چرا مردها علاقه ای به خرید ندارند؟
بهمن که تمام می شود اسفند سرآغاز روزهایی است که سال جاری را به تکاپو می اندازد و در این میان این ماه برای زنان معنایی دیگر دارد تا برای سال جدید تمام برنامه های خود را آماده کنند یکی از مواردی که در راستای برنامه های اخر سال قرار می گیرد خرید، برای آغاز سال جدید است، اما مشکل از آنجا شروع می شود که مرد خانواده از خرید رفتن و خرید کردن طفره می رود و از این مساله راضی نیست و سعی می کند به هر طریقی آسان ترین راه را برای خود انتخاب کند از شرکت در بازار هایی که تمام اجناسی که لیست شده اند داشته باشد تا تفویض مسئولیت به دیگران، راهکارهایی است که مردان برای خود پیدا می کنند، تعداد همسرانی که عادات مشابهی برای خرید دارند و این کار را با هم انجام میدهند زیاد نیست. اما چرا مردان از خرید رفتن خوششان نمی آید و برعکس آن خانم ها از خرید کردن لذت می برند و زنان و مردان یک دنیا تفاوت در خرید کردن دارند و حتی نگاه آنها به این موضوع، زمین تا آسمان متفاوت است و این تفاوت بیشتر در نوع نگاه زنان و مردان به خرید است در زیر به برخی از مواردی که باعث این تفاوت ها می شود نگاهی می اندازیم.
خرید، تفریح یا وظیفه:
بسیاری از زن ها در زمانی که استرس زیادی را تجربه می کنند، دوست دارند با خرید کردن خودشان را آرام کنند و خوشحالی از دست رفته را، حتی به شکلی موقت به زندگی شان برگردانند و خرید کردن را برای خود به نوعی تفریح می دانند،
اما مردها برای رفع استرس خود ترجیح می دهند با خانواده، دوستان یا حتی تنها وقت خود را بگذرانند و به معنای واقعی استراحت یا تفریح کنند، برای آنها خرید کردن وظیفه و راهی برای برطرف کردن نیاز است و نه یک فعالیت تفریحی است.
تفاوت در هزینه و نوع خرید:
درحالی که بسیاری از مردها همسرشان را به ولخرج بودن متهم میکنند، بررسیها نشان میدهند که مردها کمتر از همسرشان پول خرج نمیکنند، بلکه تنها به شیوهای متفاوت خرید میکنند. روانشناسان میگویند تفاوت زنان و مردان در میزان خرج کردنشان نیست، بلکه در نوع آن است. از نظر آنها مردها در تمام مدتی که همسرشان به خریدن چیزهای کوچک مشغول است، برای خرید کالای گرانقیمتی که به آن احتیاج دارند تحقیق و پس انداز میکنند و معمولا دوست دارند حسابی صبر و پسانداز کنند و بعد گزینهای که در بازار موجود است را بخرند.
برنامه ریزی برای خرید:
مردها قبل از خرید به این فکر میکنند که آیا قدرت خریدش را دارد یا نه و برای آن برنامه ریزی می کنند، درحالی که زنان ممکن است برای خریدن چیزی که دوستش دارند، از احتیاجات ضروری دیگر صرفنظر کنید، مردها معمولا برای خریدن یک کالای گرانقیمت، مدتی پسانداز کرده و از چند ماه قبل مقدمات تهیه آن را فراهم میکنند.
وقت خرید:
از نظر یک مرد، وقت گذاشتن برای خرید، یعنی تهیه کالاهای ضروری. کمتر مردی حاضر میشود تنها برای دیدن مغازهها و نشان کردن جنسها برای آینده به مغازه برود. اگرچه شما تهیه یک جوراب را هم خرید به حساب میآورید، همسرتان ترجیح میدهد نیازهایش را روی هم جمع کند و بعد برای خرید کردن وقت بگذارد. شاید شما برای خرید یک دست لباس، چندین روز وقت صرف کنید اما همسرتان معمولا کل خریدهایش را روی هم جمع میکند و در یک یا ۲ روز آنها را انجام میدهد. مردها معمولا اولین چیزی که چشمشان را گرفته است را میخرند و به اینکه ممکن است انتخابهای بهتری هم وجود داشته باشد، فکر نمیکنند. مردها خرید گروهی را دوست ندارند و از اینکه نظرهای متفاوت آنها را گیج کند و به خریدن چیزی که دوستش ندارند مجبورشان کند، بیزارند.
گرفتن تخفیف شکستن غرور:
مردها گمان میکنند کم خریدن به معنای بیپولی و چانه زدن به معنای شکستن غرور است. آنها گاهی به دلیل رودربایستی با مغازهداری که بسیاری از لباسها را برایشان از قفسه بیرون کشیده، لباسی که نه به آن علاقه و نه نیاز دارند را میخرند تا شرمنده صاحب مغازه نشوند. در مقابل زنان هنگام خرید، تنها چیزی را میخرند که با دل و جان دوستش دارند و معمولا اهمیتی به احساسات مغازهدار هم نمیدهند.
خرید گروهی با تنهایی:
زنان خرید گروهی را می پسندند تا از نظرات آنان استفاده کنند و مطمئن شوند که بهترین انتخاب را کردهاند، مردها خرید گروهی را دوست ندارند و از اینکه نظرهای متفاوت آنها را گیج کند و به خریدن چیزی که دوستش ندارند مجبورشان کنند، بیزارند.