمندان یا اطرافیان خود جلوگیری نماید تا بتوانید فرهنگ رستوران یا کافه تان را به سطحی بالاتر ارتقاء دهید.

    آموزش کارکنان رستوران

    ۱) “یه راهی پیدا کن”
    اگر پرسنل می توانستند برای مشکل شان راه حلی بیابند، به احتمالا زیاد از شما درخواست کمک نمی نمودند. در ساعات شلوغ رستوران، همه پرسنل در حال انجام معمولا بالای 7 کار متفاوت هستند. سعی کنید برای کارمندی که از شما درخواست کمک داشته است زمان لازم برای ارائه توضیحات کامل را اختصاص دهید. این مسئولیت که پرسنل رستوران را فعال و پر انگیزه باشند به عهده شماست. اگر شما به سوالات و درخواست های آنها به درستی و پاسخ ندهید و یا زمان کافی به آنها اختصاص ندهید سبب کاهش انگیزه آنها خواهید شد.

    چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟

    چند ثانیه یا دقیقه را به آنها اختصاص دهید و توضیح دادن به سوالات آنها بهترین گام به جلو است. هیچ کس به اندازه شما تجربه و درک درستی از صنایع غذایی را ندارد و فرهنگ هر رستورانی با رستوران دیگر متفاوت است، بنابراین روانه کردن یک کارمند با پاسخ به “یه راهی پیدا کن” درست نیست.

    ۲) “مشکلی نیست”
    هر عبارتی که با نفی و منفی نمودن جمله شروع شود معمولا بد است. “مشکلی نیست یا ایرادی نداره” اگر واقعا با درقت به این جمله فکر کنید مشتاهده می کنید که دو کلمه منفی “مشکل” و “نیست” در کنار هم قرار گرفته اند.

    شما این جمله “مشکلی نیست یا ایرادی نداره” را به زبان جاری می کنید، اما بار معنای آن بصورت ناخودآگاه به کارمندان القاء می کند که مشکلی وجود دارد. بخاطر داشته باشیم که کلمات بذات تنها 7 درصد روش ارتباطی ما هستند، 93 درصد مابقی که شامل 38 درصد تن صدا و 55 درصد زبان بدن می شود.

    آموزش کارکنان رستوران

    زمانیکه “مشکلی نیست” به عادت در رستوران تبدیل شود و کارکنان شروع به استفاده از این عبارت نمایند، همین موضوع سبب گمراه نمودن مهمانان و مشتریان در زمان سرو یا تحویل غذا خواهد شد، تصور نماید که کارمندی بدون نگاه کردن به مشتری و صحبت کردن با او این عبارت را بصورت ناخودآگاه بکار ببرد.

    چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟

    در هنگامیکه که آشپز اشتباهی را مرتکب شد بجای استفاده از عبارت “مشکلی نیست” بگویید “اشکالی ندارد، اجازه ندهید این اشتباه دوباره تکرار شود.” یا بهتر است زمانی را برای گفتگو با آنها اختصاص دهید. تصور کنید که به همراه استفاده از این عبارت لبخندی بر روی لب داشته باشید و ارتباط چشمی نیز با آنها داشته باشید، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

    ۳) “من بهتره … ” یا “شما بهتره ….”
    موارد زیادی در اطراف رستوران یا زندگی شخصی هر شخصی وجود دارد که بهتر است آنها را انجام دهد.

    “شما بهتره تغذیه مناسب داشته باشید.” یا “شما بهتره خواب خوبی داشته باشید.”

    شما بهتره. شما بهتره. شما بهتره. کافی است استفاده از کلمه بهتره را در تمامی کارهایی مه میخواهید انجام دهید متوقف نماید.

    زمانیکه شما از عبارت “شما بهتره” در حالیکه منظور شما از گفتن این عبارت” شما باید ” است استفاده می کنید، در واقع به کارمندان تان اجازه میدهید که اولویت ها را برطبق راحتی شان انجام دهند نه بر اساس خواست شما یا اهمیت آنها. به عنوان مثال، زمانیکه شما به یکی از پرسنل تان می گوید”بهتر است که میز 6 را بررسی و تمیز نماید” آنها ممکن است ابتدا به کار دیگری رسیدگی نموده و اولویت بررسی و تمیز نمودن میز را پایین تر قرار دهند.

    چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟

    براحتی با تغییر کلمه “بهتر” به “باید” می توانید مانع از اولویت بندی کارها توسط پرسنل شوید. برای مثال از تمام فعالیت هایی که باید انجام دهید شروع کنید و آنها را اینگونه بیان کنید: شما باید هزینه های رسید را بروزرسانی کنید. شما باید کارمند جدیدی استخدام نماید. بنابراین، شما باید دست بکار شوید.

    ۴) “همینه که هست”
    این یک عبارت سمی است و اغلب برای توضیح قوانین و سیاست های جدید پرسنل مورد استفاده قرار میگیرد. اگر شخصی درخواست شفاف سازی بیشتری درباره این رویه های جدید که سبب تغییر در کارشان خواهد شد پرسید، شما باید به آنها توضیح بیشتری دهید نه اینکه از این عبارت استفاده کنید.

    از دیدگاه مدیریت رستوران این عبارت می تواند به عنوان پذیرش یا تسلیم شدن درباره یک موضوع باشد.

    بخاطر داشته باشید استفاده از این عبارت همچنین می تواند قدرت شخصی شما را نیز زیر سوال ببرد. اگر این چیزی نیست که شما به آن تمایل دارید، بنابراین برای تغییرات استفاده از این عبارت مخرب آماده شوید. یه جایی را انتخاب نموده و مدت کوتاهی آنجا بنشینید و به این فکر کنید که رویه ها و قوانین جدید چه منافع ای برای شما و همچنین برای کارکنان شما دارد و آنها را لیست نماید.



    چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟

    از نظر ادبی عبارت یا کلمه ای برای جایگزینی وجود ندارد تنها کافی است از این عبارت استفاده نکنید. اگر میخواهید که رستوران تان به توان بالقوه اش برسد، بنابراین ساده گی یک گزینه نیست. پذیرش اینکه یک رستوران متوسط بودن را متوقف نماید. امکان تغییر همه چیز با تصمیم و عمل کردن به آنها و خارج شدن از منطقه آرامش و راحتی وجود دارد.

    ۵) “این اجرایی نخواهد بود”
    واقعاً؟ شما از کجا به این موضوع واقف هستید؟ فکر نمی کنید که شاید در گذشته گفتن این موضوع برای کارکنان قدیمی تان کارکرد داشته است؟ آیا ایده های جدید را آزموده اید؟

    پاسخ اغلب افراد به این موضوع این است که: “من همه چیز را امتحان کرده ام.” و پاسخ ما به شما اینست؟ “واقعا؟ همه چیز؟”

    مدیریت رستوران یک تصویر بزرگتری را ترسیم میکند. اما نقطه ضعف اساسی امکان به روز نبودن نحوه سرو غذا و طبخ غذاهای جدید به بهترین شکل ممکن است. اما احتمال اینکه پرسنل آشپزخانه بخوبی با انواع طبخ و چیدمان غذاهای جدید بهتر از شما که دارای کوله باری از تجربه سالیان گذشته هستید، آشنا باشند.

    چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟

    نیاز به گفتن چیزی نیست. فقط گوش فرا دهید. شاید پرسنل شما دارای سالها تجربیات ترکیبی متفاوتی در رستوران و
    تجهیزات آشپزخانه های صنعتی باشند. به دنبال ایده های مختلف از آنها باشید و از اینکه پیشنهاد پرسنل تان را اجرا کنید نترسید، حداقل می توانید به صورت آزمایشی این ایده ها را اجرا نماید. در برنامه ریزی عصبی کلامی(NLP)پیش فرض آنها بر این است که: اگر ایده ای کارآمد نبود، ایده دیگری را امتحان کنید. اگر آنهم کار نکرد، دیگری را امتحان کنید، و همین گونه ادامه دهید.

    آیا الگوی معینی را اینجا مشاهده نمودید؟

    شما همانند یک گلف باز حرفه ای به ایجاد تغییرات و اصلاحات در بازی تان ادامه می دهید. این گلف بازهای حرفه ای به توپ ضربه نمی زنند که به داخل گودال بیفتد و وقتی توپ در جاییکه آنها تصور می نمودند فرود نیامد، تنها دست شان را بالا برده و می گویند:”درسته، من سعی خودم را نمودم.” آنها اصلاحاتی را در بازی شان با هر چرخشی انجام می دهند و با وضعیت خودشان را تطبیق می دهند. آنها از امتحان نمودن ایده های جدیدی که توسط دیگران پیشنهاد میشود نمی هراسند.

    ۶) “آیا شما دیدید که….”
    “آیا شما فنجان خالی آن آقا را روی میز دیدید؟” “آیا شما دیدید که میز شماره 7 دست اش را برای شما بالا برد؟” “آیا شما دیدید که غذا از آشپزخانه به اینجا رسید؟”

    بله. پرسنل شما اینها را می بیند. آنها در این موقعیت درگیر انجام کار دیگری بوده اند. در اغلب اوقات کارمندان می توانند این عبارت را به عنوان گفته از روی عصبانیت، ناراحتی یا کاملا منفعل به کار خود در نظر بگیرند، در حالیکه شما از آنها درباره تجربه یا موردی که آنها پاسخ آنرا می دانند.

    چه عبارتی را جایگزین این عبارت نمایم؟

    این نیز یک مورد دیگر است که نیاز به بیان عبارت جایگزین ندارد. گوشه ای بنشینید و نگاه کنید. شاید پیشخدمت مجبور به رها کردن قهوه شده تا برگردد و سینی بزرگ صبحانه های یکی از میزها را بیارود، در این حال لیوان قهوه لبریز میشود.

    اگر مشاهده کردید که کارهای پر اشتباه توسط پرسنل تکرار شد یا کارمندان شروع به شکایت نمودند، آنها را به کناری ببرید و تذکرات لازم را برای بهبود کار و رفتارشان بدهید. بخاطر داشته باشید که یک شخص غیر حرفه ای پرسنل اش را در کنار دیگران سرزنش می کند مگر اینکه شرایط ایجاب نماید که شما در کنار افراد دیگر مجبور به این کار شوید.

    بالا بردن بهره وری و روحیه مثبت در رستوران.

    کلمات دارای قدرت هستند. زمانی در هفته را به نوشتن عباراتی که قصد گفتن آنها به پرسنل و مخصوصا خودتان را دارید اختصاص دهید. شما احتمالا الگویی را در آنجا می بینید، زمانیکه هوشیار و آگاهای کامل دارید و تنها در آن زمان تغییرات مورد نیاز را ایجاد کنید.

  16. #1769
    melinaar

    کوچولو در حال راه افتادن

    تاریخ عضویت
    October 2018
    نوشته ها
    13
    0
    0

    پیش فرض دستگاه دوغ ساز



    دوغ یکی از محبوبترین نوشیدنی ها بین ایرانی ها است و بسیار در بین ستوران ها و هتل ها اماده می شود. ولی دیگر نیاز نیست وقتتان را برای درست کردن دوغ از دست دهید با دستگاه دوغ ساز، شما به سادگی می توانید دوغ خوشمزه را آماده نمایید. این دستگاه برای اولین بار توسط شرکت تهران تجهیز به صورت انحصاری وارد ایران شده است و این قابلیت را دارد که بدون دخالت دست دوغ تولید کند. این دستگاه جذاب ترین و بهترین دستگاه آماده سازی دوغ است که در حال حاضر در بازار موجود میباشد.

    موارد کاربرد:
    تجهیزات آماده سازی,تجهیزات هتل، تجهیزات رستوران

    دستگاه دوغ ساز کلبه ای دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:

    دستگاه بدون دخالت دست و به راحتی دوغ را آماده می کند.
    شما کافیست که ماست و اب را داخل مخزن 50 لیتری دستگاه ریخته و دستگاه را روشن کنید و سپش دستگاه شروع به تولید دوغ خواهد نمود.
    دستگاه دارای سرویس دهی بسیار آسانی است.
    دستگاه دارای سیستم خودکار شستشو میباشد.
    دستگاه ساخت شرکت ترکیه است.

  17. #1770
    melinaar

    کوچولو در حال راه افتادن

    تاریخ عضویت
    October 2018
    نوشته ها
    13
    0
    0

    پیش فرض ماشین ظرفشویی صنعتی 3600 الکترولوکس



    دستگاه الکترلوکس ماشین ظرفشویی با گرمکن اتمسفری مدل قفسه ای تک مخزن. ویژگی های الکتریکی ببرابر 400 ولتاژ، 3 فاز است. دستگاه توانایی کارکرد از –چپ به راست- – راست به چپ- را دارد. دستگاه مجهز به سیستم گرمکن اتمسفری توکار و پمپ تقویتی آبکشی توکار میباشد که فشار آبکشی را در هنگام چرخه آبکشی تضمین میکند. دستگاه دارای نقاله دو سرعتی است که اپراتور می تواند از طریق کنترل پنل دستگاها سرعت آنرا انتخاب نماید پمپ قدرتمند شستشو و بازوی اسپری شستشو با طراحی ویژه پاکسازی را گارانتی میکند. دستگاه دارای ویژگی است که بعنوان استاندارد در پایان روز خودش را بطور خودکار پاکسازی کند. تخلیه آب از دستگاه را میتوان از طریق کنترل پنل انجام داد

    موارد کاربرد:
    تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات فست فود، تجهیزات رستوران، تجهیزات هتل


    ماشین ظرفشویی صنعتی الکترولوکس 3600 بشقاب الکترولوکس دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:


    • گرمکن آب گرم توکار.
    • سیستم تقویتی اتمسفری توکار با شکاف هوا
    • پمپ تقویت کننده شستشو توکار فشار دائمی شستشو را تضمین میکند.
    • سرعت نقاله از طریق کنترل پنل توسط اپراتور قابل تنظیم میباشد. سرعتی معادل Racks/hour 200 یا Racks/hour 110
    • شیر تخلیه توکار در مخزن، اجازه خالی و پر شدن بصورت خودکار بدون هیچگونه قطعی در هنگام پروسه شستشو را می دهد.
    • درب های بازدید تعادلی کانتر بزرگ اجازه دسترسی نامحدود به همه جهات فضای شستشو و آبکشی را فراهم میکند
    • درب با فوم تزریقی عایق گردیده است. این باعث مقاوم شدن و همچنین کاهش صدای ناهنجار یا نویز و مانع از هدر رفتن گرما میشود.
    • فیلترهای بزرگ شیبدار به سمت جلو بسوی جعبه فیلتر فشرده کوچکتر برای سرعت در پاکسازی قرار گرفته است
    • فیلترها مجهز به سوراخهای بسیار ریزتری از نازلهای شستشو هستند بنابراین تکه های بزرگتر غذا نمی توانند وارد شده و سیستم شستشو را مسدود کنند.
    • پایه ها دارای قابل تنظیم برای دسترسی کامل به زیر دستگاه برای پاکسازی آن میباشند.
    • اتاقک شستشوی بدون لوله های ورودی است بنابراین هیچگونه آلودگی در آنجا تجمع نمی کند.
    • 1.5 کیلووات میباشد. دستگاه دارای پمپ قدرتمند
    • مصرف آب دستگاه بسیار پایین است. در هنگام شستن 200 قفسه در هر ساعت تنها 300 لیتر بر ساعت آب مصرف می کند.
    • شروع/ پایان اتوماتیک تضمین می کند که دستگاه تنها در صورتی عملیات شستشو را انجام میدهد که یک قفسه در حال گذر از آن باشد. این روش همزمان مصرف انرژی و آب را کاهش میدهد.
    • IPX5 محافظت از آب
    • کنترل پنل برقی مجهز به نمایشگر بزرگ برای خواندن دمای شستشو و آبکشی می باشد.
    • دستگاه آماده برای اتصالات بیرونی مواد شوینده و مایع جلادهنده میباشد.

صفحه 118 از 120 نخست ... 186898108113114115116117118119120 آخرین
نمایش نتایج: از 1,756 به 1,770 از 1790

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •