ورود به حساب ثبت نام جدید فراموشی کلمه عبور
برای ورود به حساب کاربری خود، نام کاربری و کلمه عبورتان را در زیر وارد کرده و روی “ ورود به حساب” کلیک کنید.





اگر فرم ثبت نام برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.









اگر فرم بازیابی کلمه عبور برای شما نمایش داده نمیشود، اینجا را کلیک کنید.





صفحه 1 از 11 123456 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 15 از 160
  1. #1
    MELINA
    مدير بخش شعر

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    * تـِـهــرآن *
    نوشته ها
    16,693
    4,507
    10,359

    Flower 32 32 سفره آرايي-ایده های جدید برای تخم مرغ های رنگی عید::


    عزيزان در اينجا روش هاي سفره آرايي رو در اختيار شما قرار ميدم


    تا زيباترين مجالس شام و مهماني ها رو برگزار كنيد

    قوانين هم فراموش نشه

    پست ساده ندهيد دوستان

    ساده يعني بدون رنگ و ...

    پستتون هم وسط قرار بديد

    واگر هم عكس ميزاريد

    آدرس سايت هاي ديگر بر روي آن نباشد

    تشكر

    ویرایش توسط sharareh : 2014.03.05 در ساعت 07:32
    هـر شـب کـه مـی خـواهـم بـخـوابـم

    مـی گـویـم :


    صـُــبـح کـه آمـدی بـا شـاخـه ای گـُـــل ســُـــرخ

    وانــمــود مــی کــنــم

    هــیــچ دلــتــنــگ نــبـــوده ام ...

    صـُــبـح کــه بــیــدار مــی شــوم

    مـی گـویـم :


    شـــب، بــا چــمــدانــی بـــُــزرگ مــی آیــد

    و دیــگــر نــمــی رود



    کیکاووس یاکیده

  2. #2
    MELINA
    مدير بخش شعر

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    * تـِـهــرآن *
    نوشته ها
    16,693
    4,507
    10,359

    پیش فرض

    اگر دستورالعمل های خوب و مناسب داشته باشید، هنر سفره آرایی برای میز شام خیلی راحت تر خواهد شد

    چه شامتان خیلی رسمی باشد یا معمولی، چند راهبرد اصلی هستند که باید حتماً یاد بگیرید.

    اگر دستورالعمل های خوب و مناسب داشته باشید، هنر سفره آرایی برای میز شام خیلی راحت تر خواهد شد.

    چه شامتان خیلی رسمی باشد یا معمولی، چند راهبرد اصلی هستند که باید حتماً یاد بگیرید.

    دستورالعمل ها

    ۱٫ اول ببینید چه تعداد مهمان دارید. اگر تعداد بچه ها زیاد باشد، می توانید یک میز مخصوص فقط برای

    بچه ها بچینید. اما اگر می خواهید که بچه ها هم سر همان میز اصلی بنشینند،

    اگر بچه های خیلی کوچک هم در جمع وجود داشته باشد، باید از صندلی های مخصوص کودکان استفاده کنید.

    ۲٫ تعیین کنید که چه تعداد از مهمانان می نشینند. برای راحتی بیشتر پدر و مادرها بهتر است

    پیش فرزندانشان بنشینند. اگر مهمان مرد هم باشد،

    مطابق اصول باید سمت راست میزبان زن بنشیند و اگر مهمان زن در بین مهمانان باشد باید سمت راست

    میزبان مرد بنشیند. برای مهمانی های بزرگ باید ببینید چه کسانی بهتر با هم ارتباط دارند و

    آنها را پیش هم بنشانید. خیلی ها دوست دارند مردها و زن ها یکی درمیان بنشینند اما لازم نیست.

    ۳٫ تصمیم بگیرید که می خواهید از رومیزی استفاده کنید یا خیر.

    اگر رومیزیتان سفید و جنس آن لیز باشد لازم است که زیر آن حتماً چیزی بیندازید که روی میز لیز نخورد.

    رومیزی باید تقریباً به اندازه ۳۰ سانتیمتر از میز آویزان باشد.

    اگر شامتان بوفه است، رومیزی باید تا زمین باشد.

    ۴٫ وقتی رومیزی را تنظیم کردید می توانید میز را بچینید.

    با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آنها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید.

    ۵٫ چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید.

    ۶٫ یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید.

    بشقاب غذا وقتی مهمانان می نشسنند نباید روی میز باشد.

    ۷٫ یک چاقو در سمت راست دستمال بگذارید طوریکه قسمت برش دهنده آن به سمت بشقاب باشد.

    اگر غذایتان استیک یا مرغ است می توانید از چاقوی استیک هم استفاده کنید.

    ۸٫ اگر سوپ و سالاد هم دارید تعداد قاشق هایی که روی میز می گذارید باید دو عدد باشد.

    قاشق کوچک دسرخوری باید در سمت راست چاقو و قاشق سوپ خوری باید در سمت راست قاشق

    دسرخوری باشد. همچنین می توانید قاشق دسرخوری را درست موقع سرو دسر روی میز بگذارید.

    ۹٫ بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چنگالها بگذارید.

    ۱۰٫ لیوان آب را در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چاقوها بگذارید.

    در سمت راست این لیوان می توانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید.

    ۱۱٫ اگر قهوه یا چای هم سرو می کنید، یک فنجان در سمت راست

    همه این وسائل و یک قاشق چای خوری در سمت راست فنجان قرار دهید.

    نکات و هشدار:

    هیچوقت دو نفری را که همیشه کارشان به بحث های طولانی و بد می کشد را کنار هم ننشانید.
    هـر شـب کـه مـی خـواهـم بـخـوابـم

    مـی گـویـم :


    صـُــبـح کـه آمـدی بـا شـاخـه ای گـُـــل ســُـــرخ

    وانــمــود مــی کــنــم

    هــیــچ دلــتــنــگ نــبـــوده ام ...

    صـُــبـح کــه بــیــدار مــی شــوم

    مـی گـویـم :


    شـــب، بــا چــمــدانــی بـــُــزرگ مــی آیــد

    و دیــگــر نــمــی رود



    کیکاووس یاکیده

  3. #3
    MELINA
    مدير بخش شعر

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    * تـِـهــرآن *
    نوشته ها
    16,693
    4,507
    10,359

    پیش فرض

    روشهای تزیین شمعهای سفره

    1-در کاسه ای بلورین مقداری آب بریزید و چند عدد تیله ی رنگی کوچک و بزرگ و

    تعدادی صدف کف آن بیندازید و یا یک گل را پرپر کنید و روی آب بریزید ، و در میان آنها نیز

    از چند عدد شمع سبک و کوچک مخصوص روی آب استفاده نمایید و با روشن کردن آنها به سفره یلدایی

    خود گرمی وروشنی خاصی بیافزایید.


    2-در ظروف حاوی میوه های خشک و آجیل نیز می توانید برای تزئین و زیبایی بیشتر

    از شمعهای وارمر به شکلهای مختلف که در بازار موجود است استفاده کنید


    3- دو عدد دستمال سفره ی رنگی را باز کرده و چروک کنید ودر دو بشقاب شیرینی خوری کوچک قرار داده

    و در وسط آنها از شمعهای گرد یا چهار گوش تخت و پهن قرار دهید و سفره ی خود را مزین نمایید.
    هـر شـب کـه مـی خـواهـم بـخـوابـم

    مـی گـویـم :


    صـُــبـح کـه آمـدی بـا شـاخـه ای گـُـــل ســُـــرخ

    وانــمــود مــی کــنــم

    هــیــچ دلــتــنــگ نــبـــوده ام ...

    صـُــبـح کــه بــیــدار مــی شــوم

    مـی گـویـم :


    شـــب، بــا چــمــدانــی بـــُــزرگ مــی آیــد

    و دیــگــر نــمــی رود



    کیکاووس یاکیده

  4. #4
    mahta007
    مدير بخشهای عاشقانه

     

    کادر مدیریتی
    تاریخ عضویت
    January 2011
    محل سکونت
    تــبـریــز ♥
    نوشته ها
    25,269
    10,703
    26,361

    پیش فرض

    آموزش گلسازی با هویج
























    همــه اش تمــــام دقیقــ ه های بــی دغدغـــ ه ام

    با تــــــو گـذشـت . . .


    أَلا بِــذِكــــرِ اللَّهِ تَطْمَئِــنُّ القُـلُــــوبُ





  5. #5
    MELINA
    مدير بخش شعر

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    * تـِـهــرآن *
    نوشته ها
    16,693
    4,507
    10,359

    پیش فرض








    شارلوت توت فرنگی با بستنی وانیلی



    سالاد اندولزی




    دسر موزائیکی قهو و نسکافه






    کیک مرغ




    دسر خورده شیشه










    ماکارونی با پنیر پیتزا







    هـر شـب کـه مـی خـواهـم بـخـوابـم

    مـی گـویـم :


    صـُــبـح کـه آمـدی بـا شـاخـه ای گـُـــل ســُـــرخ

    وانــمــود مــی کــنــم

    هــیــچ دلــتــنــگ نــبـــوده ام ...

    صـُــبـح کــه بــیــدار مــی شــوم

    مـی گـویـم :


    شـــب، بــا چــمــدانــی بـــُــزرگ مــی آیــد

    و دیــگــر نــمــی رود



    کیکاووس یاکیده

  6. #6
    MELINA
    مدير بخش شعر

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    * تـِـهــرآن *
    نوشته ها
    16,693
    4,507
    10,359

    پیش فرض


    رولت پنير و سبزي



    ماست بورانی



    ماست ساده



    کشک بادمجان



    ژله رنگین کمون


    و میز شام....









    هـر شـب کـه مـی خـواهـم بـخـوابـم

    مـی گـویـم :


    صـُــبـح کـه آمـدی بـا شـاخـه ای گـُـــل ســُـــرخ

    وانــمــود مــی کــنــم

    هــیــچ دلــتــنــگ نــبـــوده ام ...

    صـُــبـح کــه بــیــدار مــی شــوم

    مـی گـویـم :


    شـــب، بــا چــمــدانــی بـــُــزرگ مــی آیــد

    و دیــگــر نــمــی رود



    کیکاووس یاکیده

  7. #7
    mahta007
    مدير بخشهای عاشقانه

     

    کادر مدیریتی
    تاریخ عضویت
    January 2011
    محل سکونت
    تــبـریــز ♥
    نوشته ها
    25,269
    10,703
    26,361

    پیش فرض

    عکس های جدید میوه آرایی و سفره آرایی

    2011



    عشق میوه جات - توت فرنگی



    میوه آرایی روی هندوانه





    سبزی آرایی - بادنجان ، گل کلم ، کاهو ، طرح خرگوش



    سبزی آرایی - دلقک ، فلفل دلمه ، پرتقال ، کلم ، لیمو



    میمون ، آناناس ، پرتقال ، هویج و موز



    میوه آرایی ، طرح جغد با هندوانه ، هندونه







    طرح قوری _ هندوانه و خربوزه



    سفره آرایی سال 89



    طراحی روی میوه جات



    غذا آرایی ، تزئین غذا





    طرح پاپیون با هندوانه


    همــه اش تمــــام دقیقــ ه های بــی دغدغـــ ه ام

    با تــــــو گـذشـت . . .


    أَلا بِــذِكــــرِ اللَّهِ تَطْمَئِــنُّ القُـلُــــوبُ





  8. #8
    MELINA
    مدير بخش شعر

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    * تـِـهــرآن *
    نوشته ها
    16,693
    4,507
    10,359

    پیش فرض

    آموزش قدم به قدم سبزی آرائی و ميوه آرائی











    هـر شـب کـه مـی خـواهـم بـخـوابـم

    مـی گـویـم :


    صـُــبـح کـه آمـدی بـا شـاخـه ای گـُـــل ســُـــرخ

    وانــمــود مــی کــنــم

    هــیــچ دلــتــنــگ نــبـــوده ام ...

    صـُــبـح کــه بــیــدار مــی شــوم

    مـی گـویـم :


    شـــب، بــا چــمــدانــی بـــُــزرگ مــی آیــد

    و دیــگــر نــمــی رود



    کیکاووس یاکیده

  9. #9
    MELINA
    مدير بخش شعر

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    * تـِـهــرآن *
    نوشته ها
    16,693
    4,507
    10,359

    پیش فرض


    مواد لازم براي درست كردن يك سبد:

    - يك برش مقطعي به قطر 5/1سانتي*متر از قسمت گردن كدو حلوايي

    - يك عدد گريپ فروت بزرگ

    - تعدادي خلال دندان

    - يك چاقوي تيز

    طرز كار:

    1- ابتدا با يك عدد چاقوي نوك*تيز شروع به بريدن پوست گريپ فروت از قسمت سر آن كنيد؛

    به صورتي كه پوست آن – مانند تصوير - به تكه نواري به عرض نيم تا يك سانتي*متر تبديل شود.






    2- براي آماده كردن پايه اين سبد، برش كدو حلوايي را روي سطح صافي قرار داده

    و با فروكردن چوب*هاي خلال دندان در دور تا دور آن، حصاري از خلال دندان ايجاد كنيد.


    نكته يك:

    براي آنكه بافت سبد به خوبي انجام گيرد، تعداد خلال دندان*ها را فرد انتخاب كنيد.

    نكته 2:

    خلال*ها را به يك اندازه در كدو فرو كنيد تا طول خلال*ها با هم برابر باشد.


    3- بعد از آنكه پايه*هاي خلالي آماده شدند، با استفاده از پوست نواري گريپ فروت،

    شروع به بافتن سبد كنيد.


    براي اين منظور ابتدا سر نوار را با استفاده از يكي از خلال*ها به كدو حلوايي محكم كرده

    ، سپس به صورت يكي در ميان، يكي از پشت و يكي از روي خلال*ها رد كنيد تا يك رديف كامل شود.






    رديف بعد را نيز از بالاي نوار بافته شده رديف اول به صورت برعكس انجام دهيد؛

    به اين معنا كه اگر رديف اول نوار از پشت خلال دندان رد شده، اين بار بايد از روي خلال عبور كند.

    اين كار را آن*قدر ادامه دهيد تا تمام طول خلال دندان را پوست بافته شده گريپ فروت دربر بگيرد.


    در پايان انتهاي نوار پوستي را با استفاده از سر يكي از خلال*ها در جاي خود ثابت نگه داريد.





    حالا سبد آماده است و همان*طور كه پيش از اين نيز اشاره شد، شما مي*توانيد

    از آن به عنوان ظرفي براي دانه*هاي انار و ازگيل استفاده كنيد.
    هـر شـب کـه مـی خـواهـم بـخـوابـم

    مـی گـویـم :


    صـُــبـح کـه آمـدی بـا شـاخـه ای گـُـــل ســُـــرخ

    وانــمــود مــی کــنــم

    هــیــچ دلــتــنــگ نــبـــوده ام ...

    صـُــبـح کــه بــیــدار مــی شــوم

    مـی گـویـم :


    شـــب، بــا چــمــدانــی بـــُــزرگ مــی آیــد

    و دیــگــر نــمــی رود



    کیکاووس یاکیده

  10. #10
    mahta007
    مدير بخشهای عاشقانه

     

    کادر مدیریتی
    تاریخ عضویت
    January 2011
    محل سکونت
    تــبـریــز ♥
    نوشته ها
    25,269
    10,703
    26,361

    پیش فرض

    تزیین آناناس




    1- آناناس را با تاجش به شکل عمودی و از طول نصف کرده و داخل هر کدام را خالی کنید و آناناسها را نگینی و چهار گوش خورد نمایید .داخل یکی را ، از آناناسهای نگینی و چند دانه انگور در لابه لای آنها پر کنید و بقیه را برای زدن به سیخهای چوبی کوچک کنار بگذارید. به سیخهای نازک کباب چوبی یک تکه آناناس ،یک حلقه موز ، یک تکه سیب ،یک حلقه کیوی ،نصف پر پرتقال را با فاصله رد کنید و یک عدد انگور درشت هم به نوک سیخ بزنید سپس در ظرفی که می تواند سیلور یا کریستال مناسب باشد دو آناناس را به طوری که یکی پر از مخلوط آناناسها خورد شده و انگور است و دیگری رابرعکس گذاشته واین سیخها را در آن فرو کرده قرار دهید .می توانید این سیخهای میوه ای را اطراف آناناس پر نیز فرو کنید. همچنین میتوانید این کار را بر روی خربزه یا هندوانه نیز انجام دهید.به شکلها توجه فرمایید



    ۲-پوست آناناس را با چاقویی تیز یا لیزری برداشته و قسمت لیمویی رنگ آن را از بالا دور تا دور اریب مثل گردنه هایی بر روی یک کوه آناناسی به پایین در بیاورید که برای این کار می توانید ابتدا با نوک چاقو این حالت مار پیچی را روی آناناس ایجاد کرده و سپس زیر هر کدام را خالی کنید .البته این روش مربوط به کسانی است که از وسایل و لوازم مخصوص تزیین میوه ها نداشته باشند چرا که با چاقوهای مخصوص این کاربسیار سریع تر وراحت تر میشود به انواع میوه ها شکل داد




    ۳-آناناسها را به مربع هایی هم اندازه و نسبتا نازک و بزرگ برش دهید و سه تکه از آن را بر داشته و بین آنها را یا خامه ی شیرین شده همراه با پودر نارگیل یا پسته و یا بستنی وانیلی گذاشته و به تعداد درون ظرفی چیده ودر سفره یلدایی خود قرار دهید.



    ۴- آناناسها را که از پوست جدا کرده اید می توانید با انواع قالبهای کوچک شیرینی شکل داده و به سیخهای کوچک کبابی چوبی بزنید ودر ظرفی چیده و در سفره ی خود جای دهید



    ۵-آناناس را ایستاده و از عرض طوری برش دهید که دو سوم در پایین و یک سوم آن به همراه کلاهک آن در قسمت بالا قرار گیرد سپس داخل آن را خالی کرده و از بستنی زعفرانی پر کنید . یک سیخ کباب چوبی در داخل و مرکز آن قرار داده و قسمت بالایی به همراه کلاهک را بر روی آن آزاد قرار دهید یعنی محکم نکنید تا مثل دربی نیمه باز بر روی نیمه ی دیگر قرار گیرد.داخل آناناس را بسته به سلیقه ی شخصی خود از هر میوه ی خورد شده و یا فقط آناناس هم می توانید پر کنید.
    ویرایش توسط mahta007 : 2011.04.23 در ساعت 20:57


    همــه اش تمــــام دقیقــ ه های بــی دغدغـــ ه ام

    با تــــــو گـذشـت . . .


    أَلا بِــذِكــــرِ اللَّهِ تَطْمَئِــنُّ القُـلُــــوبُ





  11. #11
    mahta007
    مدير بخشهای عاشقانه

     

    کادر مدیریتی
    تاریخ عضویت
    January 2011
    محل سکونت
    تــبـریــز ♥
    نوشته ها
    25,269
    10,703
    26,361

    پیش فرض

    تزیئن ساندویج های خوشمزه





    برای مشاهده ی تصاویر در سایز واقعی بر روی آنها راست کلیک کرده و گزینه view image


    همــه اش تمــــام دقیقــ ه های بــی دغدغـــ ه ام

    با تــــــو گـذشـت . . .


    أَلا بِــذِكــــرِ اللَّهِ تَطْمَئِــنُّ القُـلُــــوبُ





  12. #12
    mahta007
    مدير بخشهای عاشقانه

     

    کادر مدیریتی
    تاریخ عضویت
    January 2011
    محل سکونت
    تــبـریــز ♥
    نوشته ها
    25,269
    10,703
    26,361

    پیش فرض

    طریقه تهیه کرم پفی برای تزیئن روی کیک



    مواد لازم:
    سفیده تخم مرغ ۳ عدد شکر ۴/۳ فنجان نمک مقداری آب ۳/۱

    فنجان پودر وانیل خالص ۴/۱ قاشق چای خوری

    طرز تهیه:
    در کاسه ای تمام مواد را غیر از وانیل مخلوط کنید و روی قابلمه ای حاوی آب که در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب مواد را به هم بزنید تا شکر حل شود (در حدود ۲ یا ۳ دقیقه). مواد را در کاسه ای بزرگتر بریزید و با همزن برقی حدود ۳ دقیقه با درجه متوسط بزنید تا مواد کمی سفت و براق شوند و فرم بگیرند. بعد سرعت را کمتر کنید و وانیل را اضافه نمایید. بلافاصله این رویه را استفاده کنید.





    همــه اش تمــــام دقیقــ ه های بــی دغدغـــ ه ام

    با تــــــو گـذشـت . . .


    أَلا بِــذِكــــرِ اللَّهِ تَطْمَئِــنُّ القُـلُــــوبُ





  13. #13
    MELINA
    مدير بخش شعر

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    March 2009
    محل سکونت
    * تـِـهــرآن *
    نوشته ها
    16,693
    4,507
    10,359

    پیش فرض













    هـر شـب کـه مـی خـواهـم بـخـوابـم

    مـی گـویـم :


    صـُــبـح کـه آمـدی بـا شـاخـه ای گـُـــل ســُـــرخ

    وانــمــود مــی کــنــم

    هــیــچ دلــتــنــگ نــبـــوده ام ...

    صـُــبـح کــه بــیــدار مــی شــوم

    مـی گـویـم :


    شـــب، بــا چــمــدانــی بـــُــزرگ مــی آیــد

    و دیــگــر نــمــی رود



    کیکاووس یاکیده

  14. #14
    Nancy
    مدير بازنشسته

     

    پیشکسوت کوچولو
    تاریخ عضویت
    January 2011
    محل سکونت
    رنگین کمووووووون
    نوشته ها
    9,602
    3,497
    6,725

    پیش فرض

    طراحی های زیبا و شگفت انگیز با هندوانه



























    +++

    آنــه ! تـکـرار غـریـبـانـه روزهـایـت چـگـونـه گـذشـت ،
    وقـتـی روشـنـی چـشـمـهـایـت ،
    در پــشـت پــرده هـای مــه آلـود انـدوه ،پـنهـان بـود!
    بـا مـن بـگـو از لـحـظـه لـحـظـه هـای مـبـهـم کـودکـی ات ،
    از تـنـهـایـی مـعـصـومـانـه دسـتـهـایـت ،
    آیــا مـی دانـی کـه در هـجـوم دردهـا و غـم هـایـت ،
    و در گـیـر و دار مـلال آور دوران زنـدگـی ات ،
    حـقـیـقـت زلالـی دریـاچـه نـقـره ای نـهـفـتـه بـود ؟
    آنــه ! اکـنـون آمـده ام تـا دسـتـهـایـت را
    بـه پـنـجـه طـلایـی خـورشـیـد دوسـتـی بـسـپـاری ،
    در آبـی بـیـکـران مـهـربـانـی هـا بـه پـرواز درآیـی ،
    و ایـنـک آنـــه !شـکـفـتـن و سـبـز شـدن در انـتـظـار تـوسـت ،
    در انـتـظـار تـــــــو !

    ܜܔ




    +++



    نكات مهم و اصلي يك خبر خوب

  15. #15
    mahta007
    مدير بخشهای عاشقانه

     

    کادر مدیریتی
    تاریخ عضویت
    January 2011
    محل سکونت
    تــبـریــز ♥
    نوشته ها
    25,269
    10,703
    26,361

    پیش فرض

    تزیین سفره با استفاده از برگ به شکل گل

    یکی از راه های تزیین سفره استفاده از وسایل و لوازم طبیعی هست...در این روش شما یاد میگیرین که چطور از برگ یک گل زیبا بسازید



    پ



    همــه اش تمــــام دقیقــ ه های بــی دغدغـــ ه ام

    با تــــــو گـذشـت . . .


    أَلا بِــذِكــــرِ اللَّهِ تَطْمَئِــنُّ القُـلُــــوبُ





صفحه 1 از 11 123456 ... آخرین
نمایش نتایج: از 1 به 15 از 160

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •